Jump to content

TLTG

Full member
 • Content Count

  649
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutraal

About TLTG

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands
 1. Succes Highflyer. Als ik het goed begrijp ontkiem je pas over enkele weken ivm de zon?
 2. Inderdaad, hasj is vaak goedkoper omdat het geïmporteerd wordt uit arme gebieden zoals Marokko. Wiet wordt meestal in Nederland gekweekt en daarom is de prijs ook hoger. Onlangs heb ik hasj opgelost in olijfolie en hoewel bij inname je wel wat effect voelt is het lang niet zo sterk als wanneer je het zou roken. Reden is omdat de hasj niet was opgewarmd en er dus geen decarboxylatie heeft plaatsgevonden.
 3. Action verkoopt organische kippenmest, 1 kg voor 99 cent. Hiermee ga ik over enkele weken mijn spot opwaarderen met cocosbricks en potgrond gemengd door de aarde op de spot zelf, Dame Blanche style De spot is kleigrond en er zitten wormen erin, dus dat is een goed teken.
 4. Ik zal binnenkort een soortgelijke test doen met koperdraad en batterij. Ik wil komende zomer een guerilla beginnen en zoals je ziet in de vorige videos is deze oplossing de beste ''slakvriendelijke manier'' om van slakken af te komen. Koperdraad kost €3 voor 20 meter op eBay. Drukknopaansluiting kost €1 voor 10 stuks op eBay. 9V batterij kost minder dan een euro bij de supermarkt. Slakken zijn gratis, maar die zijn nu moeilijk te vinden met dit voorjaarsweer. Dat werkt waarschijnlijk maar tijdelijk. De reden hiervoor is omdat een koperen pijp in contact staat met de grond. Hierdoor zal de lading van de koper wegstromen/weglekken door de grond. De slakken zullen dus een veel kleinere schok krijgen als ze daar eroverheen kruipen.
 5. Kennelijk verliest kopertape zijn ''lading'' na een tijdje waardoor de werking wordt verminderd. Om deze reden raad ik de oplossing van Wietefras aan. Hier zie je de koperdraad+batterij in actie:
 6. Even vermelden dat lecithine het eindproduct niet sterker maakt, maar enkel beter opneembaar door je lichaam. Wil je het eindproduct sterker maken, dan dien je je wiet te decarboxyleren zoals uitgelegd in de video hierboven. Dus: Lecithine: Betere opneembaarheid door je lichaam. Decarboxylatie: Sterkere eindproduct (meer THC en CBD).
 7. 1 á 2 eetlepels lecithine opgelost in 400 ml kokosolie zorgt ervoor dat de werkzame stoffen (THC en CBD) beter opgenomen worden door jouw lichaam. Lecithine is een emulgator en deze wordt veel gebruikt in veel voedingsmiddelen zoals brood en chocolade om deze te verbeteren qua smaak en textuur. Kokosolie + wiet + lecithine zonder toevoeging van water! Sommige recepten vragen om water, in dat geval dien je lecithine pas toe te voegen nadat je het water hebt verwijderd. Doe je dat niet, dan zal de olie zich emulgeren met het water en dat wil je zeker vermijden.
 8. Update #7 - 29 juni '13. Een van de planten is geoogst. Met zoveel regen leek het me het beste om haar nu alvast te knippen. Ze staat nu te drogen in de schuur. Ze is niet helemaal rijp en had nog een weekje (of 2) kunnen staan. Maar voor mij gaat het niet om het gewicht. Ik heb in de tussen tijd wel van haar gesnoept en het effect mag er wezen. Zachte high, lekkere geur, prima om te relaxen. Bij lange na niet zoals coffeeshopwiet, maar dat was te verwachten met lowryders. Foto's: Op haar kop: Hoofdtop: Eindresultaat: Al eerder 5 gram van haar gesnoept, dus totaal 30 gram nat. Niet veel, maar de planten op guerilla zullen dat later vast wel compenseren Er staan verder nog 4 andere Diesel Ryder dames te bloeien in de tuin. Over een paar weken zijn die aan de beurt.
 9. Goede tip De werkende stof in de wilgen die wortelgroei stimuleert is o.a. acetylsalicylzuur, oftewel aspirine. Ik lees dat MeneerJansen daar ook goede ervaringen mee heeft.
 10. TLTG

  10KG KNALLER

  Gewoon een boot kopen en daar je kweek opzetten. Heb je de investering na 46 kweken terugverdiend.
 11. Viswinkel? ik zou niet weten. Maar wat zeker werkt is Deet.
 12. TLTG

  10KG KNALLER

  Vol zetten met autoflowers en gaan met de banaan!
 13. Update #6 - 18 juni '13. Prachtig weer vandaag Hier alle 5 dames bij elkaar onder de kweektent. Zoals al verteld zit er geen mannetje tussen, dus een zadenkweek kan ik dit jaar wel vergeten. De grootste dame staat achterin en de vier kleinere dames staan vooraan. Deze vier zijn later bijgekomen zoals je op de vorige pagina kunt lezen. Met zulk weer gaan ze zeker een mooie inhaalslag maken. De oudste Diesel Ryder in bloei, ze produceert veel haren momenteel, nu nog aandikken die toppen: Een andere topje van dezelfde plant: Natuurlijke bestrijding is altijd welkom: Deze is iets minder geliefd: Lekker warm onder de tent, wel goed voor de planten: De tomatenplanten maken nu ook bloemen aan: De dames krijgen van mij bij elke waterbeurt een dosis Bio Bizz visemulsie en Plagron PK booster als voeding. Gewoon biologisch dus
×
×
 • Create New...