Jump to content

Mr JoinT

Members
  • Content Count

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mr JoinT

  1. Meer blowen! Of juist niet, het is aan jou Maar naamate je meer blowt raak je er aan gewend en worden die rode ogen minder. Ik kan zoveel blowen als ik wil en krijg echt NOOIT rode ogen.
  2. Nol van Schaik toch? Die gozer had ook superveel planten staan in Spanje geloof ik.
  3. Purple haze is inderdaad niet zo sterk. Het heeft ook een veel lager thcgehalte. Maar af en toe is het heerlijk voor de smaak en lichte high
  4. Je kan het best beginnen met shag. Dit draait ook veel makkelijker. Bij sigaretten is dit iets lastiger. Ik rook altijd met shag (samson)
  5. Ik ben echt voorstander van coctails Zoals gisteravond: Heb met een maatje de duurste Hasj gehaald bij de lokale koffieboer. Het koste 16,95 per gram Ook nog Northern Light en Super Skunk gehaald. Allemaal ering gepleurd en gerookt. Ik was echt 4 uur lang helemaal van de wereld. 1 hijsje komt behoorlijk hard aan, heerlijk!!!!!
  6. Zonde hoezo? Hij stond er al 12 weken. Toppen zijn lekker dik. Moet alleen de blaadjes straks nog wat wegknippen als ze een paar weken hebben gedroogd.
  7. Yo peepz! Heb vandaag eindelijk mijn PP geoogst en het is echt een topoogst geworden. De toppen zijn heerlijk groot en dik Hier 2 pics:
  8. OK, maar hoe moet ik het doen met dit kloteweer? Als het kutweer is staat ie de hele tijd in mijn schuur. Schiet niet echt op. Zo maakt ie toch geen toppen aan? Ik zal em ook ff een paar dagen geen water en voeding geven.
  9. Alsjeblieft mensen, ik moet het weten. Misschien kan ik vanavond dan nog oogsten.
  10. Hey mensen, ik denk dat het bijna tijd is om mijn PP te gaan oogsten. Hij zit nu in week 11 of 12. Weet het ff niet meer. Op 2 plaatsen heeft ie beetje last van schimmel. Dit heb ik al verholpen. Maar ik zou em zo snel mogelijk willen oogsten. Hier zijn pics, is het verstandig om het vandaag te doen? Het is verder alleen maar kutweer. Heel veel blaadjes worden al geel. Maar ik kan niet zeggen dat veel haartjes bruin zijn. De toppen zien er gewoon meer opgezwollen uit.
  11. Je hebt alles gelezen? Dat is niet echt op te maken uit wat je zei. Oogsten tijdens de groei. Dan is er iets niet in orde.
  12. Ga je nou eerst eens ff verdiepen in dit soort zaken. Je snapt er echt geen flikker van. Oogsten tijdens de groei? Het is lekker met je. Verdiep je er nou eerst ff in, lees wat op het forum en ga daarnaa echt aan de slag.
  13. Mijn plant ziet er op dit moment ook zo uit. Zorgen maken hoeft helemaal niet. Je toppen zien er verrukkelijk uit!
  14. Volgende week oogsten! Dan is het zo rijp als wat
  15. Thnx man! Ik verwacht van mijn PP straks 150 a 190 gram te halen. Hij maakt nu al hele dikke mooie toppen aan. Zaterdag of morgen zal ik nog ff pics posten.
  16. Negative Creep, lees eens een pagina terug. Daar bedankt ik je nog wel voor die zakjes. Rotzak!
  17. Hier ook kutweer en heb mijn PP in m'n schuurtje staan. Je kan voorlopig nog op kutweer rekenen, want op teletekst ziet het er ook niet al te best uit
  18. Aaah, ik heb goed nieuws! Een vriend van mij heeft net al een jointje gerookt met mijn shit en zou mij laten weten of het goed was of niet. (en of hij koppijn kreeg ) Dit was dus niet het geval. Dit zei hij aan de telefoon: Gast, ik heb me nog nooit zo ----EDIT----stoned gevoeld. Ik voelde een gloed van opluchting over me gaan Aankomende zaterdag ga ik het ook uitproberen en laat ik jullie het weten. Verder hou ik dit topic over voor mijn aankomende PP oogst Smoke ze!
  19. Ik heb het voor de gein ook eens ff gewogen, want was wel benieuwd naar mijn opbrengst. Ik nu lekker 71 gram droog gehaald. Zeker niet slecht voor mijn eerste kweek buiten Plantje was ook helemaal niet groot, maar had lekkere dikke, compacte toppen. Hier nog wat pics:
  20. Ik heb nu alles geknipt en in die wietzakjes gedaan. Maar ik ga het nog zeker niet roken. Ik wacht tot zaterdag, dan is het precies 2 weken.
  21. Maar die zakjes zijn toch ook luchtdicht? Of heb ik het nou fout?
×
×
  • Create New...