Jump to content

vlrs

Members
  • Content Count

    299
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vlrs

  1. Ik was de laatste tijd wat te paranoia om updates te posten omdat de oogst wel heel groot begon te worden, heb denk in totaal een kleine kilo geoogst van super super kwaliteit wiet voor buiten. Ik zal binnenkort wel eens wat foto's plaatsen van toppen en de planten voor het oogsten. De speedy chile was de topper van dit jaar, super kwaliteit compacte toppen die heerlijk smaken. Gewoon net zo sterk als een goedkoop binnenwietje van de shop en een heerlijk indica effect, maar omdat ik nu al zo'n 3 maanden aan het curen ben smaakt hij (en alle andere soorten) beter dan de meeste standaard wietjes en je voelt ook nog eens bijna niks op je keel. Hollands hope deed het ook erg goed, fluffy toppen sativa achtige toppen die super rot bestendig zijn (ik heb eind oktober nog wat topjes kunnen oogsten waarvan ik eerder geen tijd/te lui was om ze te oogsten). Het effect is super, erg sociaal, lacherig en in je hoofd. Echt sativa effect dus. De mystical haze heeft zijn werk ook goed gedaan, maar was van de 3 soorten in de volle grond toch de minst rot bestendige. Toch heb ik hier nog zeker 4 ofzo weckpotten vol van kunnen oogsten. Ook een super wietje, heerlijk spacend effect, echt meer een hybrid. Ook een lekkere toch wel beetje aparte smaak die me heel erg goed bevalt. De 2 verduister ladies, de og kush en de bubba kush zijn echt gewoon van super uitstekende kwaliteit zoals ik gewend ben van verduisteren. Niet te onderscheiden van binnenwiet in my opinion, en omdat het gecured is zelfs nog beter. 'Guerilla' planten deden het allemaal ook leuk, heb ik ook nog een leuk aantal weckpotjes aan wiet aan over gehouden. (Niet allemaal even vol, maar toch) Ik heb geloof ik 23 weckpotten moeten kopen om alles (apart op soort) te kunnen curen. Het was een super jaar, volgend jaar gaan er zeker een paar soorten terug komen. Waarvan de Speedy Chile 100% zeker! Binnenkort dus foto's!
  2. Hey, ik maak nu al een tijdje mijn eigen hasj olie wanneer ik wat knipafval kan krijgen voor een mooi prijsje, of mijn eigen heb natuurlijk! Het is altijd super goed spul, heb een tijd geleden ook een titanium domeless nail en een mooie dabber gekocht. I love it! Nou ben ik een tijdje geleden voor een heeeel zacht prijsje aan een blokje hasj gekomen van ik denk nu nog zo'n 45 gram. De kwaliteit is niet zo super (vandaar de prijs) en daarom kwam ik op het idee om er bho van te maken. Ik weet alleen niet of dit goed mogelijk is, mij lijkt het wel en dat het eigenlijk alleen maar beter is als plantmateriaal te gebruiken omdat je eigenlijk een extract maakt van een extract. Ook 1 van de redenen hiervoor is omdat als ik een stukje of een plakje van de hasj probeer te halen het eigenlijk gelijk in poeder veranderd en dit maakt het erg lastig om een mooi stukje goed te vervoeren. Dus zou dit (goed) mogelijk zijn en wat denken jullie ervan? Heb geen zin om een blok hasj te verpesten.
  3. Ziet er mooi uit man, ga je ook verduisteren, of bloeien ze al? Vaak staat er wel 7-8 weken bloei op het pakje maar dat is in werkelijkheid vaak 8-9 weken (vooral buiten). Succes!
  4. Ziet er verdomd goed uit man, denk je wel om de luchtvochtigheid (toprot) in die kas (vooral als dat zwart wit folie er overheen ziet). Verder vooral zo doorgaan!
  5. Ik weet niet wat het slimste is, maar ik denk dat die tak in mijn geval niet echt meer te herstellen is. Ik ga hem er (voorzichtig) afhalen en insmeren met van de plantwonden spul.
  6. Leuk dat je meekijkt GreenLee! Alles gaat lekker, er zijn een paar mannetjes, 2 hebben ik binnen voor het raam gezet om het stuifmeel op te vangen en van alle planten 1 of een paar topjes te bestuiven (mooie kruisingen maken zonder echt kwaliteit/oogst verlies). Op de plek van 1 van die mannetjes heb ik een vrouwelijk 'guerilla' plantje gezet en nog een vrouwelijke ergens bij. Er is nog 1 mannetje op een andere guerilla spot maar die laat ik nog even staan, ik zie wel wat ik daar mee doe. Voor de rest heb ik volgensmij allemaal vrouwtjes! (Kaswietje nog wel onzeker). Maar ik snap eigenlijk geen ene ... meer van wat ik typ, ik heb ontbeten met spacecake dus ik upload gewoon de foto's! Verduister dames: Bubba Kush (super mooie grote bladeren): OG Kush: Volle grond: Speedy Chile (1 gebroken tak door de wind ): Eigen kruising: Ik had het idee om (breed)hokjesgaas om de palen te doen en de takken daar aan vast te maken als een soort zijwaarste scrog en om het zo ook te beschermen tegen de wind want hij groeit super hard! Hollands Hope: Guerilla: Vrouwelijk guerilla plantje: Mannelijk guerilla plantje: Ik weet in ieder geval dat links onder een vrouwelijke Royal Dane x Freezeland is: Links het ondebekende kaswietje en rechts de white widow autoflower: Vrouwelijke Royal Dane x Freezeland: Aparte sativa achtige White Widow: zulke vreemde topopbouw, vraag me af of dit wel een echte wietplant is, maar zat wel in dichte verpakking van spliffseeds Ojaa en de diesel autoflowers van hy-seeds zijn boven! Peace!
  7. vlrs

    Ww2

    From the album: katjeooo

  8. vlrs

    Ww1

    From the album: katjeooo

  9. vlrs

    spot 3

    From the album: katjeooo

  10. vlrs

    spot 2

    From the album: katjeooo

  11. vlrs

    spot 1

    From the album: katjeooo

  12. vlrs

    Og 2

    From the album: katjeooo

  13. vlrs

    Og 1

    From the album: katjeooo

  14. vlrs

    Hh1

    From the album: katjeooo

  15. vlrs

    Hh 2

    From the album: katjeooo

  16. vlrs

    Guerilla vrouw 1

    From the album: katjeooo

  17. vlrs

    Guerilla Man 1

    From the album: katjeooo

  18. vlrs

    eigen 2

    From the album: katjeooo

  19. vlrs

    eigen 1

    From the album: katjeooo

  20. vlrs

    chile 3

    From the album: katjeooo

  21. vlrs

    chile 2

    From the album: katjeooo

  22. vlrs

    chile 1

    From the album: katjeooo

×
×
  • Create New...