Jump to content

popol87

Members
  • Content Count

    83
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About popol87

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 11/03/1985

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. heb hetzelfde probleem met men white widow en fruit spirit
  2. ofwel krijgen die op de spot niet genoeg licht en zijn ze aan het strekken ... Dit is ook een optie. En anders is het omdat je thuis met te kleine potten bezig bent. Misschien een fotootje? groetjes
  3. @ handy: ik doe niet alles met de fiets hoor maar grotendeels wel ... fiets in koffer en wat gaan MTB'en Zondag normaal kleine fotoupdate !
  4. gaat vandaag eens naar de winkel om te zien wat hij kan gebruiken voor zn autoflowers :lol: ik ga waarschijnlijk potten al gaan halen van rond de 20L. Andere komen in volle grond op de spot en auto's komen waarschijnlijk in men tuin... p.s: zo een zalig weertje man! ze groeien als kool! groetjes! fotoupdate deze avond normaal!
  5. @ monti : thx, maar ben ook benieuwd hoor . @ NYABINGHI: hehe ja ik weet het maar juist daarom dat ik ze genomen heb... beschrijving vond ik leuk dus dacht ik even in men eigen van waarom niet eens proberen... Ik kan er enkel bij winnen... enjah inderdaad hopend op een mooi weertje he, maar deze week is het hier al zeker niet slecht, ze geven morgen temperaturen tot 28 graden !!! En morgen denk ik even de fiets te nemen en eens wat te gaan rondcrossen ... zoeken naar nieuwe plekjes. misschien ontkiem ik er nog dan groetjes!
  6. hey, 4 meter van een fietspad? heb je dan geen bang voor geur?? En netels zijn inderdaad mooi om ze tussen te planten maar was ik van jou zou ik wel in de gaten houden dat de netels je plantjes niet gaan overgroeien .... maar was ik van jou zou ik toch opletten van de fietsers hoor ... wens je veel succes!
  7. was ik van u zou ik gewoon nog even in je landje blijven zoals ik doe ... denk dat het wat te gevaarlijk is om over de grens te gaan ervoor... en hier in belgie kan je ook deftige kwekers vinden hoor waar je lekker achter je gerief kan gaan! groetjes!
  8. UPDATE 22/5 hallo, hier ben ik dan weer maar eens he met lekker goed nieuws!! kijk zelf maar even mee eh de kroost de kleine fruit spirit! Zou naar schijnt een cupwinner moeten zijn , ben bienieuwd... kleine auto ak ww feminized (rqs) de twilight ben ik ook zeer benieuwd naar de 2 sacra frasca's! die doen het momenteel het beste van den hoop! zijn al bezig aan hun 7-vingerige bladen! laat maar weten wat jullie ervan vinden eh nu heb ik nog wat bleumatic aan het kiemen gezet en de outdoor mix van royal queen seeds... Zou naar schijnt een exemplaar tussen zitten die over de 3m word! kijk er al naar uit! Groetjes, en tot later!
  9. ok, zal niet stoppen dan, ik verwacht ook waarschijnlijk eens dat ik er foto's opzet er meer actie zal komen @jj20: wel steeds als ik men kabel van de iphone erin steek dan lukt windows verkenner niet meer en sluit die telkens af... Pff word dat echt beu, kan zelf geen foto's posten! Dus ik ga zien van me misschien een klein laptopje te kopen waar ik men foto's dan wel via kan posten p.s: plantjes doen het zeer goed maar nu ben ik aan het uitkijken voor voeding ... binnenkort weer kleine update goede zondag
  10. UPDATE 19/5 Hallo iedereen, Ik heb nog steeds problemen met men foto's erop te zetten maar ik kan jullie wel zeggen dat de dame's het heel goed doen! Royal queen seed heb ik maandag het pakketje gekregen en direct 7 stuks aan het kiemen gezet. De eerste die hun kopje boven staken waren de auto ak. gevolgd door de freebees WW feminized en nu de trage kiemers fruit spirit! Moest nu het weer en de temperaturen het wat beter doen zou het ideaal zijn! leest er eigenlijk iemand men topic, want ik zie niet veel beweging ... Dus best mee stoppen misschien met kweekverslag?? eenzame groetjes!
  11. zaden eindelijk toegekregen van Royal queen seeds!! Foto's komen er zeker binnenkort op, dat is beloofd! Hoop dat ik er morgen al wat meer kan opzetten want de dames in men serre doen het voorlopig goed, enkel dat vandaag men potjes omgevallen waren door de wind! maar niets aan de hand, zal ze alleen maar sterker maken! En wanneer gaat het nu eens lekker weer beginnen worden eh! want ben dit weer ongeloofelijk hard beu!! altijd die kkregen!
  12. nu even lekkere orange bud aan het smoken!! echt lekkere roker !! grtz
×
×
  • Create New...