Jump to content

HollandsHope

Members
 • Content Count

  79
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About HollandsHope

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday January 15

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Ik heb dit soortje wel is eerder gegeten (3.2g gedroogd) wat uiteindelijk leiden toe dat ik demonen in de gang zag en duiven vliegende vuurballen waren! Golden teachers ware tot nu toe de fijnste shrooms die ik gehad heb! Ik wens je een dikke oogst toe en ik zal zeker afentoe wel ff stiekem mee gluren hoe het gaat!
 2. dizzy duck zal ik niet gaan, echt een baggerzooitje de laatse tijd! het was vroeger altijd me vaste shop'je maar nu echt niet meer, vraag je om Shatter (critical amber ice) proberen ze je ice hash aan te smeren en de casey jones voor 11 euro wil ik niet eens over beginnen 2 straten verderop bij de greenhouse betaal je ook 11 euro en is die zonder overdrijven 2 keer zo goed.. Als je goedkoop uit wil zijn en voor haze wilt gaan zou ik naar No limit gaan alle haze 45euro voor 5 gram of 18 euro voor 2 gram. bij de mazzelaar (wel echt goedkijken vaak is het ook bagger) hebben ze amnessia 35 euro voor 5 gram geloofde ik. Florence verkocht vroeger altijd wel goeie super silver haze voor 8,50 de gram maar weet niet zeker of dat nog steeds zo is. Verder heeft cremers en greenhouse ook een keuzen aan goeie haze'jes maar daar je betaal je wel weer voor, en als je echt gek wil doen zal ik naar Smokeys gaan en vragen naar de casey jones 20euro voor 1.7gram maar het is echt een knal wietje 9 van de 10 keer!
 3. Ik had deze tent ook op het oog, om je in die ruimte ernaast gewoon lekker alles kan laten drogen/voorgroeien en opnieuw beginnen inplaats van ondersteboven in je tent hangen om te drogen en wachten met verder gaan (weinig ruimte hier). Wanneer kunnen we hem in actie zien?
 4. Ik kwam laats deze mini docu weer tegen en het leek me wel leuk om met jullie te delen, voor de mensen die hem nog niet kennen! Het gaat over het coffeeshopbeleid in nederland en hoe krom het is, en zoals de titel al verhuld gaat tim ook nog ze eigen tentje opzetten! http://spuitenenslikken.bnn.nl/woordenboek/t/1059 Bovenstaande link zijn alle 10 de delen te zien!
 5. Ik heb 3 Fem. cheese van royal queen nog in de orginele verpakking en zou ze willen ruilen tegen een ander fem soortje wat ik nog niet heb gekweekt ( Choco x Cheese, Hollandshope, Cheese, Jack herrer, Kaia kush, King kush, Jackberry x madscientist. dit zijn de soorjtes die dus al afvallen ) Me interesse gaan het meeste uit naar een kush of een kush x haze kruizing, wel voor de binnenteelt uiteraard niet dat ik zometeen met bomen van 2 meter binnen zit
 6. In amerika is het een hele trend daar koop je het gewoon bij de benzine pomp, niet normaal.. als goed is, is dit ook die drugs waar mensen van in "zombies" veranderen, je weet wel dat verhaal van die gozer in de bus die opeens van iemands gezicht begon te smullen omdat die dacht dat het een monster was..
 7. Op schiphol heb je de laatse tijd wel veel meer 100% bodyscans, alle vluchten uit bv. zuid-amerika worden sowieso 100% gecontroleerd over griekeland durf ik geen uitspraken te doen..
 8. ik zal alsnog goed oppassen hier een leuk voorbeeld. http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3719410/2014/08/15/Vrouw-smokkelt-cocaine-in-borstimplantaten.dhtml
 9. ik zou het ook niet meenemen, laatse tijd veel 100% controles op schiphol.
 10. Ice-o-lator kan inderdaad lekker kneedbaar zijn, verder zijn soortjes zoals black bombay, temple balls en libannon vaak ook kneedbaar en zacht.
 11. White widow haze, zag het staan in de shop en het roepte alleen maar vraagtekens bij me op de combinatie dus ik moest het proberen! en opzich is het wel een heerlijk rokertje, maar het lijkt me eerder een goed geslaagde white widdow dan een haze kruizing.
 12. je zou eventueel ook kunnen scroggen, scheelt ook weer in hoogte.
 13. Bij de Yankees in zandvoort hadden ze de laatse keer ook grinspoon toen ik er was.
 14. Ik had het al geperst om de vocht eruit te halen en het is zo ook makkelijker mee te nemen.
 15. Als het maar 2 bladeren zijn waar op het zit zou ik ze er gewoon vanaf halen, en even aankijken. zo niet wat melk erop spuiten ik heb gehoord dat je dan wel de 0% vet melk het beste kon gebruiken? correct my if im wrong. volgende keer kan je ook ff de search knop gebruiken http://www.wietforum.nl/topic/35957-help-soort-witte-poeder-op-me-blad/page__st__20__p__1300501__hl__meeldauw__fromsearch__1#entry1300501
×
×
 • Create New...