Jump to content

Socrates11

Members
  • Content Count

    42
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Socrates11

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    earth
  • Interests
    zijn.....
  1. 1 Hollandse hoop was toch een mannetje, deze met pijn in mijn hart verwijderd. nu: 2 Hollandse Hoop (vrouw) 2 Hollandse Hoop (Geslacht onbekend) 1 AK-47 (auto) 4 Royal Dwarf (auto)
  2. Gister aantal nieuw zaadjes op kweek gezet. Oa. Royal Dwarf en AK47 Vandaag 1e dame onthoofd. En het lijkt er op dat ik op de 8e node draadjes omhoog zie komen. Het lijkt toch vrouwlijk, nog pril dus afwachten.
  3. Ben erg benieuwd, mijn balkon in namelijk erg klein. Ik heb vandaag de plant die bij mijn vriendin staat getopt. het viel mij op dat er een klein beetje bruin spul uit de wond zat. Morgen de andere toppen.
  4. Zo heyy, het ziet er naaar uit dat je die echt niet hoeft te toppen. Het is 1 en al top prachtig, ik denk dat ik mijn autoflower AK47 ook maar ga ontkiemen
  5. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Th@nks voor de tip. Ik ga er straks alles over lezen. Heb vandaag de laatste plant bij mijn vriendin op het balkon geplaatst. Ziet ze er niet mooi uit? Zie fotos: http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...amp;album=14018
  6. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. @van heezink, mijn balkon is erg klein en staat al compleet vol met planten en groente en fruit. Ik hou het op 2planten anders past het niet meer. De rest gaat bij mijn vriendin. Th@nks Als ik ze top word de opbrengst dan ook veel minder? en als het allemaal lukt kun je best een gratis sample krijgen no problemo Heb trouwens alles onder videobewaking en meer.
  7. Vandaag heb ik 2 van mijn kinderen overgepot en ze staan voor het eerst nonestop buiten. Ze staan in potten van 35Liter met Gold-label en 2,5% pre-mix. Ze zien er prachtig uit http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...amp;album=14018 Mijn zorgenkindje blijft nog even binnen. Ik dacht dat zij het niet zou halen (ze heeft het zwaar gehad) maar genoeg liefde geeft mij nu toch het gevoel dat ze er bovenop kopt. De nieuwe bladeren zien er weer gezond uit (zie foto). Volgende keer meer Namaste
  8. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Het zijn geen stekjes, dus hopen op vrouwtjes. Heb ze opgekweekt van goede kwaliteit zaadjes. Plant is al wel iets breder geworden. Ik ga zo nog wat fotos uploaden.
  9. Oke, Ik ga er aan beginnen een kweekverslag maken. Ik ben zo groen als gras wat betreft het kweken van wiet so bare with me Mijn (hopelijke dames zijn nu ongeveer 2 maanden jong) 26-3-2012 zag het stekje voor het eerst zonlicht. Ik heb verder geen lampen of mooie kweek kast, dus ze zijn tot nu toe opgegroeid op mijn vensterbank. Ondertusen zijn ze tussen de 50 a 60 cm. Ik Ga ze morgen verpotten en dan zullen ze permanent op mijn balkon verblijven. Ondertussen heb ik al aadig wat tegenslagen gehad met laten we ze kinderziektes noemen en insecten. Maar zij en ook ik hebben het doorstaan. And so it began....... Foto staan in het fotoalbum tot nu toe http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...amp;album=14018
  10. Th@nks voor de tip! Ik heb vandaag de grond opgehaald inc. bergen aan voeding, morgen in potten zetten van 35Liter Hoe vermeging ik die 2,5% pre-mix? gewoon halverwegen er door heen gooien? Ik ga ze op een natuurlijke manier in bloei brengen dus als ik een toppic ga beginnen word het een lange. Hollandse Hoop kan wel 2meter worden. Mijn Balkon word een oerwoud, en staat nu l vol met planten Ik zal morgen wat fotos maken en start ik misschien wel een topic
  11. Th@nks Ik heb zojuist 100Liter goldlabel bestelt en 30 liter pre-mix. Ook heb ik zojuist potten van 35 en 18liter gehaald. verder weet alleen nog niet of het mannetjes of vrouwtjes zijn, het is nog niet te zien al zijn ze al wel 50cm. Ik kan wel zeggen van de 4 ruiken er 2 extreem sterk en de andere minder maar verder is er nog niets te zien. Weet jij hoe lang dat nog kan duren? hij zit op de 8ste blad/tak verspringing.
  12. Th@nks voor de tips om voor een grotere pot te gaan. Ik ga ze morgen maar overpotten, ik zat zelf al te twijfelen of ze naar een grotere pot over te zetten. Zal ik voor 11liter potten gaan? of groter? En wat aviseren jullie mij voor grond? Ik denk ze namelijk toch gewoon in goede en losse potgrond te zetten. En zal hij is naar buiten mogen? of is het toch nog te koud?
  13. Compleet omdraaiend blad. Ik heb 1 plant die telkens zijn blad in het geheel om draait en als ik de plant zelf omdraai (zodat de andere kant naar het raam is) dan zet hij hem weer noormaal. maar hij draait hem echt 180c. Vind het wel bijzonder. Gebeurt dit wel vaker? Zie:
×
×
  • Create New...