Jump to content

rogerishere

Members
 • Content Count

  187
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutraal

About rogerishere

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  daar
 1. Hoi Weer weekje verder. de toppen gaan ok.
 2. Weer een weekje verder.. Wat fotos ja in rood licht, ze beginnen al flink te kleven ook.
 3. Ok blijf er af HUFF Weet je toevallig wat het wel is?
 4. Hoi Weer 2 weekjes verder en de masters, beginnen nu toch lekker te bloeien. De white skunk auto paste er niet meer bij en staat zielig boven. Ze bloeit wel.. Maar waar viel mijn oog op! er zit een paddo in mijn grond! Lijkt verdomd veel op een kaalkopje maja ben geen paddo expert, wel grappig.
 5. Ziet er goed uit! Blaadjes beetje gelig? maar dat zal t licht zijn.
 6. Hoi Ik wist niet dat deze "disco lampen" zo impolulair waren.. Voor hier lijkt het voor de 3 plantjes vooralsnog goed te werken.. nu op 12/12 en de bloei lijkt te beginnen..
 7. Ja misschien wel vakman.. maja ben nu 1 1x klaar voor 90Euro.. we zien wel wat het wordt.
 8. Hoi Ondertussen is mijn LED lampje geariveerd.. Wat een bak verschil! De herrie valt mee maar toch wel een beetje storend misschien eens grotere fans er in bouwen.. Heb hem nu op 12/12 gezet, de plantjes vinden het fijn!
 9. Hoi Weer een weekje verder.. ze doen het nog. Maar erg opschieten nee. Heb besloten er een wat heftiger licht op te zetten dus heb deze bestva 800w besteld.. Hoop dat die niet te veel herrie maakt.
 10. Misschien zit ik hier verkeerd en moet ik naar Micro/Fluo kweekverslagen & foto's Maar weet niet hoe...
 11. Hoi. Ik heb gisteren de plantjes getopt. En de boel vandaag naar beneden verhuisd.. Ja in die kast moet nog wat gebeuren, opruimen lampje erbij... In iedergeval is het hier lekker donker en heb ik afzuiging + het is warmer (het was op de andere plek maar 16C)
 12. Hoi de plantjws zijn nog niet verhuisd, morgen denk ik. Wel even een fannetje opgehangen..altijd fijn als je nog wat oude computers hebt rond slingeren..
 13. Ja alle 3 overleeft! We zijn weer een weekje verder en doen het nog ok. Ondertussen nog een LED lamp (1400 lumen kleur weet niet 8euro) erbij gehangen, ja ik ging eigenlijk voor een opbergdoos en wat kattenvoer majaa..(action) Wat opvalt is dat de rechtse de autoflower sneller gaat, die kwam erbij en was niet geplanned. Hoop de boel dit weekend te verhuizen naar de nieuwe plek.(ik heb de lampen hier ff wat hoger voor de foto!) (
 14. Hoi Ondertussen de plantjes verpot.. Ze gaan maar ok kan beter.. binnenkort ook verhuizen naar een andere locatie waar ze warmer staan.
×