Jump to content

Mr JoinT

Members
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mr JoinT

 • Rank
  Kind aan huis lid

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Interests
  Xboxen, kweken, basketballen.
 1. Meer blowen! Of juist niet, het is aan jou Maar naamate je meer blowt raak je er aan gewend en worden die rode ogen minder. Ik kan zoveel blowen als ik wil en krijg echt NOOIT rode ogen.
 2. Nol van Schaik toch? Die gozer had ook superveel planten staan in Spanje geloof ik.
 3. Purple haze is inderdaad niet zo sterk. Het heeft ook een veel lager thcgehalte. Maar af en toe is het heerlijk voor de smaak en lichte high
 4. Je kan het best beginnen met shag. Dit draait ook veel makkelijker. Bij sigaretten is dit iets lastiger. Ik rook altijd met shag (samson)
 5. Ik ben echt voorstander van coctails Zoals gisteravond: Heb met een maatje de duurste Hasj gehaald bij de lokale koffieboer. Het koste 16,95 per gram Ook nog Northern Light en Super Skunk gehaald. Allemaal ering gepleurd en gerookt. Ik was echt 4 uur lang helemaal van de wereld. 1 hijsje komt behoorlijk hard aan, heerlijk!!!!!
 6. Zonde hoezo? Hij stond er al 12 weken. Toppen zijn lekker dik. Moet alleen de blaadjes straks nog wat wegknippen als ze een paar weken hebben gedroogd.
 7. Yo peepz! Heb vandaag eindelijk mijn PP geoogst en het is echt een topoogst geworden. De toppen zijn heerlijk groot en dik Hier 2 pics:
 8. OK, maar hoe moet ik het doen met dit kloteweer? Als het kutweer is staat ie de hele tijd in mijn schuur. Schiet niet echt op. Zo maakt ie toch geen toppen aan? Ik zal em ook ff een paar dagen geen water en voeding geven.
 9. Alsjeblieft mensen, ik moet het weten. Misschien kan ik vanavond dan nog oogsten.
 10. Hey mensen, ik denk dat het bijna tijd is om mijn PP te gaan oogsten. Hij zit nu in week 11 of 12. Weet het ff niet meer. Op 2 plaatsen heeft ie beetje last van schimmel. Dit heb ik al verholpen. Maar ik zou em zo snel mogelijk willen oogsten. Hier zijn pics, is het verstandig om het vandaag te doen? Het is verder alleen maar kutweer. Heel veel blaadjes worden al geel. Maar ik kan niet zeggen dat veel haartjes bruin zijn. De toppen zien er gewoon meer opgezwollen uit.
 11. Je hebt alles gelezen? Dat is niet echt op te maken uit wat je zei. Oogsten tijdens de groei. Dan is er iets niet in orde.
 12. Ga je nou eerst eens ff verdiepen in dit soort zaken. Je snapt er echt geen flikker van. Oogsten tijdens de groei? Het is lekker met je. Verdiep je er nou eerst ff in, lees wat op het forum en ga daarnaa echt aan de slag.
 13. Mijn plant ziet er op dit moment ook zo uit. Zorgen maken hoeft helemaal niet. Je toppen zien er verrukkelijk uit!
×
×
 • Create New...