Jump to content

prettig gestoord

Full member
  • Content Count

    1,941
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by prettig gestoord

  1. Spuiten. En met voedingswater meegeven. Paar keer herhalen. Is best hardnekkig die trips.
  2. Rakker heeft me dat uitgelegd. Zelf geen ervaring mee. Maar wat hij mij vertelde dat er bijna tot geen ondehoud aan hoef te gebeuren. Maar zoeen ding aanschaffen is nog niet zo makkelijk. De meeste bedrijven. Komen hem aansluiten. Zou echt niet weten waar je zoiets los kan kopen.
  3. Zou zelf' gaan voor een gasturbine. Zitten niet veel onderdelen aan. En weinig onderhoud.
  4. starter het is allemaal niet zo moeilijk. typ eens opvangbak condens droger in. Bij Google. beetje creatief denken. had zelf een pomp met een vlotter. in de ton staan. Meneer donner. Daar ben ik te lui voor. om elke dag het water weg te gooien. succes starter.
  5. Meneer donner men neemt een groene ton. je doet glaswol in ton,daarboven een laagje kattekorrels en je laat de lucht kapot slaan in de ton. ton op verhoging zetten,met een aftap kraantje . dat je een emmer er op kan zetten. werkt perfect. snapt u gr prettig
  6. lucht in een ton laten blazen met kattekorrels. probleem opgelost.
  7. Een maand is wel overdreven rakker.ben nu weer helemaal weg van die computer. geweldig nooit meer wachten dat de ton gevuld is. wat een uitkomst. Zal er even voor gaan zitten. krijg zoveel mails.
  8. Heb je ook niet nodig. Daar geef ik hem groot gelijk in. Je verzout er je hele ruimte mee. En niet ongevaarlijk.
  9. Daar heb je iets voor nodig. om hem aan te sturen. pm. rakker maar die verteld je dat haar fijn gr prettig
  10. Sorry was al een tijdje niet meer op mijn eigen topic geweest. druk druk. Zal morgen even antwoord geven op de vragen. ben nu met een tweede voedings computer bezig. jongens wat een genot. als alles werkt. kan het echt iedereen adviseren. Zal morgen ook even foto s maken van autopot plus moeders. Vind de nieuwe speeltjes zelf helemaal geweldig.
  11. Ik vind het helemaal geweldig al die nieuwe speeltjes. Bedankt allemaal voor de leuke reacties. gr prettig
  12. hoi sjaak kijk ook mee op de achtergrond. je heb vol de trips er in. wat ik zelf doe. het drainwater door een panty laten lopen. daar vang je de larven mee. en die drogen dan uit in de panty. veel succes verder. gr prettig.
  13. Als je het geluid van de computer bedoeld. die hoor je bijna niet lopen.
  14. ziet er supper strak uit racker. top. heb een paar nieuwe speeltjes. speeltje nummer 1 is echt het einde. speeltje nummer 2 is ook niet normaal heb het gekocht om boven de moeder te hangen . en kijken hoe hij het doet. kan je vertellen dat de moeders er goed uit zien. en zijn volgens mij pas. drie weken oud. of vier weken. ben ze steeds aan het toppen. omdat ik ze klein wil houden. en het laatste speeltje wat ik heb gekocht. is de auto pot. ook een geweldig sesteem. ik heb ze voor de moeders. maar is echt voor mensen die pas beginnen met kweken. of die weinig tijd hebben. door een dubbele vlotter geeft de bak zich zelf water. en voor elk medium geschikt. . en voor de liefhebbers nog even een laatste foto. (gaan naar de kapper.) waar dit toppic mee begonnen is. veel kijk plezier. gr prettig. te gebruiken voor grond mapiito
  15. de lampen kunnen dichter op het gewas. maar ze zijn bij mij zo de lucht in geschoten. kreeg ze niet meer afgeremd. zit nu in week 7 maar je ziet dat ze het zwaar hebben, omdat ze te dicht bij de lampen zitten. maar voor de rest hoor je mij niet klagen. de machine gaf steeds error 12 aan. alles los gehaald. drie keer gecontroleerd. en kon het probleem niet vinden. heb een tip gekregen om tien tellen het gas er uit te laten. en toen deed hij het. gelukkiig.
  16. ben je hele topic aan het volgen. wanneer ga je nu beginnen. gr prettig.
  17. Dat kan ja dat zou kunnen maar ik zit in een woonkamer. en die tent past op de mm heb wel nog 30cm plaats boven de tent. maar onmogelijk om daar tussen te kruipen.
  18. kwam toevallig zo uit. niet bewust gedaan. aller eerst sorry voor de late reactie. heb mijn laptop weer terug. en dat gaat wat makkelijker om foto,s te plaatsen. zoals beloofd de foto,s dit is de tent met nano tubes.glas ze zijn wat hoog geworden. maar kan jullie vertellen dat ik super tevreden ben over de nano,s zonder optie zonder co2 meer als een gram per watt. met deze ruimte is het toppic begonnen. de eerste draai was niet slecht. maar ben bijna overspannnen geworden van de optie. bijne de hele oost liggen kloten. maar nu is het probleem gelukkig opgelost. een beetje gas er uit gelaten. en het probleem was opgelost. nu ziet het er echt geweldig uit. deze foto,s zijn volgens mij van week 5 heb ook even een foto gemaakt van de onderkant. daar kan je mooi op zien dat er onder aan de plant ook hele mooie buds zitten. zal zo mijn nieuwe speeltje laten zien. veel kijkplezier. gr prettig.
  19. Ik heb geen verstand van kweken. ik zou voeding omhoog gooien. en de nacht temperatuur hoger. en fox.... knip ik gewoon weg. geen probleem toch. gaat om wat er onder zit. gr prettig
  20. Ha ha foto's komen er aan speciaal gisteren gemaakt.dat alles nog goed gaat. gr prettig
  21. voor de liefhebbers zal ik er weer wat foto,s op zetten.en mijn aller nieuwste speeltje op zetten. gr prettig
  22. Ziet er top uit. niet bang zijn omhoog die voeding. met co2 en amnees kom ik soms wel tot 2.8 gr prettig
×
×
  • Create New...