Jump to content

martinej

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About martinej

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    English
  1. How CO2 Supplement helps to grow marijuana? Is following article is good for reference http://bigbudsmag.com/grow/how/article/5-t...co2-august-2012. If anybody have some good examples or source please share. Need advice on CO2 Supplement for marijuana.
  2. Op dit moment is het de vraag of marihuana werkt als afrodisiacum of onderdrukt. Marihuana beïnvloedt verschillende mensen op verschillende manieren. Sommige verslag van een verhoogd libido, terwijl anderen een onvermogen om een erectie te houden melden. Terwijl het doen van wat onderzoek op internet kreeg ik dit prachtige artikel dat zegt: Seks Marihuana: Afrodisiacum "Viagra" marihuana voor Heter Seks Dus, doen Gelooft u dat marihuana heeft Aphrodisiac macht? Ik zou graag uw mening te krijgen over dit.
  3. Ik kom uit San Francisco, Californië
  4. Vervloek, is het heet. Hete vroege en hete te veel, heter dan ooit, makende de zomer van dit jaar groeien seizoen zelfs meer een probleem voor marihuanakwekers dan gebruikelijk. Veel hebben ons slechts geen hoop meer voor binnengroeien tijdens zomermaanden. Groeiend van Hydrocultuur Marihuana in het Van Zomer Hitte
  5. Bottom Line: Wij Willen Medische marihuana gelegaliseerd te Worden.
  6. por favor deixe-me saber o que é spam agora? links mencionados no meu comentário anterior ou tópico com citação
  7. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Ze zijn nog steeds op het eerste niveau. Op dit moment is de mensen in verband gebracht met anonieme groep is minder. Als het aantal stijgt zien we een drastische verschil in hun aanpak.
  8. Ik waardeer echt en dank anonieme groep voor het doen van een prachtige baan. Op je eigen voor-ik zou zeggen dat ze echt verdienen om te zijn "nationale held" . Aangezien zij informeren mensen over de medische voordelen van marihuana, zodat ze weten feiten niet fictie. Na het kennen van alle juiste feiten over de medische marihuana, kunnen mensen bepalen of u ondersteunt dit niet of de medische marihuana legaliseren beweging. Lees meer over ze hier. 1) Exclusief: hacktivisten anoniem Battle Medical Marijuana Verbod 2) Anonymous verklaart de oorlog aan Marijuana Verbod
  9. In plaats van haten mannelijk marihuana planten, gebruikt u die pollen om je beste marihuana ooit te fokken. Volgende vraag die onmiddellijk pop-up in je hoofd zou zijn waarom zou u uw eigen stammen van marihuana als er honderden stammen te koop te fokken? Hier zijn enkele redenen die u kunt overwegen: http://bigbudsmag.com/grow/article/breedin...profit-more-thc
  10. Als ze met behulp van sativa dan konden ze spelen waarschijnlijk 3 games per dag. Dat is nogal oneerlijk voor de andere teams.
  11. Ik weet niet .. waarom een ​​club zou willen marihuana aan te bieden aan zijn spelers. Als de politie Probe Claims Club Betaalde jonge voetballers met marihuana dan denk ik dat het waar moet zijn. Deel uw mening hierover?
×
×
  • Create New...