Jump to content

Sublimo

Full member
 • Content Count

  469
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Sublimo

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  smoke heaven!

Recent Profile Visitors

259 profile views
 1. Nu ben ik hier al een paar jaar niet meer online geweest. Maar nu toch ff wel. Beste chuca. Jij loopt nu al een dik jaar hetzelfde te verkondigen, gobru dit, elmo dat, casto zus, karel zo... en dat is waar dit forum voor staat. Mensen afbreken, uit de hoogte doen, iedereen voelt zich hier beter als een ander. En dan verschiet je dat ze lopen zeiken over dit forum? Jij zit hier weer iedereen te bekakken, terwijl de topicstarter een vraag stelt over een zadenbank. Niet over een forum, niet over gobru, karel,elmo,... nee, over een zadenbank! En jij loopt direct .eu te bezeiken, omdat een sponsor van het forum die zaden heeft. Wou het in het andere afzeik topic al eens zeggen tegen jou, maar was al slotje op. Als je ons zo leuk vind om altijd zo over te lulle, wordt dan lekker lid! We ontvangen je met open armen. Wie weet leer je nog iets bij, misschien wel over dna??? En laat je vooral niet klissen door jaloezie mijnen beste, das een vies beest!
 2. @ cavanta: ha ok, als het geen autoflowers zijn, dan moet je nog een beetje geduld hebben he komt wel goed!! @ laatbloeier65: waar vind ik die foto dan? kan ik eens kijken UPDATE hallo allemaal!!!! wat een lekker weertje seg!!! mens en plant wordt er enorm gelukkig van!!! Ik ben vandaag nog is in de serre gaan kijken naar men 2 dames. ze gaan echt supergoed goed de bloei in, het heeft er al gesneeuwd ook en ze geven nog wel even goed weer, dus komt echt goed!!!!! foto's zeggen meer dan woorden deze keer ook met nen deftige camera getrokken AK47 Critical voila, was hem weer... nu zit ik met 1 vraag! ik geef al de planten nu om de drie dagen terra flores. heb hier ook pk 13/14 staan, ook van canna. maar heb dit nog nooit gegeven, dus nu is de vraag, wanneer begin je daar best mee? kan ik da nu al geven, of is da te rap?? ik hoor het wel groeten sub
 3. Wow, zoveel actie ineens doet stiekem toch deugd hoor!! @ casto: dank u wel! we blijve, met veel liefde en geduld, voortdoen tot het einde!!! @ grower!: hoop ik ook, maar dit jaar ben ik niet op verlof tot ze klaar zijn, al moet ik er naast slapen!! @ limbic: yup, vind ik ook (ben gene dikke nek ze, maar het gaat echt vlotjes ja) @ dakplant: spijtig dat ze klein blijven. misschien dat het goede weer van nu en de komende weken nog wel wat goedmaakt!! voor die bladluis, zoek wat lieveheersbeestjes, en zet ze op je plantje(s), helpt gegarandeerd!!! @ Cavanta: wanneer heb je ze gezet?? mijne was al na 4 weken in de bloei! dus zal niet lang meer duren... is een snel plantje, heb ik vorig jaar al gemerkt... kastje is een dom plastieken ding van 10 euro. maar houd men madame droog @ topic: foto update volgt van de week, ben al een gans weekend aan het inpakken!! maar binnen een weekje zit ik eindelijk in ons huisje, en kan ronde 2 outdoor beginnen!!! met de dames die nu lekker staan te bloeien gaat alles goed!!! fijn zonnig weekend allemaal!!! groeten sub.
 4. @ blowsterke: jaja, ze gaan goed nu de betere voorbereidingen en nog meer liefde lonen dan toch de moeite en het mooie weer dat komt zal ons allemaal alleen maar helpen... zalig, toch?? @ miramar: dank u! ze hebben in de groei inderdaad geen extra voeding gekregen. de aarde was een mengeling van gewone grond, gemengd met lightmix, kippemest en koeiemest. nu in de bloei krijgen ze terra flores van canna, en pk's op het einde. dat tentje staat eigenlijk op zen zijkant nu is normaal maar 50 cm hoog... maar op zen kant kan het dienen ja, zelfs voor te verduisteren. maar is ook een (semi)auto, dus verduisteren is niet nodig wel een goed idee voor volgende zomer...
 5. Update. weet niet of het hier nog door iemand wordt gevolgd, dus doe het lekker voor mezelf. de plantjes doen het heel goed, zijn allemaal de bloei in gegaan... wil dus ook zeggen dat mijn lowryder x duckfoot een vrouwtje is!!! krijgen allemaal bloeivoeding mee, en de pk's staan al klaar foto's zijn van gisteren... als eerste de AK47. al 1m20 geworden ondertussen... en mooi in bloei. alleen... bijna nix bladeren! raar plantje critical, ook in de bloei!! zoek de wietplant en dan de duckfoot x lowryder... voila, dat was em weer alles goed ten huize sublimo!!!
 6. joe sniper lang niet komen kijken, maar zie echt mijn plantje op jou foto's... zijn net identiek, mijne is alleen nog groter (1m20cm) ze blijft maar groeien, ook al staat ze al ff in bloei. en heb ook amper bladeren op me plantje, echt raar! maar is niet belangrijk, als de wiet maar goed is he!!!
 7. Update!!! hallo allemaal, na een drukke en droevige periode, mijn grootvader is een paar dagen geleden overleden, toch is tijd maken voor een korte update. alle plantjes doen het goed. ben ondanks de miserie blij dat men dames het goed doen. de ak is een lange bloeiende slungel, die vandaag voor de eerste keer canna terra flores heeft meegekregen, en nu om de 3 dagen voeding meekrijgt. de critical is goed gegroeid, en geeft tekenen van voorbloei. de lowryder x duckfoot is een vrouwtje!!! ook deze lieverd heeft voorbloei! foto's zeggen natuurlijk meer dan woorden! bij deze... het zijn wel gsm pics, mijn excuses daarvoor... AK-47 19-06-2013 vandaag Critical 19-06-2013 vandaag Lowryder x duckfoot voila, dat was het weer. de leuke periode is begonnen nu, overal witte haartjes! die zullen volgende keer op goede foto's te zien zijn, men camera is gemaakt! groetjes sublimo
 8. mooi plantje ga je volgen, heb ook een AK staan, in een serre btw, ik ben ook een landgenoot... vind dat er hier dit jaar superveel belgen zijn bijgekomen...
 9. @ BWF: jep, heb hem ook al gerookt, inderdaad lekker wietje! @ deepee: dank u, we blijven ons best doen he update!!! na een tijd geen tijd te hebben gehad, volgt er nog is een foto update!!! de baby's zijn geen baby's meer, maar al schoon miekes de zon van de laatste weken heeft veel goedgemaakt!!! het zijn dus foto's, van vandaag, en van paar dagen geleden... AK-47: 09-06 vandaag plant is al 60cm groot. is enorm de lucht ingeschoten, en begint nu aan haar aftakkingen. komt goed critical: 09-06 vandaag dit lieverdje is ook goed gegroeid sinds ze in volle grond staat... als laatste, in mijn ogen een supermooi plantje ik ben vurig aan het hopen dat het een dame is... ik heb er enkel foto's van vandaag van... de andere staan op men digitale cam, heb ik even niet bij me lowryder x duckfoot (zonder de duck bladen...) voila, dat was em weer volgende maand verhuis, daar ga ik nog door met het outdoor avontuur, daar komt nog een diesel auto van RQS... allen een zonnig weekend gewenst sub.
 10. @ BWF: iedereen zal wel schade gehad hebbe door de lange kou... maar, beterschap is gekomen!!! UPDATE veel is er niet te melden, de critical staat van vandaag in de volle grond... voorgroei potje was goed geworteld voor de rest zeggen foto's meer dan woorden!!! de datums staan erbij!! te beginnen: AK 47 auto 01-06-13 vandaag Critical 31-05-13 03-06-13 vandaag lowryder x duckfoot 31-05-13 03-06-13 voila. dat was hem voor vandaag!!! sorry dat de updates wat op zich laten wachten, heb het even superdruk!!! groeten sub.
 11. @ wiet61: ja, ze zijn gezond, maar veel te klein naar mijn zin... @ BWF: heb je plantjes al gezien ja, volgend seizoen groei ik ook binnen voor, maar heb daar voor de moment nog geen plaats voor... da is vanaf 15 juli geregeld, dan verhuizen we ten huize sublimo updateje. hallo medeforummers!! na een drukke week gisterenavond rap naar de AK in de serre geweest. ze is wat gegroeid, al goed! maar wat zon zal ze nog beter doen... al goed dat die er aan komt!!!! een paar foto's: voor de rest niets speciaal te melden... ik wacht echt op een paar dagen zon na elkaar, dat ze een groeispurtje krijgen, het is echt nodig... groeten sub.
 12. heb je topic nu pas eens doorgelezen. jij gaat er ook voor op je dakterras! benieuwd naar die northern light. heeft een maatje van me ook buiten staan ik volg mee!
 13. nog even... en we zijn zover!!! heel limburg heeft opgegeven, daar zijn we al terug welkom... nu brabant nog!!!!!!
 14. amai, die zien er ondanks het rotweer nog goed uit buiten elmo!!! echt grappig, die ducks...
 15. was opstelten in 2011 al minister?? want wordt vernoemd door de reporter... (ben belg, niet echt helemaal thuis in jullie politiek) maar dat is niet de eerste reportage dat ik zie uit frankrijk... parijs is echt ne ghetto aan het worden... en ik hoop dat het in maastricht nog meer uit de hand loopt. en in stockholm ook... gaan die politiekers allemaal nekeer goe me hunne bek tege de muur!!! elmo: goe filmke!!
×
×
 • Create New...