Jump to content

stoner123

Full member
 • Content Count

  1,979
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by stoner123

 1. Wake & Vape, op deze zonnige zondag. Hericules van Sannie's shop.
 2. Yes. Ik heb er 50 gram vanaf kunnen halen. Toch wel redelijk dacht ik, voor zo een klein hokje.
 3. Bedankt, ik hoop echt wiet er vanaf te halen sorry kon die even niet laten. Ik heb eergisteren geoogst want het was toch hoog tijd aan het blad te zien. Op de foto is het misschien niet zo duidelijk, maar anders zat toprot er waarschijnlijk aan te komen. Ze liggen inmiddels 4 dagen te drogen in een luchtig net in het zelfde kweek hok in het donker tussen de 18 en 20 graden. Ze hebben dus in totaal 12 weken gestaan nadat de klok op 12/12 ging. Ze kunnen wel tot 13 weken staan, en dan weet ik niet zeker of ze dan tellen vanaf de zichtbaren bloei of sinds dat de klok op 12/12 gaat. Zodra de toppen droog zijn zal ik nog het gewicht posten.
 4. Dan... zal het eerder te veel voeding zijn geweest. De stengels zijn niet echt paars, wel war rood achtig, op de vorige foto kan je dat nog zien. Ik ben ze nu dan ook wat minder voeding aan het geven. Er zit ondertussen echt een mooie laag THC op de toppen.
 5. Dank jullie wel. Over 3 dagen staan ze precies 10 weken op 12/12 Het einde is dus langzaam in zicht. Zo een 1 a 1,5 weken geleden merkte ik dat de puntjes van de bladeren een beetje verbrand waren, dus de lamp hangt nu zo een 4 cm hoger. En er zijn sinds dien geen verbranden puntjes mee bij gekomen. Maar toch proberen de bladeren me wat te vertellen. Ze hebben er wel ietsjes minder warm bij gestaan ivm de kouden nachten, misschien is het dat wel. Op de foto is het niet zo goed te zien maar de verkleuring heeft wel wat weg van een paarse schijn.
 6. Een lekkere pure Kush binnenstebuiten gedraaid. Op mijn laatste vrije dag. Fijne Wake & Bake allemaal
 7. Bedankt voor de tip, Het veldje ziet er alweer een stuk beter uit nu.
 8. De topper worden steeds mooier en mooier. En ze mogen nog zo lang staan, dus ik verwacht al mooie dikke toppen op het einde. Sommige toppen zijn nog wat witter en minder compact dan de andere. Naar mijn mening komt dat omdat het scrog velt te dicht begroeid is met bladeren. Het liefst haal ik dan wat bladeren weg zodat er meer licht bij de andere toppen kan komen. Maar ik weet dat je dat beter in deze fase niet kan doen, plus dat de bladeren de uv straling vangen van het licht en zich daar op voed. Een klein dilemma...
 9. Xmas vakantie Wake & Bake Ik heb eigenlijk geen idee wat ik aan het vape ben, het was nog een random zakje die ik in mijn stashbox had slingeren. Voel de high wel goed in mijn hoofd.
 10. Nog even wat budshots van vorige week. De temp is max 24 graden en min 18 graden. Ik ben ze ondertussen ook al langzaam aan het bijvoeden met sannie's bio voeding. En zo staan ze er momenteel bij. Deze heeft wat stress gehad ivm verbranding aan de T-neon, dus van daar de banaan vormingen bladeren, maar al met al ziet het er niet slecht uit. En de met uitschieters vindt ik het nog reuze mee vallen, maar dat kan ook komen omdat ze onder een T-neon lamp staan. het is 4,5 week geleden dat de klok naar 12/12 ging.
 11. Een paar dagen geleden de lampen vervangen. De blauwen zaten er nog in voor de groei, toch maar de oranje erin gedaan voor de bloeifase. En ja hoor een paar dagen geleden weer een snelle uitschieter gehad, een van de toppen is tegen de lamp gaan groeien en verbrand dus. Maar goed, deze heb ik dus afgebroken, en vlak daar onder zaten nog 2 topjes die er prima uit zien, dus die zullen dan ook wel weer verder groeien in de plaats van deze. Voor de zekerheid nog even een scrognet geplaatst ,omdat ik beperkt ben in de hoogten en jullie hebben me al gewaarschuwd dat het een monster groei ging worden. De bloei is al goed te zijn bij de Jack's
 12. AK 47 met een rolletje hasj van de lokalen shop. Hmm, dat keuteltje hasj is ook moeilijk te zien op deze foto... Maja wat ga je er aan doen he, die is ondertussen ook dicht gerold en al bijna half opgerookt.
 13. Ja, ze staan nou 12 dagen al op 12/12 daarom schieten ze ook zo door. Ik verwacht dat de nog wel tot de 3e week op 12/12 door blijven groeien.
 14. De Jack's zijn ondertussen al een aardig bosje geworden. Ik heb ze in de tussentijd nog wat gebogen en gebonden om wat ruimte te winnen in de hoogten. Op sommige dagen ging het zo snel dat ze tegen de t-neon aan groeiden. En daar door wat verbranden puntjes... De linker plant is wat minder hard door geschoten, ofja wel hard maar niet tegen de t-neon aan. De temperaturen zijn nu min 18,5 en max 25 graden.
 15. Dat is een mooi begin van de zondag Mr. Black Cat. Ik begin mijn ochtend ook rustig aan. Vandaag een wiet klontje van de Kolossus. Ik ben er bijna door heen zie ik. Nog 7 bake off's over. En zo een klontje doe ik gewoon in een kopje koffie. Even roeren en het is opgelost in de koffie. En ik kan me rustig neer gaan zetten en mijn kopje koffie drinken en de Wake & Bake begint volledig automatisch Voor de genen die het zelf ook eens wil proberen: http://www.wietforum.nl/topic/35862-wietmelk/
 16. 5 dagen geleden nog eens de 2 hoofdstammen ge softpinched, eigenlijk komt het op het zelfde neer dan toppen, maar dan net wat minder stressvol voor de plant. 2 dagen geleden nog de plant omlaag gebogen omdat ze toch nog een aardig stukje gegroeid was. Sinds vandaag staan ze op 12/12. Laat die monster groei maar komen @Hades, binnenkort ligt er een verwarmingsmatje onder de smartpotten dan komt dat wel goed. Agent orange & WakeAndBake, bedankt
 17. Hey Miramar. De Hollandse Hope beviel erg goed. Ik zou er nu nog wel een willen roken om wat specifieker te zijn. Maar ik heb me net de de Kush van growerschoice opgestoken. ahh erg lekker zo een goeie kush De Hollandse Hope was trouwens inderdaad de laatst recente. Ik weet alleen niet of dat ook de 2.0 is
 18. Eens de eerste buitenplant van dit jaar uit proberen, Hollands Hope van Growerschoice. Fijne Wake & Bake allemaal
 19. Ondertussen nog wat gebogen met binddraad. En 2 dagen later staan ze er dan zo bij. Deze helaas nog niet zo goed. En kijk, de mbar staat op 202. De max temp is 28 graden. Min temp is 17.5 graden
 20. Het zijn smartpotten Hades. Vandaag een mail gekregen dat ze mijn order geannuleerd van de verwarmingsmat met thermometer. Zodra die binnen is zal het vocht ook sneller weg trekken. vandaag staat de tensiometer op 57mbar. Het zal wel door de nacht temperatuur komen, die is 15,5 graden. Dus... zodra ik een nieuwe verwarmingsmat van 30x60cm vindt zal ze ook beter bekomen. Nog even een foto update. Bij deze is de schade beter te zien. Ik had de TL kort boven de planten hangen om zo wat meer warmte te krijgen. Als je goed kijkt zie je ook boven in ook een bruin randje. Dus de TL hangt ondertussen ook weer wat hoger.
 21. Zeiknat... Gisteren stond ze op 30mbar en vandaag op 40mbar. Het kastje is trouwens een zelfbouw van multiplex. Leuk dat het jullie bevalt.
 22. Week 5 na de kiem. Ze hebben iets te lang in de kleine potjes gestaan. Maar nu ik alles in huis heb ze zijn overgepot naar groteren smart potten. Aarde, Lightmix van Plagron. Sannie's : Bacto,Symbiosis mycorrhiza,Buffertables en dan nog een beetje Bio Grow Complete organics. Tensio metertje erin. Ik heb de onderste bladeren die er slecht uit zagen verwijderd. En voor dat ik het vergeet, in week 4 zijn ze allebei getopt door middel van de soft pinch techniek. Zodra ze bij de 4e internode zijn zou ik de nog eens willen toppen. Maar dat zien we dan wel hoe we dan met de hoogte zitten.
 23. Weer eens Wake & Bake met The Purps. @ Rodja, probeer indica dominanten eens.
 24. Mooie setup heb je, alleen jammer van het ongedierte. Succes er mee, ik ga je volgen.
×
×
 • Create New...