Jump to content

mikeospeed

Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Positief

About mikeospeed

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 10/10/1991

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Chilll
 1. sorry voor de afwezigheid, plantjes doen het super heb ze paar dagen geleden getopt. Zal dese week paar fotos maken als het niet regent!
 2. jaa teveeel water is niet goed, liever beetje teweinig als teveel.. ik gaf blijkbaar net iets te weinig want ze hinge heletyd slap en nu staan ze weer mooi omhoog! verders ziet het er goed uit!
 3. aah dankjewel!jaa het weer is echt super! van mij mag het zo altyd blijven! De plantjes gaan zeker genieten van het weer!
 4. ik heb 10 liter verdeeld over 3 kuipen, de kleine natuurlijk wat minder, zal vandaag nog wat voeding maken en nogwat water geven dan! de fotos zijn trouwens wel gemaakt voordat ik water heb geveven!
 5. ook staan de bladeren bij ''de zieke'' omhoog en bij de andere 2 hange ze omlaag
 6. je hebt geluk dat je veel zon vangt aan je vensterbank die van jou zijn al groter dan de mijne hopelijk krijgen de mijne binnenkort ook hun spurt . de temperatuur in de serre lag op zoon 34 graden dit is volgens mij beetje te warm heb er nu 10 airholes in gesneden van 3 a 4 vierkanrte cm en laat men deurtjes openstaan . hopelijk verfrist dit een beetje en ik geef ze nu al 200 cl water per plant soms zelfs 2 keer per dag want ze lijken erg dorstig . even een vraagje voor de experts . in mijn grond zit niet al te veel voeding zou ik nu al mogen canna tera vega in lage dosis geven een mijn jonge dames van 12 a 13 dagen of best toch nog wachten ? peace Als je plantjes nog kleiner zijn as die van hem zou ik nog even wachten met voeding geven , en ook oppassen met niet teveel water geven, beter een beetje te droog als te nat!
 7. denk dat je ook veel te veel water geeft!
 8. Goedemiddag iedereen, Heb vanmiddag mijn plantjes in de speciekuipen gezet, 2 in 90liter 1 in 55liter. ze doen het aardig goed al zeg ik het zelf, alleen de ene plant heeft nogsteeds kromme blaadjes en raar blad. Vanaf vandaag blijven ze 24/7 buiten, of het moet super hard regenen of hagelen dan zet ik ze even in het schuurtje. Btw op 1 foto lijkt me pant heel lichtgroen of geel, dit komt door de zon/camera
 9. ph van het medium weet ik niet, maar het water zuur ik af naar 6-6.3 en grond is lightmix van growshop, 1x wortelstimulator gehad en vorige week 1 x bionova supermix
 10. nee deze staat in kleinste pot dus ook minst dicht bij de lamp, en het is maar 18w tl lampje dus denk niet dat het daar aan ligt?
 11. normaal zijn ze gewoon egaal groen net zoals bij de andere 2 plantjes, deze worden beetje lichtgroen met bobbeltjes
 12. goedemorge, ik heb 3 early skunks staan van sensi seeds, nu heeft 1 plant iets raars met haatnieuwe bladeren, weet iemand toevallig wat dit is?? https://www.wietforum.nl/uploads/gallery/album_18799/gallery_34666_18799_3211629.jpg
 13. ja de potjes zitte onderin aal helemaal vol met wortels, ik heb ze net ook van onderaf water gegeven
×
×
 • Create New...