Jump to content

kelvin

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kelvin

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. ik heb tabletten besteld waar alles in zit. ik wou nog geen boosters gaan gebruiken. eerst maar een keer zo proberen. hebben die boosters eigenlijk wel zoveel effect dat het rendabel is?
 2. dat ben ik ook van plan. maar ik wil niet van die rare dingen gaan doen die ik sommige anderen heb zien doen. ik wil het gelijk goed doen. ik ga ook zeker die tableten gebruiken. en het water moet maar een beetje op gevoel. in ieder geval allemaal bedankt voor de tips. ps ik ben al 2 weken aan het lezen maar somige dingen zijn steeds anders. iedereen heeft zijn eigen manier zie ik.
 3. ik heb hier al veel gelezen en zie af en toe door de bomen het bos niet meer. dus als ik het goed begrijp ben ik met 1 tablet per 5 liter grond in 1 keer klaar. en wat moet de vochtigheid van de grond zijn?
 4. beste mede groeiers, ik ben bezig met het opzetten van mijn eerste kweekje, maar ik heb nog een paar vragen waar ik niet uit kom. 1 kan ik op gewone potgrond kweken of moet ik iets anders hebben? 2 hoeveel water moet ik ze geven? 3 kan ik mijn lamp im 1 keer van 18/6 naar 12/12 over zetten of moet dat gelijdelijk? en in wat voor stappen? 4 heeft iemand nog een makkelijk kweekschema voor een beginner? ik zal er vast nog meer dingen tegenkomen maar die komen tzt wel. als ik hier antwoord op heb ben ik al een heel eind opgeschoten. groet kelvin
 5. hallo allemaal, ik ben kelvin. ik wil wat voor me zelf gaan kweken. ik heb hier al veel gelezen maar ik zie af en toe door de bomen het bos niet meer
×
×
 • Create New...