Jump to content

Mexicansativa

Members
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mexicansativa

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Location
    Belgiƫ
  1. Deze ga ik volgen! Ben benieuwd wat je ervan maakt! Good luck!!
  2. Ik denk ook dat 'de straf' wel zal meevallen. We hebben beide een vaste job (niet dat dat veel uitmaakt, maar dan weten ze dat het voor eigen gebruik was en niet om te handelen) en zijn nooit eerder in aanraking geweest met de politie. Het enige kweekmateriaal dat we hadden was potgrond, potten, bladluisbestrijder en universele voeding. Komt ook niet echt professioneel over . Zodra we meer weten schrijven we het hier neer!
  3. De linkse heeft ondersteuning nodig, de rechtse staat voorlopig opzichzelf.
  4. Wij dachten ook dat niemand ze kon zien, maar blijkbaar toch wel. We hebben er ook al halfnaakt liggen zonnen, oeps . Vandaag stekpoeder gekocht, want "onze vrienden" waren wat vergeten. We hebben nog twee toppen gevonden in het zand. Vandaag met stekpoeder behandelt en geplant. Misschien wordt het nog iets of is dat valse hoop?
  5. @bechje: moet eerlijk toegeven dat we de mugshots vrij traumatiserend vonden. Dan voel je je toch echt wel een crimineel. Wij, als brave burgertjes @mrdroptegels: huiszoekingsbevel hadden ze denk ik niet, maar we wilden het liefst gewoon meewerken. Onze ouders waren aan het klussen bij ons thuis en wilden geen drama. We denken dat er iemand foto's van genomen heeft en aan de politie bezorgd, aangezien ze wisten dat we ze gisteren verplaatst hebben en ze hadden gezegd dat er een anonieme tip was binnengekomen.
  6. We vinden het zelf ook heel erg! Net nu we het gevoel hadden eindelijk niet meer op een illegale manier aan wiet te moeten komen. Blowen doen we toch, dus waar denken ze dat we binnenkort onze wiet gaan halen? Dat zal waarschijnlijk veel illegaler zijn dan dat beetje tuinieren . Ik denk dat we gaan investeren in een binnenkweekkast(je) voor 2 planten. Iemand tips? Liever iets duurder en echt goed dan iets wat we na twee kweekjes moeten vervangen.
  7. Nee, we hebben niet geprotesteerd. Voor de ouders wilden we zoveel mogelijk drama vermijden, haha We geven niet op, maar ik vrees dat het nu te laat is om nog nieuwe te zaaien. Of bestaan er soortjes/types die nu nog geplant kunnen worden. Les van vandaag: we houden het bij 2!
  8. officieel wonen we hier met 2. We hebben dit appartement net gekocht. Blijkbaar mag je 1 plant per bewoner. Dus wij mogen 2 planten zetten. Helaas mochten er nu wel geen 2 blijven staan. Ze moesten ze allemaal meenenemen. Ze zeiden nog wel dat je het moet melden als je een plant zet Alsof iemand dat echt doet. "hallo meneer de politieagent, ik wil even melden dat ik een wietplant ga kweken."
  9. Thanks, Mitsz. Ja, de vingerafdrukken vonden we zelf ook wel wat ver gaan. We voelden ons echte crimineeltjes, haha! We moesten dan door een gang waar de mensen opgesloten zaten die maandag naar de rechtbank moeten. Het was een hele ervaring. Gelukkig konden we steeds blijven lachen en hing er een hele relaxte sfeer. Politie zei ook dat het er meestal anders aan toegaat, maar we wisten dat het geen zin heeft om tegen hen in te gaan. Als je dat doet willen ze alleen maar bewijzen dat ze macht hebben, dus gewoon doen wat ze je zeggen, grapjes maken en braaf meegaan ;-).
  10. Reactie van de ouders viel enorm mee, we hebben er maar eens goed om gelachen. Ik moet zeggen dat de politie ook heel relax was. Wij waren rustig aan het klussen in ons nieuw appartement en ineens 'klop klop' op de deur. Door het piepgaatje zag ik dat het de politie was, maar we kregen de deur niet open omdat we 5 minuten daarvoor een nieuwe deur hadden gestoken waarvan we de sleutel niet meteen vonden. Toen de politie binnen was vroegen ze 'weten jullie waarvoor wij komen?'. Dat wisten wij natuurlijk ;-). Ze haalden dan hun plastieke zakken boven en begonnen de planten uit te trekken. We hebben hier zelf aan meegeholpen om toch maar een laatste keer te kunnen ruiken aan de plantjes en om een beetje goed te staan bij de agenten ;-). Dat deed pijn aan ons hart! Daarna mee naar politiekantoor (terwijl onze ouders in ons appartement bleven wachten). Daar vingerafdrukken en 'mugshots' gemaakt en toen hebben ze ons netjes voor onze deur weer afgezet. We zijn dan nog even op restaurant gegaan en zijn net thuisgekomen op een heel kaal terras. Blijkbaar anonieme tip van de buren (planten werden hoger dan verwacht en we vermoeden dat ze de topjes konden zien). Erg jammer, ons eerste kweekje ging net goed! Ze hebben geen pv opgemaakt. Maar we gaan er nog wel iets van horen. Ben benieuwd. Zal waarschijnlijk een boete zijn. Iemand die hier iets meer over weet? 10 planten, Belgiƫ.
  11. Wat een baaldag! Vandaag kregen we onverwachts bezoek van 3 agenten en ze hebben uiteraard al onze plantjes (10) meegenomen. We moesten mee naar het politiekantoor voor vingerafdrukken en 'mugshots". Het ergste van al is nog dat onze ouders hier waren ;-D
  12. Dit topic mag gesloten worden. Wij kunnen helaas ons kweekverslagje niet afmaken omdat we vandaag een bezoekje hebben gekregen van de politie!
  13. Bedankt voor al jullie tips, we hebben ze alvast in grotere witte bakken gezet. Elke plant heeft zo'n 40l extra potgrond gekregen. Het is hetzelfde merk potgrond als waar ze in opgegroeid zijn, universele potgrond van het tuincentrum. Er staat op dat er voor 6 weken voeding inzit, moet ik ze dan nog extra geven? Ik heb heb ze vorige week voor het laatst voeding gegeven. Kan er iemand me zeggen hoeveel water ze ongeveer moeten krijgen? Ik snap dat dat afhangt van het weer etc maar een gemiddelde? Ze zitten nu in ong. 70l potten en zijn 2 maanden en half oud. Hier de nieuwe witte bakken:
  14. we geven ze gewoon kraanwater. ik heb ze nu 2 keer voeding gegeven in de voorbije 2 maanden. Ik dacht dat ze eerder ondervoed waren, maar dat is dus niet? En wat die zwarte potten betreft, ze worden idd wel warm, mar dat was het enige wat we voor handen hadden
×
×
  • Create New...