Jump to content

fransdetuinman

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About fransdetuinman

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. oja was ik nog vergeten te zeggen heb ook nog een andere PP en die gaat als een speer met zonnige dagen van afgelope week groeide die soms wel 3cm per dag als het niet meer is Ik zit eigenlijk nog de hele tijd met een ding, op site's zeggen ze dat de tijd voordat de plant klaar is veel korter is dan op WF. Wanneer kan ik verwachten wanneer deze klaar zijn? iemand enig idee?
  2. TOCH NOG OVERLEEFT !!!! inmiddels staat die er zo voor.. In de avond is het normaal dat de bladeren een beetje naar beneden hangen maar ik zag het laatst ook overdag weet iemand hoe dit komt ??
  3. het zaadje is nog steeds onder de grond, hij heeft zijn kopje nog niet boven het zand uit gestoken heb gisteren het buitenste velletje eraf gepeld en een half centimeter onder de aarde gezet, lekker vochtig gemaakt en er folie overheen gedaan zodat de LV goed hoog blijft.
  4. Hallo iedereen, ik heb 5 zaadjes early skunk feminised aangeschaft! 4 van de 5 zijn al ontkiemd en staan in de grond maar heb een beetje problemen met die laatste! Hij staat al 3 dagen in water van +- 22 en hij is nog steeds helemaal dicht! Wat Raden jullie mij aan om te doen of is dit zaadje gewoon verloren?
  5. ziet er goed uit! Hoop dat die van mij ook zo worden!! Alleen die van mij staan buiten in volle grond, en als het weer ff zo blijft dan gaan ze goed
  6. @GREENSTEIN Hartstikke bedankt voor de tip maar ik heb helaas niet zoveel nodig heb slecht één plantje en dan al die zakken te gaan halen.. Misschien bij m'n volgende kweek als de gewone grond in de achtertuin niet goed is! Maar alsnog bedankt voor de tip. Ik zal wel nog even gaan kijken op sannie'shop voor de voeding etc. @NLWIET Oke nou gelukkig dat ik dan de early skunk heb besteld bij SensiSeeds! Ik vond het ook erg raar als ik voor het eerst ga kweken een onbekende soort pak . Dusja en Sensi Seeds zag er 10x proffesioneler uit dan wietzaadjes. De early skunk is volgens mij ook wel een gewild zaadje?! Groetjes tuinmanntje
  7. Oke bedankt voor de tips ga ik doen !! Weet iemand toevallig hier of de foto van de grond goed is die ik hier had upgeload? tuinmannetje
  8. Ik heb even gekeken op sites die de zaden verkopen die je hierboven noemt. De frisian dew vind ik persoonlijk de beste, ik vind hem er mooi uitzien en maar mijn mening zal die vast ook goed smaken (zo'n expert in roken ben ik niet) ook is de hoge opbrengst fijn. Maar met zaden, als ik die heb laten ontkiemen zet ik ze gelijk buiten in de volle grond. Dit is ook om aan te radentoch? Of eerst onder de lamp?
  9. Recentste update, hij gaat het wel redden!
  10. Oke Oke, lijkt me erg leuke plant! Alleen met die autoflowers heb ik het eigenlijk niet zo want ja ze zijn zo kwetsbaar Maar in ieder geval heel veel succes ermee! zet af en toe wat fotos neer ik vind het wel leuk om iemand die net zo ver is als mij .. bij 0 dus om even te kijken! haha Wat voor grond gebruik jij? en ga je ze binnen of buiten zetten ? En over dat ontkiemen komt vast wel goed!!
  11. Voor zaadjes/stek heb ik natuurlijk ook grond nodig ik vroeg me af of deze grond goed geschikt is? tuimannetjefrans
  12. Oke zal ik doen! Ik heb nu nog steeds dat miezerige pp'tje hier staan maar of die het red is nog de vraag.. Als ik andere planten tegenkom zal ik ze hier ook neer zetten. Met welke plant heb jij een goeie ervaring die makkelijk is en buiten als een wonder groeit? d e t u i n m a n
  13. Zo moet mijn geliefde het toch wel redden ? https://www.wietforum.nl/uploads/1337020478/gal...968_1890122.jpg
×
×
  • Create New...