Jump to content

Yim Novskhy

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Yim Novskhy

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ok das tot nu toe allemaal negatief...gereageerd. Ik weet dat er veel sites zijn die dit middel afkeuren. Maar zo is dat ook met THC olie of andere middelen zoals colloniaal zilver. Ik bestrijd jullie antwoorden echt NIET hoor. Want ik heb dit middel nog maar pas ontdekt en er zit nagenoeg geen zelfstudie in. Ik dacht laat ik dit op het forum zetten om reacties los te maken en te zien wat eruit komt. Als ik bijv. op het forum van colloniaal zilver dit verhaal erin zet en verander MMS in THC olie. Dan zijn de berichten nagenoeg hetzelfde. En krijg ik ook vrijwel alleen negatieve antwoorden. Neemt niet weg dat jullie berichten oprecht zijn en ook op waarheid gebaseerd. Ik ben nu een stuk minder enthousiast over dit produkt. En neem de reacties hierover zeker mee in mijn overwegingen hierin. Helaas ben ik iemand die (als de nood hoog is. echt hoog) als een kip zonder kop rondloopt en dus dingen doet die ik normaal niet zo snel zou doen of zelf overwegen.
  2. Dit is een heeeeel handige tool. Bedankt voor het invoegen. Hier kan ik wat mee aangezien ik me al een tijdje afvroeg wat nu de kosten zijn van 1 kweek begin tot eind. En dat valt dus heel erg mee. Aangezien ik van plan ben op kleine schaal te gaan kweken. (1 tot 3 plantjes) super TOOL... word er gemotiveerd van
  3. Hey mensen, Ik ben een echte rookie op dit forum. Maar wil wel graag dit met jullie delen. http://genesis2church.org/index.php Dit is geen predikers webpagina zoals de link doet denken. Het gaat er vooral wat deze goede man onder de mensheid probeert te brengen met gevaar voor zijn eigen leven. Het is het middel MMS (niet de aandoening MS) en ik ben heel benieuwd of er mensen zijn onder jullie die hier al meer vanaf weten. Ook wil ik mensen aanmoedigen dit zeker even te bekijken. Wellicht kan je er zelf ook iets mee. Graag zou ik jullie bevindingen of gedachte hierin willen lezen.
  4. Aan vooral Wernard Bruining en de mensen die dit topic aangevuld hebben met zeer nuttige informatie, Bedankt voor de veiligere en vooral ook op kleinere schaal werkende methode om hoogwaardige THC olie te kunnen maken. Er gaan nu deuren voor mij open die ik voorheen als niet haalbaar zag. Vooral omdat de orginele methode van Rick Simpson inhield dat ik zo'n 500gr weed in huis moest hebben om het goedje te maken. Althans dat maakte ik ervan. Natuurlijk weet ik nu ook dat je het geheel kunt vereenvoudigen naar kleinere porties. Maar dan nog was de manier van Rick gevaarlijk en voor een leek een echte uitdaging. Ook al ziet het er zo makkelijk uit. Nu is het ook makkelijk en ik ben heel dankbaar. Echt. Ik hoop op korte termijn ook mijn eigen THC olie te maken en zal jullie hier zeker van op de hoogte houden. Nogmaals bedankt voor de vele reacties op de methode van Wernard. En Wernard ik heb er geen woorden voor maar bedankt voor je tutorials en geupdate-uh versies ervan.
  5. Hey beste en hopelijk relaxed stonede forum lezers, Ik ben Yim Novskhy, Dit is natuurlijk niet mijn echte naam. En voor diegene die me in de toekomst beter leren kennen zullen snel genoeg erachter komen wie ik daadwerkelijk ben. Laten we het voor nu houden op een relaxte gozer die nog veel te leren heeft van weed kweken en alternatieve geneeswijzes. Ik ben op dit forum terecht gekomen door intensief zoeken naar een alternatief tegen kanker. Een zeer naaste van mij is namelijk terminaal ziek aan longkanker fase 3 en is naar huis gestuurd met de boodschap dat ie nog max een half jaar te leven heeft. Dit heeft me helemaal pad geslagen. Hij ondergaat nu chemotherapie om zijn leven hopelijk te verlengen. Maar helaas geven de doktoren geen garantie. Ik ben ten einde raad. En zeer geinteresseerd in THC olie. Van weed niet zaden. Ook ben ik van plan om in de toekomst zelf me weed te gaan verbouwen. A ) omdat het in limburg en brabant alleen nog mogelijk is weed te kopen als je je laat registreren. (Wat ik echt van de zotte vind) B ) omdat ik zelf ook een zeldzame aandoening heb namelijk narcolepsie met kataplexie. Ik zal jullie niet vervelen met mijn symptonen. Wel hoop ik echt dmv dit forum en hopelijk jullie hulp uiteindelijk me eigen THC olie te maken zodat ik en andere mensen om mij heen kunnen ervaren wat dit produkt nou eigenlijk echt waard is. (gouden stroop) In het verleden heb ik aleens getracht zelf weed te gaan verbouwen. En heb toen al het een en ander in huis gehaald voor de opzet. lampje, afzuiging, meters, waaiers enz. Maar uiteindelijk heb ik me laten afschrikken door teveel informatie ineens en bangmakerij over wat er allemaal mis kan gaan als je eenmaal begint. Nu na veel lezen op jullie forum en de input van vele leden, ben ik vertrouwd genoeg om de stap serieus te maken om zelf een teler te worden. Nogmaals ik denk en voel dat dit het medicijn is tegen vele rot ziekten en kan wellicht mijn naaste vriend genezen danwel de weg naar het eindstation een stuk fijner en gemoedelijker maken. Ik kijk erg uit naar veel discussies en verwacht genoeg vragen van mijn kant uit. :) See ya all around....
×
×
  • Create New...