Jump to content

b0bje

Full member
  • Content Count

    1,012
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About b0bje

  • Rank
    el Mariachi

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. My condolences ! Verlies van een huisdier is nooit fijn. Toen 't mannetje van m'n 2 poezen is gestorven was 't vrouwtje ook heel zielig. En omdat ik toen nog single was en lange dagen van huis was, heb ik toch maar besloten van een nieuw speel kameraadje voor d'r te halen. Je zal je zelf ook een pak beter voelen als je mannetje terug happy is.
  2. and so it ends... Het drogen is goed gegaan. Woensdag een random plukje gerookt, voelde droog maar rolde en rookte nog wat nat/scherp. Donderdag heb ik dan de actieve inblaas afgezet (ik las dat airflow beperken na een tijd de boodschap is) Het scherpe was er vrij snel af en de geur begon beter en beter te worden. Vandaag heb ik dan alle topjes van de takjes gehaald. En gewogen Sugar Punch 49g (damn reflectie...) Mad Shack 43g Aangezien de weegschaal maar tot op 1g nauwkeurig is hou ik het op 48g voor de Sugar Punch en 42g Mad Shack #1. M'n hoop was dat ik voldoende spul kon groeien om aan m'n eigen nood te voldoen (80g op 16weken) en daar zit ik nu iets boven met m'n 90g Dus voorlopig laten we onze setup zoals ie is! Zowel de homebox als de tneon zijn mij heel goed bevallen! Volgende week naar Amsterdam, dus voorlopig doe ik nog geen uitspraken over geur en smaak, ze mogen nog een weekje curen Thanks for watching! de groeten
  3. Thanks door de comments guys ! Was vorige week nog in NL, dus voorlopig heb ik nog genoeg stash om niet aan m'n oogst te moeten zitten. Dus ze blijven mooi onaangeroerd in 't tentje drogen tot zeker zondag. Dan hoop ik dat ze droog genoeg zijn om in potten te kunnen. Qua gewicht heb ik nog geen idee.. ik ben alvast heel tevreden met m'n eerste rit. 1 dikke joint zal ik er wel mee kunnen rollen, zeker
  4. Lucky break !! Was het de dief om de planten te doen denk je ? of echt om in te breken?
  5. Jij bent vast de stoerste knaap van heel de speeltuin!
  6. Yup, 't was een fijne eerste ervaring. Vooral door alle hulp die ik hier heb gekregen ! 't waren heel kleverige dames en heb na het knippen een dikke vette finger hash joint gerookt, waar ik bijna out van ben gegaan. 'k had niet verwacht dat die hars zo potent zou zijn Deze ochtend even in de tent gechecked, temp zit rond de 21graden en LV hang rond de 60. Ze beginnen toch al een beetje te drogen. Nog een weekje wachten en dan eens samplen.
  7. Tijd voor de oogst ! Enkele weken tevroeg, but such is life. 12/12 week 11 day 1 Sugar Punch Sex: fem Birth: 21/3/2012 Chopped: 15/7/2012 Mad Shack Sex: fem Birth: 9/4/2012 Chopped: 15/7/2012 Overzicht: Ze weten het nog niet, maar ze gaan voor de bijl ! Rond 11u begonnen, tegen 17u had ik gedaan... ben een nerveuze knipper blijkt. Het resultaat van de Mad Shack #1: Het topje van de Sugar Punch (un-manicured): De twee eerste lijnen zijn Sugar Punch, de 3e lijn is MS. Terug in de tent: Moet toegeven dat ik het oogsten heb onderschat... best wel intensief werkje. Overall heeft de Sugar Punch meer buds, maar deze zijn niet zo stevig als die van de Mad Shack. Mad Shack was een dream om te knippen, de Sugar Punch een heel pak moeilijker. Heb nog geen clue hoeveel het in totaal is.. maar het zou me niet verbazen als beide planten droog hetzelfde opleveren. Anyway thanks for watching ! take care
  8. Een relais is enkel nuttig als je zaken vaak aan en uit gaat zetten. Als je afzuiger permanent op staat heb je die relais volgens mij niet nodig. (als je schrik hebt voor brand, zet je toch een kleine zekering tussen die afzuiger (of zo'n stekkerblok met zekering in).
  9. als je een 420m3 als inblaas en 500m3 als aftuiging wil gebruiken ga je wel je inblaas moeten dimmen, anders loop je risico op overdruk. Maar je hebt wel veel goedkopere dan 150euro. met een variac van 50 euro moet het ook lukken denk ik... heeft volgens mij trouwens niets met brandveiligheid te maken... mijn afzuiger hang gewoon zonder relais recht op stopcontact. hopelijk kan je er iets mee. de groeten!
  10. @krasi: bedankt voor je al je steun, man! Ik heb een vraagje, misschien kan iemand me wat raad geven.. Zondag wil ik m'n planten om doen en ik was aan't denken om vanavond om 21u m'n lichten uit te doen tot zondag 9u. 36 uur donker, dus. M'n vraag is pf dat goedkomt met een LV van 65% snachts ? of doe ik dat beter niet en gewoon 12u donker zoals gewoonlijk ? 'k zou niet graag op de allerlaatste dag door 36u donker rot in mn planten hebben. iemand raad ?
  11. @Spliff: Thanks man ! Voor m'n eerste grow mag ik zeker niet klagen! Voorlopig laat ik de gele randen, 't zijn er niet zoveel en ik twijfel dat ze nog gans geel worden voor zondag. Over het topic "groene bladeren verwijderen" zijn er vele meningen. In een outdoor grow onder volle zon begrijp ik dat je geen bladeren weg doet. Maar voor een indoor grow met beperkt licht denk ik juist dat bladeren verwijderen de belichting van de onderste toppen kan verbeteren. Ik dacht het zelf eens te proberen... wie niet waagt blijft maagd ! 12/12 week 10 'k Heb de trichs eens bekeken op een zoomed in foto en d'r zijn al wel wat amber, maar het overgrote deel nog niet. Dus voorlopig gaan we door tot zondag. Overzicht: Sugar Punch Sex: fem Birth: 21/3/2012 Mad Shack Sex: fem Birth: 9/4/2012 Dit zijn dan de gele randjes... Maar voor de rest klaag ik niet... mooie knotsen zijn het geworden. As usual zijn comments of suggesties altijd welkom. de groeten
  12. thanks for the replies, Krasi n MarkZ ! We gaan door tot zondag of de trichs moesten eerder al goed zitten.. En we hebben week 10 gehaald Sommige blaadjes in een top van de MS zijn gele randen beginnen krijgen en ik dacht ergens gelezen te hebben dat die beter niet in je toppen groeien. Iemand daar raad over ? (battery van camera is leeg dus heb er geen foto van.) Ik zou die blaadjes kunnen proberen knippen, zodat de gele rand eraf is, maar 'k heb schrik dat die geknipte bladeren vocht gaan verspreiden ?! Ze zitten redelijk diep in de top dus het blad helemaal verwijderen gaat zeker niet. Tenzij iemand daar raad mee weet, ga ik het gewoon elke dag checken en ten laatste vrijdag komen er dan 2 dagen donker (of moet ik 24uur donker?) en dan zondag gaan ze om. straks mss nog pics als de canon charged is. de groeten!
  13. b0bje

    wiet en werkgever

    les 5: als je elke dag stoned op't werk zit, is het verschil met een nuchtere dag niet zo zichtbaar
×
×
  • Create New...