Jump to content

Tune

Full member
  • Content Count

    1,796
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Tune

  1. Whaaa...klinkt pijnlijk. Hopelijk vinden ze wat het is, toch geen bloed bij het plassen?
  2. Heb de OSH dan ook bekomen van één van de personen in dat draadje.
  3. Je kan altijd proberen met een ontvochtiger om de LV in de kamer naar beneden te halen. Die dingen hebben een kleine opvangbak dus moet je om de 6 à 8 uur leeg maken. https://www.bol.com/be/nl/p/qlima-d-620-luchtontvochtiger-wit-20-l-h/9200000082767597/?bltgh=rK17cL-9RL8cmHjiiQhEyQ.unkYUCtHqJQ18NRJQEFF9w_0_16.24.ProductTitle
  4. Spijtig dat rot er in zit, hadden anders nog even kunnen gaan. Maarja beter zo dan niets.
  5. Ziet er een mooie ronde uit. Ginseng...cool ben benieuwd. Ziekenhuis? Hopelijk niets ernstig.
  6. Succes zwemvis. Een haze groeit, afhankelijk van de soort, ook 3 weken door. De Old School Haze die ik had die groeide zeker 4-5 weken door, was dan ook een 16 weken soortje.
  7. Dit is een topic van 2013! Beide personen zijn al jaren niet meer actief hier. Als de stek is aangeslagen dan kan je de zak eraf halen, als die wortels heeft dan kan de plant via daar zijn water en voeding krijgen.
  8. @sannie Kan je hier een halt toe roepen aub!!!!
  9. Blijkbaar iets mis gegaan met je foto's RW. Ik denk dat de extensie na de png eraf moet.
  10. Dan is het stuif zeker de moeite om te bewaren.
  11. Dat is idd een kloekke man, was dat een herma of effectief een man?
  12. Die ga je wss dit jaar niet meer deftig buiten kunnen laten afbloeien Ga je ze binnen zetten?
  13. De regels (welke ik al heb ge-quote) zijn hierin heel simpel : GEEN handel in plantmateriaal. Zelfs het weggeven van stekken is in overtreding. Het enige wat kan is ruilen van zaden, maar ook beperkt.
  14. Succes met je nieuw plantje. Ik kijk graag mee.
  15. Goh, ik vind dat je met respect moet omgaan tov een ander persoon. Dat is zo in dagelijks leven maar ook hier op het forum. Iedereen heeft een mening en die mag je van mij uit ook zeggen, enkel op een beleefde en respectvolle manier. Beginnen gal spuwen vanachter je toetsenbord naar iemand is vrij eenvoudig. Daar erger ik me dan aan als dat gebeurd. Dit was mss wel de hoofdreden waarom ik hier in de tijd ben weg gegaan, er werd veel gescholden en verweten naar elkaar. Mss klink ik als een moraalridder voor sommige, aan de andere kant weet ik dat vele mijn mening delen.
  16. Duidelijk dat dit ironisch bedoeld was van PH Donner. Spijtig dat je dat niet door had, maar die scheldtirade is ook voor niets nodig. Zoals ik al aan gaf. Koop zelf zaad, het liefst nog regulier, en ga daar mee aan de slag. Maak eerst een selectie en haal de mannen eruit. Nadien kan je nog verder selecteren naar een moeder die voor jou het beste is. Wat het ook mag zijn wat voor jou het beste is (Smaak, groei/bloeitijd, opbouw vd plant, indica/sativa,...) Er zijn zoveel kenmerken in een plant waarvan jij moet kiezen wat voor jou het beste is.
  17. Vragen naar stekken is ook in strijd met regels van het forum. Het aanbieden van en/of vragen naar illegale handel is niet toegestaan, ook niet via de pm/email van het forum. Onder illegale handel verstaan we ook (het verkopen, aanbieden of ruilen van) planten of delen van planten zoals stekken. Als je stekken wil dan zou ik je aanraden om zelf moeders te kweken en je zo te voorzien van stekken. Het weg halen van het topic kunnen enkel moderators.
  18. De meeste van Staff zijn idd hier al jaren niet meer op het forum geweest. Ze hebben de functie opgegeven voor welke reden dan ook, heb ik alle begrip voor. Dan is het in mijn opinie de taak aan de eigenaar/administrator om er nieuwe te zoeken. Want moderators moeten er zijn om dit soort berichten te verwijderen en zaken in goede banen te leiden.
  19. Beste Albundy : De huisregels zijn klaar en duidelijk hierover. GEEN handel in plantmateriaal. Spijtig dat er hier geen moderators zijn om je een ban te geven.
  20. Yep. Ik wist zelfs van niets. Kon op een dag er niet meer op zoals vele andere.
  21. Geen problemen met sponsors oid. Karel heeft beslist om de stekker eruit te trekken, de hosting is niet meer verlengd. Zat er al een tijdje aan te komen, ik heb de honneurs nog de laatste jaren waargenomen als moderator. Het was het geesteskind van Karel en het is zijn beslissing geweest. Spijtig maar ja...het is wat het is.
  22. Tune

    Waar is iedereen?

    Hoi Kees, Even ter verduidelijking. De site van .eu is idd offline dit door een Cyberaanval bij de hosting provider. Ze hebben bij de provider alles down gehaald , niet alleen het .eu forum. Wist niet dat je zo negatief tov forums, hun leden/moderators/beheerders stond. Wel spijtig vind ik. Maakt toch niet uit op welk forum je actief bent, we komen er allemaal om 1 reden en dat is de cannabis plant en zijn aanverwanten. Ik ben hier ook ooit gestart en heb wat topics geplaatst maar zag door negativisme van mede leden dat ik het hier niet echt leuk meer vond en ben daarom naar eu geswitcht. Dit wil niet zeggen dat ik één forum beter vind als de andere.....mij gaat het gewoon om het plantje, spreken met leuke mensen, informatie verkrijgen, verslagen zien van mede kwekers, mensen die nieuw zijn in het kweken te helpen kortom lekker gezellig kletsen over de Cannabis plant. Ik vind het bijzonder spijtig om te lezen dat er afbreuk word gedaan op andere, zowel fora als mensen. Dit helpt toch überhaupt niemand verder. Er zijn daar fouten gemaakt welke anders opgelost hadden kunnen worden maar dat gebeurt wel in elke relatie denk ik dan. Maar dat zie ik ook op andere fora dus het is geen alleenstaand feit. Het heeft ook zijn voordelen nu het ene offline is heb ik meer tijd om naar het andere te kijken. Straks gaan we ook nog eens bji JD langs. Ieder een fijne dag nog en Keep 'em Green.
  23. Hoor eens bij : http://klima-supplies.be Hebben zowel Gavita als Dimlux. Top kerel, zeg maar dat ik je gestuurd heb.
×
×
  • Create New...