Jump to content

lepez

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lepez

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. lepez

    rode haren

    bedankt, Neen is een zaadje jack herer van greenhouse seeds .
  2. lepez

    rode haren

    bedankt voor je reactie pacman, maar wat wil dat concreet zeggen pheno type? Is best wel mooi eigenlijk Heeft dus niks te maken met de rijping van de plant?
  3. lepez

    rode haren

    Ik heb een jack herer buiten staan in een serre en staat nu 5-6 weken in bloei. Nu ondervond ik dat de haren rood/roze beginnen te worden (bijna enkel bovenaan de toppen). Is dit omdat ze begint te rijpen of door koude omgevingstemperatuur? (Normaal worden de haren bruin bij het rijpen?) Lepez
  4. Heb inderdaad verkleurde bladeren: de onderste bladeren werden geel. Denk wel dat ze stevig genoeg is, de stam is 3cm dik. En het is pas sinds vandaag dat ze is gaan doorhangen, mocht ze niet stevig genoeg zijn had ze dat dan wel al eerder gedaan.
  5. Ik heb een jack herrer plant staan van ongeveer 2 maand oud (+- 1m20) in een zelfgemaakte serre. Ze heeft sinds een paar dagen last van hangende bladeren. Nu ging ik vandaag nog eens kijken en zag ik dat de top is gaan doorhangen. De bladeren zijn heel donker groen. Ze staat in een pot van ongeveer 50L en ze krijgt nog geen voeding. Heeft iemand een idee wat er gebeurt? Heeft het te maken met teveel/te weinig water? Groetjes Lepez.
  6. Ja maar die kunnen er niet aan
  7. Ik heb een amnesia haze staan van 5 dagen oud die voorlopig nog binnen staat onder de velux. (gaan later in de serre) Toen ik gisteren terug thuis kwam zag ik dat deze er niet echt goed uit ziet, de blaadjes zijn precies afgebeten. Ik dacht aan ongedierte maar dit lijkt mij raar omdat deze binnen staat. Iemand een idee?
×
×
  • Create New...