Jump to content

Casa Verde

Members
 • Content Count

  274
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Casa Verde

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. FF BUMPEN !! Hoe heb jij dat bij die super lemon haze gedaan dan ? Ik zit te zoeken maar kan echt alleen maar fem. zaden vinden
 2. Veel melk drinken , op de shell doen ze dat ook met al die kk zooi waar ze mee werken ,gesloten tanks etc.
 3. Onder me lamp is het 30 en sensor klimaat regelaar 26 dus die 26 volgen? maar de plant voelt toch geen 26 maar 30 van de bulb ?
 4. Las van de week iets van canna dat de temperatuur gemeten moet worden in de schaduw klopt dit ? Hoe zit het dan met stralings warmte en de planten onder de lamp?
 5. Goeie Digi! Zal ik doen amnees ! excuse me wsup zal eraan denken !
 6. van de week paar setjes trafos gekocht en nu kreeg ik als antwoord wat heb jij nou gekocht dat is die immitatie shitt uit china klopt dit ?
 7. Hee mannen, De rede waarom ik hem niet mee laat lopen is omdat ik een box van 2500 heb als in, en uit een 3250 dus dan blaast hij altijd te veel in . Om het hellemaal goed te doen zou ik een andere maat in moeten hebben alleen wil ik niet weer met boxen gaan sjouwen . In op een variac is ook niet hellemaal super want zodra de lampen uit zijn moet je handmatig de variac terug draaien en vise versa ,alleen zal er wel iemand bij zijn die di zou moeten doen . En als laatste mischien nog een goedkope regelaar op de in zetten . Maar hij heeft 10 standen dus stand 10 is 200 procent boef ? vaag ook
 8. Wat een clippie ZodD ! dacht dat is oldschool maar dan zie je ergens een iphone 4gs voorbij komen LOL! Gelijk wakker!
 9. Morgen mensen , Ik dacht dat ik 2 slakkenhuizen individueel kon besturen met de torin sifan 16 amp maar blijkbaar gaat dat niet , dus sluit ik mijn inblaas aan op een variac maar dan moet ik wel weten op hoeveel procent de uitblaas draait op een bepaalde stand . Eigenlijk wil ik mijn uitblaas op stand 3 of 4 hebben maar is dit nu gelijk aan 30/40 % ? Bedankt iniedergeval Edit : beschrijving heb ik weggegooid (lekker slim)
 10. Casa Verde

  Hide my ass

  Visit My Website
×
×
 • Create New...