Jump to content

rogerishere

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About rogerishere

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  daar
 1. Hoi, Nou een deel is droog lekkere buds, een deel moet nog komen
 2. Hello Weer weekje verder, gaat nu hard kan niet wachten! Schiet lekker op, nou foto's
 3. Hallo medekwekers, Alweer 2 weken verder gaat nog lekker Ze krijgen nu mooie oranje haartjes, nu geen bloei voeding meer denk ik alleen nog ff water. en dan over 2/3 week kan die wel den ik.
 4. Weer een weekje verder.. Wat fotos ja in rood licht, ze beginnen al flink te kleven ook.
 5. Ok blijf er af HUFF Weet je toevallig wat het wel is?
 6. Hoi Weer 2 weekjes verder en de masters, beginnen nu toch lekker te bloeien. De white skunk auto paste er niet meer bij en staat zielig boven. Ze bloeit wel.. Maar waar viel mijn oog op! er zit een paddo in mijn grond! Lijkt verdomd veel op een kaalkopje maja ben geen paddo expert, wel grappig.
 7. Ziet er goed uit! Blaadjes beetje gelig? maar dat zal t licht zijn.
 8. Hoi Ik wist niet dat deze "disco lampen" zo impolulair waren.. Voor hier lijkt het voor de 3 plantjes vooralsnog goed te werken.. nu op 12/12 en de bloei lijkt te beginnen..
 9. Ja misschien wel vakman.. maja ben nu 1 1x klaar voor 90Euro.. we zien wel wat het wordt.
 10. Hoi Ondertussen is mijn LED lampje geariveerd.. Wat een bak verschil! De herrie valt mee maar toch wel een beetje storend misschien eens grotere fans er in bouwen.. Heb hem nu op 12/12 gezet, de plantjes vinden het fijn!
 11. Hoi Weer een weekje verder.. ze doen het nog. Maar erg opschieten nee. Heb besloten er een wat heftiger licht op te zetten dus heb deze bestva 800w besteld.. Hoop dat die niet te veel herrie maakt.
 12. Misschien zit ik hier verkeerd en moet ik naar Micro/Fluo kweekverslagen & foto's Maar weet niet hoe...
 13. Hoi. Ik heb gisteren de plantjes getopt. En de boel vandaag naar beneden verhuisd.. Ja in die kast moet nog wat gebeuren, opruimen lampje erbij... In iedergeval is het hier lekker donker en heb ik afzuiging + het is warmer (het was op de andere plek maar 16C)
 14. Hoi de plantjws zijn nog niet verhuisd, morgen denk ik. Wel even een fannetje opgehangen..altijd fijn als je nog wat oude computers hebt rond slingeren..
×
×
 • Create New...