Jump to content

B070.

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About B070.

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Den Haag
  1. @JJ Dankjewel ja we hebben die haze toch maar achterwegen gelaten dat word niks. @Carpe Nee binnen zijn we niet bezig we gaan zoizo buiten alleen hebben we en probleem onze stekken boer die hebt de benen genomen maar we kennen nog een iemand die wel ww heeft misschien gaan we dat doen. En het is echt niet zo en lekker weertje voor de planten met die buien en noodweer dus we zijn afwachten.
  2. Hahaha wel goeie chilling plek wij chille ook met die inklapbare stoelen baffie erbij broodje pindakaas drinke hahaha goed dat je die zeil weghaald want dat kan reflecteren als de wouten boven vliege of als het opvalt voor wandelaars ofzo. Rustig man BM070. :
  3. @carpe_diem Kerst puhpuh das wel lang mja de stekken zijn nog niet binnen en we kunnen nog op en andere soort gaan is ook geen probleem. @KeepSmokingGreen Kan best dat carpe gelijk heeft mja er zijn meerdere Guerilla kwekers die toch wel weten hoe het gaat met Super Haze? toch bedankt voor je raad;) @Boefje hahahha won ik maar die jackpot dan ging ik ook niet kweken @Bastet we willen de zaden niet zelf onkiemen alleen maar stekjes kopen die er klaar voor zijn om buiten gezet te worden maar me maatje en ik gaan het even overleggen over de soort. @Miss Ja zeker maar iedergeval wel bedankt voor de mensen die snel reageren en elkaar en goeie oogst gunnen;) mja daarom zijn we hier toch allemaal! We gaan denk ik toch en andere soortje neerzetten maar de spot en plan gaat door enkeld andere dames dan;) Later BM.070 :
  4. @cape diem Ik heb wel dingen gelezen over haze soort tja of het nou lang duurt maakt niet uit mooi weer is er nog en de zonuren worden maar langer. Maar verduisteren geld dat ook voor super haze? en hoelang denken jullie dat het gaat duren tot er buds eraan komen? @Miss Mary Jane Ja het is opzich wel breed enkeld de lengte niet maar we kunnen het wel uitbreiden daar komen dan geen problemen van. Ja we hebben rekening gehouden met ze zon als het avond is en de zon ondergaat schijnt die van de westen. nog op de planten. De hoogte van de plantjes en brandnetels eromheen hebben we niet opgemeten maar ze zijn aardig hoog. Maar overdat komt nog wel informatie. Haha hondje is gewoon klein @Mr. Thnx man! Later BM.070
  5. Hallo Guerilla kwekers Mijn maat en ik hebben veel intresse om te kweken maar dan lekker buiten omdat we nog thuis wonen is het niet verstandig om op de zolder een kweek te beginnen We gaan gelijk goed beginnen natuurlijk omdat we al veel geleerd hebben op het forum. Spot zoeken was wel en probleem maar eindelijk hebben we er een gevonden en tadaa! Der komen 20x Super Haze de zon schijnt er prima op en van de bomen hebben we geen last. Alles ompgespit schoongemaakt gaten gemaakt en doosje slakkekorrels gestrooid langs de kant waar de stekken komen. We hebben de stekken nog niet binnen gekregen zodra ze erzijn maken we betere foto's en meer informatie. Nu is het afwachten;) Spot Veel voordeel dichtbegroeid eromheen geen zwerver die daar zou komen en het is dicht bij het waterkant met veel brandnetels eromheen. Kijk is aan helemaal klaar voor! We zagen de 2e keer op de G-spot muizen hollen maar die veldmuisjes kunnen geen kwaad tegen de dames toch? We zijn wel met 1 ding oneens met elkaar de ruimte tussen de planten is dat voldoende genoeg voor 20planten? Foto hier boven is en beetje bewogen omdat me maat en beetje spastisch is:P hahaha geintje pik als jullie en nieuwe willen van die gaten kenne we het wel even doen. Groeie reacties zijn welkom Later BM.070
  6. Aardig spacend nu van de super polm. Smookze
  7. Mooi karpertje gevangen tijdje terug. @spikey hahhaa agag beter dan niks vangen toch B070.
  8. Hallo growers Ik ga met en maatje van me lekker buiten kweken voor het eerst. Ons begin probleem was het spot zelf omdat hier in Den Haag zo gezegt veel hyena's zijn die je planten niet met rust laten. Uiteindelijk hebben we er een gevonden en onze vraag is of het op deze spot wel kan. Ik ga ook even binnekort foto's maken als er zonlicht is zo kunnen mischien oordelen. We weten niet wat voor soort onkruid het is die op de foto's staan. Graag commentaar Gr B070.
  9. lekkere blowtje aan het roken super polm smaakt goed uit tuilp den haaaag B070.
  10. Zieke tilt Krasi mooi spul allemaal en je dames zien er prachtig uit. Ik ga jou zeker volgen jij weet heel veel (Beginner) B070.
  11. @Chriet Tittulaer hhahaha grappe maker Iedereen die me welkom wenst hartelijk dank B070.
×
×
  • Create New...