Jump to content

flip van hout

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About flip van hout

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. extrema is echt een pure indica daar ben ik niet zo fan van, sneller kans op rot en langer voor groeien om een vol hokkie te krijgen. Maar misschien leuk om voor 1 keer een indica te doen.
  2. In sanniesshop word kolossus omschreven als een hybride die in 10 weken afbloeit. Ik ben deze nu aan het kweken en net zoals vele mede kwekers kom ik erachter dat de kolossus een redelijk lange bloeier is. Ik zit nu bijna in week 10 en nog geen bruin haartje te bekennen. Ik vind het wel een hele mooie plant begrijp me niet verkeerd het is een genot om te growen en heb letterlijk keiharde cola flessen staan. Maar mischien dat sannie de bloeitijd in de shop kan aanpassen naar 11 weken want ik ken niemand die hem gegrowed heb in 10 weken. Om toch een iets kortere bloeitijd te hebben ga ik volgende keer hercules proberen omdat deze dus wel echt indica dominant is.
  3. misschien is hercules wat voor je? tog een iets kortere bloeitijd
  4. Ik heb een davin schakelkast maar ik heb er maar 1 lamp op, dus ik zou het andere contact voor me waaier kunnen gebruiken. Dan hoef ik geen nieuwe kontactdoos te maken. Of hebben de planten tijdens de nachtrust ook behoefte aan veel lucht verversing? ter verduidelijking het gaat hier niet om de afzuiging!!
  5. koophuis er lag een brief in de bus dat ze nog contact met me opnemen.
  6. flip van hout

    geruimt

    ik had 7 planten in mijn tuin staan en die zijn geruimt. wat zal nu de straf zijn die daarop volgt?
  7. Mooie vertakkingen man lekker opzij binden over een paar dagen, hoelang groeit dit soortje door in de bloei? Volgens mij kan je wel gaan bloeien binnenkort
  8. knip afval maak je lekker wietboter van ouwe, of een hashie
  9. Ik denk dat het ook een 600w word. Alleen twijfel ik tussen topshield of adjust a wings
  10. oke ik ben weer aan het brainstormen maar stel ik ga toch voor een 600W welke kap is dan de beste keus.....topshield of een adjust met spreader
  11. tnks voor de reacties, en shark ik denk dat je een indica ook wel kan toppen ja. ik zelf ga ze door laten groeien tot er het 1 en ander in vast gepint aan het gaas en dan in de bloei.
  12. ik ben van plan om 1000m3 afzuiging te nemen, enige wat me tegen houd van die gavita is de prijs.
  13. ff ter verduidelijking de setup word dus 1,20 bij 1,20 met een 1000W, nu ben ik alleen nog uit welke reflector.
  14. ik denk dat ik de eerste keer toch kies voor een ELT ballast in plaats van gavita. Welke kap is het beste om te nemen, want bij veel kappen op internet zie ik staan van 400W tot 600W
  15. Ik heb nog niks ben aan het plannen nu, zat denken aan kalashnikova of zoiets gewoon een korte brede indica. Mischien als de eerste top is vast geknoopt dan in bloei zetten?
×
×
  • Create New...