Jump to content

GanjaMedicine

Full member
  • Content Count

    546
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GanjaMedicine

  • Rank
    Volwaardig lid
  • Birthday 09/29/1980

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Héél interessant Elmanito, bedankt ! Dit maakt ideaal leesvoer bij de koffie morgenvroeg ! En nog lekker recent ook, super man !
  2. Die ruimte was al helemaal fucked door zijn zwijnerij, wat een plek om te werken man.. Boontje komt om zijn loontje, en heeft toch veel geluk gehad, kan t gelukkig nog navertellen om mensen te verhinderen zelf zo stom als hem te zijn.. Wat een lul.. Niks mis met het idee natuurlijk
  3. Best wel beter dan aardig hoor Piet ! Goed bezig man..
  4. Veel succes met deze ronde Pacman, zal af en toe eens komen piepen ! Peace
  5. Ziet er allemaal mooi uit Tim, je kan het beter wat te vol dan te leeg hebben, toch? En als ze nou echt nog de hoogte in blijven gaan, kan je ze toch ook binden en wat meer naar beneden houden, indien nodig.. Sterke plant idd, niet gemakkelijk om het in jouw riching te krijgen, maar het is volgens mij allemaal goed aan het gaan hoor, doe zo lekker verder ! Mooie kleuren allemaal, lekkerrr genieten ! !
  6. Ze vervelen zich daar weer op Justitie hoor, weer niets beters te doen dan mensen wat lopen kutten.. In de VS kan je in de meeste dispensaries ook gewoon concentraten kopen met THC percentages van 80-90% dus waar lopen ze hier nou toch over te kutten man.. Hoe zeiden ze dat weer in Weed Country: "If you want to get Justice, go to a Whorehouse... if you want to get Fucked, go to a Courthouse..." (B.E. Smith)
  7. Mooie website hebben ze, ga de soortjes zo eens doornemen, ben al helemaal weg van de White Amnesia ! Binnenkort maar eens wat zaadjes proberen van ze ! Bedankt Markie !
  8. Vet man, dat plantje heeft zich goed gevoeld om dat te doen, wow ! Dat zal héél lekker zijn ongetwijfeld ! Proficiat !
  9. Alleen oogsten op basis van de Trichomen, en niet enkel naar de haartjes kijken, in het begin keek ik slechts naar de haartjes en had toch vaker wel wat later mogen oogsten, sinds ik een microscoop gebruik is het allemaal zoveel duidelijker en gemakkelijker het perfecte moment te kiezen.. 1: Ja maar enkel indien nodig voor onderste topjes te belichten. Dieven mag maar met mate.. 2: Hoe beter ze zich voelen, hoe sneller de productie in de Trichomen, maar per soort en v veel meer afhankelijk.. Het wil al wel vaker wat langer duren dus geef ze zeker genoeg tijd, om aan te dikken, en ga zeker af op de trichomen, bekijk ze elke dag even en je ziet hoe snel ze ermee is ! Wat je zelf leert, is nooit verleerd !
  10. Kan je zeggen dat het er heel goed uit ziet, mooi gelijk veld, mooi dikke knuppels, en dan nog Amnesia, de CO2 was welkom lijkt wel, maar daar alleen zal het niet aan liggen, mooie kweek ! Als je daar geen camera van kan betalen ! Geniet ervan ! !
  11. Het t ook eens aan Sannie gevraagd, nu nog 4 weken en dan kan je Sugar Punch weer bestellen !
  12. Ik lees toch regelmatig op het forum dat juist onze hobbyisten zich moeten verantwoorden maar ik heb nog maar weinig niet kwekende grootverbuikers gehoord die zich moeten verantwoorden waarom hun verbruik zo hoog is ! En het valt me ook op dat er met heel wat verschillende wattages toch telkens dezelfde vraag opduikt, waarom dat verbruik? En een gewone grootverbruiker moet zich daar niet voor verantwoorden of wat?
  13. Dat paar in de trichomen ! ! Wow.. Ziet er allemaal erg mooi uit maar fijntjes !
  14. Veel mooie praatjes anno 2000-2001, maar meer dan 10 jaar later lijkt er niet veel van in huis gekomen, ook al lijkt het hierin dat de maatregelen ten opzichte van Cannabis versoepeld zijn, en dit is misschien wel zo als het gaat over een grammetje dat ze bij je op zak vinden, daar zullen ze geen proces verbaal van opmaken maar naar dat grammetje kan je je 9/10 keer fluiten, en daar spreek ik uit ervaring.. Maar hoe het hier staat lijkt zelfs het vervaardigen en vervoeren van Cannabis (als het voor eigen gebruik is) geen vervolging in te houden, en dat wil ik toch wel eerst eens zien.. In Antwerpen is er een nieuwe War on Drugs begonnen door Bart de Wever, en helaas lijkt Cannabis opnieuw minder aanvaard te worden als er hier meer dan 10 jaar geleden over gesproken werd, al de groepen die ontstaan zijn hebben toch maar veel geslapen in de voorbije jaren.. Ik ga het zo nog eens opnieuw lezen, misschien mis ik wel dingen, wat maak jij hier allemaal uit op Elmo?
  15. Om ziek van te worden.. Geen straf voor zo een ziekelijk gedrag...
×
×
  • Create New...