Jump to content

SindaCate

Members
  • Content Count

    261
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SindaCate

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

579 profile views
  1. tomaten dus verder niks bijzonders....
  2. of overbelasting dat denk ik persoonlijk. Er was namelijk een filter erbij gehangen. Stop vervangen, filter op andere groep alles werkt gebeurt niet weer.
  3. Ik vermoed kortsluiting,
  4. probleem is verholpen. Stop beneden bij de berging was stuk 35 a deze vervangen. alles draait weer gelukkig
  5. `hey mensen hierbij klein updateje Wat later als verwacht, Bedankt voor de reactie's. Het is gelukkig weer opgelost eergisteren al. wat voor schade heeft dit aangericht voor de vrouwtjes. iemand enig idee ?
  6. hey mannen ! zoals wel gewoonlijk lijkt bij onze hobby tegenwoordig, kan mijn beste man morgen pas zijn kunsten uitoefenen fingers crossed!
  7. Als het goed is wordt het straks op gelost
  8. groep, groep, groep = stopcontact stopcontact ""
  9. het staat al een dag stil dus afgekoeld is die wel ! mijn vraag is nu als hij te vaak heeft moet koelen kan dat onderdeel dan niet stuk zijn, zo ja hoe vervang ik dit Kan de automatische aardlekschakelaar die de 4 groepen beheerd stuk gaan zonder dat deze omswitch ?
  10. Welke hoofdzekering bedoel je weedrunner in meterkast zelf ?
  11. Bedankt voor je reactie . Greenrider Kortsluiting kan inderdaad ook maar probleem is nu he alles geprobeerd elke stekker in huis los gehaald nog niets.? Zijn het de de zekeringen ? Ik ben bang van niet .? Weet je wat dan wellicht de oplossing is voor dit probleem ? Is de aardlekschakelaar stuk, ? Deze was immers niet naar beneden gekomen ..... Of kortsluiting in de groep waar teveel wattage op stond ? Maar hierdoor alle stroom weg en schakelaars functioneren wel maar gebeurt niets meerr.
  12. Beste medegrowers, Ik heb een probleem, geen stroom Ik kom thuis, 1 groep was overbelast dus die schakelaar van deze groep is naar beneden gekomen. Deze weer naar boven gedaan niets, maar nu heb ik nergens meer stroom. Ook de aardlekschakelaar was niet naar beneden gekomen. Hoe verhelp ik dit probleem Help!
  13. Hallo Mannen, Hebben mensen wel eens voeding gebruikt wat voor slabs bestemd is, maar op aarde gegeven. Gebeurt dit wel eens of ja zijn er mensen die dit ooit gedaan hebben, en is het uberhaupt wel slim om te doen. Als het mogelijk is waar moet je dan op letten. Mvg Sinda
  14. Komt vast goed !!! Trouwens ik heb het linkje voorbij zien komen kan hem enkel niet meer vinden van da tlampje waar hbe je hem vandaan ? Mvg Sinda
×
×
  • Create New...