Jump to content

Knorretje

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Knorretje

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  1. Ik heb mijn twee buitenplanten half september binnengehaald vanwege het storm- en regenachtige weer. Vervolgens heb ik ze allebei onder een HPS 400 Watt gezet om de laatste weken af te bloeien. Het resultaat is niet onaardig. Heeft iemand daar ook ervaring mee? Knor
  2. Gisteren heb ik mijn twee buitenplanten omgehakt. Ik stond met grote ogen te kijken wat er allemaal afkwam. Dat betekende wel een zeer lange knipsessie met heel veel hars op mijn schaartje. Hoop dat ik ze niet te kaal heb gescheerd
  3. Altijd leul als mensen met je meedenken
  4. Knorretje

    VSA

    Hey Ik gebruik momenteel een VSA die een hard brommend geluid maakt. Ik vraag me af of iemand weet of dat normaal is. Er hangt een HPS 400 Watt aan met zo'n 1000 branduren. Het hele zaakje heb ik gewoon op het lichtnet aangesloten. Daarnaast is het behoorlijk warm in mijn hok; is het mogelijk dat een VSA de temperatuur van de lamp beinvloedt??
  5. Ik ben wel geinteresseerd in die uitvoering van Evert. Waar kan ik die vinden?
  6. Ik heb zaterdag een paar rondjes gelopen. Er werden aardig wat cadeautjes rondgestrooid. Bij de stand van Skunk werd een machine gedemonstreerd om joints te rollen. Het was gezelllig druk vooral omdat de joints na de demonstratie werden weggeven. Uit nieuwsgierigheid heb ik de inhoud even bekeken. Ik kreeg sterk de indruk dat er alleen knipafval in was gestopt. Erg stoned werd ik er niet van. Verder kreeg ik een zakje met drie zaadjes in mijn hand gedrukt van de firma Amazonas. Erg aardig, maar het soort zaad werd niet vermeldt. Even min of het gefeminiseerd zaad is. Bij Atami hadden ze een paar modellen ingehuurd om wat promotiemateriaal in plastic tassen te stoppen. Bij thuiskomst even de tas geinspecteerd. Het meest opvallende was een kartonnen doosje met een soort bruistablet erin. Tsja.. wat moet je ermee.
  7. Ik heb een bruissteen in mijn voedingsvat gehangen maar heb tot nu niet gemerkt dat dit effect heeft op de zuurgraad. Het lijkt wel of die mapito een bufferende werking heeft. De pH komt altijd netjes terug op 6,3.
  8. Wat voor problemen bedoel je dan? Wat bedoel je precies met stomatas? En weet je misschien of met SOG de planten meer water verbruiken? Momenteel in de derde week bloei loopt het verbruik hard op. Ik schat toch wel een liter per plant per dag. Met het licht aan laat ik mijn afzuiging continu draaien. Voornamelijk om de warmte van de lamp af te voeren. Maar is het eigenlijk ook nodig om in het donkerperiode de afzuiging te laten draaien?
  9. Ik heb meestal de deur van die ruimte (badkamer) op een kier staan om verse lucht binnen te laten. Verder heb ik alle ventilatieluikjes boven de ramen in mijn woning open staan. Zo nu en dan zet ik ook een raam open. Moet toch voldoende zijn?
  10. Hey Djago, Wat bedoel je met die zuurstofpomp? Is dat soms een bruissteentje in je voedingvat? Het inpompen van lucht zou mijnsinziens de pH moeten verlagen. De kooldioxide in de lucht wordt opgelost in het water en zal omgezet worden naar carbonaat, waardoor het water zuurder wordt. Ik heb ook (weer) problemen met de zuurgraad van mijn voeding. Iedere dag meet ik de pH en deze is altijd hoger dan 6. Ondanks dat ik pH bloei toevoeg blijft de pH stijgen. Groet, Knor
  11. Hey Oni, Bedankt voor je reactie. Ik kweek in een zogenaamde Junior van de fa. Igrow. Zo langzamerhand moet iedereen dit kassie toch wel kennen. Ik denk dat die lui er wel een stuk of honderd hebben verkocht waarvan ik een van de slachtoffers ben. Maar ja... de lamp heeft dus een vermogen van 400 Watt en ik kweek een Indica soort dus grote bladeren waardoor er een behoorlijk bos wiet in die kast is gegroeid. Verder zit er een afzuiging op met een capaciteit van 180 kuub per uur. Op het uitlaatrooster heb ik trouwens een slang (Gamma) gemonteerd en laten uitmonden vlakbij een afzuigpunt van de mechanische ventilatie in mijn woning. Ik wil daarmee het lawaai verminderen en de temperatuur in mijn badkamer verlagen. Misschien heb ik iets fout gedaan maar dat hoor ik dan wel.. Groet, Knor
  12. Na twee weken bloei is mijn hok behoorlijk dichtgegroeid. De laatste tijd zie ik regelmatig vocht op de bladeren liggen dat vrij snel weer verdampt. Weet iemand of dit een bepaalde oorzaak heeft?
  13. Het wegsnijden van de onderste takken wordt dat niet het "dieven" van je planten genoemd?
×
×
  • Create New...