Jump to content

Ian

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Ian

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. En waar zijn die strijkzakken te fixen? Want op internet zie ik ze alleen maar in enorme formaten. Hmm, goed punt. Edit Aad : En op dat punt eindigen we maar gelijk met dit topic.
  2. Nja ik stuur haar dus sowieso al een kaartje, dus dit kan er natuurlijk makkelijk bij, maar hoe 'gevaarlijk' is het?
  3. Ik heb dus een vriendin wonen in Duitsland en die is binnenkort jarig. Vorig jaar was ze met een aantal vrienden een dagje in Amsterdam en vond onze wiet echt heel goed ivm het spul uit Duitsland. Nu is ze volgende week jarig en nu wilde ik haar 2 gram wiet opsturen, maar ik heb geen idee hoe strafbaar dit is en hoe zeer ik mijzelf en zelfs haar hier mee in de problemen kan brengen. Ze woont trouwens in Köln (Nordrhein-Westfalen dus). Volgens mij wordt het echter toch dan via airmail verstuurd wat zou betekenen dat er van die redelijk goed getrainde snuffelhonden rondlopen op zo'n vliegveld. Do or don't? Ik heb namelijk geen apparaatje in huis waarmee ik vacuüm kan verpakken.
  4. Oke, top! Vanwaar die suikers, haalt smoken je bloedspiegel omlaag of zo? Drugs, nope, geen ervaring mee. Punt is meer dat geen van mijn vrienden smoken, alleen roken is geen aanrader? Ja je moeder zat gister nog bij me op schoot.
  5. Juist ja. Aan de naam alleen al heb ik een idee dat je nu iets enorm sterks opnoemd Ik ben 24 en wil het gewoon graag eens proberen dus vandaar de vraag naar wat advies en info
  6. Een lachertje natuurlijk. Dit forum zit vol met doorgewinterde experts op het gebied van wiet en marihuana heb ik al gemerkt, daarom kon ik nergens een topic vinden voor newbie''s zoals ik. Ik wil graag een stoned of high worden (zit daar sowieso een verschil in?) of althans dat lekkere gevoel wat veel mensen beweren te krijgen van smoken. Ik heb op mijn vijftiende een paar trekjes gehad van de broer van een des tijdse vriend van mij (geen idee wat het was) maar helaas voelde ik daar niets van en eindigde dat in veel hoesten en nekken. Aangezien ik geen vrienden heb die smoken kom ik hier om wat raad vragen waar ik dus hoop wat antwoorden te zullen krijgen. Waar moet ik zoal rekening mee houden als ik voor de eerste keer wiet ga roken? Welke soort is het beste, en moet ik zelf gaan proberen te rollen of gewoon voorgedraaide halen? Is het de bedoeling om zo'n ding in een keer op te roken of juist niet, en hoelang duurt het voordat de effecten intreden (en welke effecten zou ik moeten voelen en welke juiste niet). Daarnaast, bestaat er ook kans op een bad trip? En hoe kan ik die voorkomen? Veel vragen dus en ik hoop hier antwoorden te vinden
  7. Thanks Tja, zoiets wil ik liever voorkomen. Er komen in mijn familie ook nogal wat angstklachten voor (zelf geen last van maar toch) dus wil dat het een chille ervaring wordt, geen nare.
  8. Yoo allemaal. Ik ben Ian ben begin twintig en woon in Leusden. Ik heb me hier aangemeld zonder dat ik eigenlijk ooit stash gerookt heb! Ja één keer toen ik vijftien was, en dat eindigde in kotsen. Ik hoor van zovelen dat het superchill kan zijn en wil dat zelf graag eens ervaren, maar hoe, wat en waar weet ik niet. Bovendien heb ik een maat eens zwaar zien trippen na het gebruik van stash in combo met alcohol en dat wil ik zelf liever niet meemaken. Ik kom hier dus om te leren en adviezen te krijgen, beetje lame misschien aangezien iedereen hier vast een doorgewinterde kweker en smoker is, maar ach, so be it ..
×
×
  • Create New...