Jump to content

kurt1979

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About kurt1979

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Ok,bedankt. Mijn voorgroeitent is ook de DP90. In de growshop geraak ik niet meteen,want ben er juist geweest voor een deel grond en dat tentje met lampen,en is ook meer dan 100km van mij. Daar hebben ze niets van een afzuiger gezegd. En ik ben van Belgie,dus growshops kennen we hier niet.
  2. Bedankt voor deze bruikbare info. Maar voor de geur heb ik geen afzuiger nodig,ze moeten er gewoon maar 2 weekjes ofzo in staan. Daarna gaan ze in de afbloeiruimte. Ik heb die voorgroeitent gekocht voor niet moeten voor te groeien met een hps,en nu kan ik planten voorgroeien wanneer ik wil als ik er enkelen wil voor buiten. Afbloeien gaat toch niet,want dit tentje is maar 90x60x60(L,B,H)
  3. Ik heb net een kleine ventilator naast die kap gezet zodat die onder de kap kan doorblazen. Werken jullie met een afzuiger? Anders denk ik voor een kleine afzuiger bij te kopen,en meteen in de kamer uit te blazen. Moest het te warm in mijn kamer worden,dan kan ik nog de afzuiger van de afbloeitent inschakelen voor de warmte buiten te krijgen.
  4. Nee,ik heb het niet onder de schaduw gemeten. Bladeren hangen toch ook meteen in die warmte??? Ik heb nog een kleine ventilator staan,en een afzuiging heb ik niet.
  5. Hallo iedereen. Vroeger bloeide ik in dezelfde tent af als ik voorgroeide. Nu heb ik een voorgroeitentje bijgekocht,en wil ik ze hier graag in voorgroeien met t-neon lampen van 2x75watt. Net heb ik ze een half uurtje laten branden met de thermometer ongeveer 7cm onder de lampen. Ik heb gelezen dat je die lampen tot 2cm boven je plantjes kan laten hangen aangezien die lampen bijna geen warmte afgeven. Net heb ik gezien dat de temperatuur onder de lampen is opgelopen tot 43C. In de kamer is het nu 16C. Volgens mij is dit helemaal niet normaal. Zijn hier mensen die ook ervaringen hebben met t-neon? Grt Kurt
  6. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Hallo,ja ik weet dat het nogal magere topjes zijn. De lamp die erboven hangt is son t pia greenpower van 600 watt.
  7. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier
  8. //EDIT onnodig quoten, meer info? hier Bij voeg afbeelding in heb ik de koppelingslocatie ingevoegd en zo komt dat uit het album. https://www.wietforum.nl/uploads/1336065193/tn_...3897_107768.jpg
  9. Hallo iedereen. Ik wou vragen aan jullie hoe ik bezig ben. Het is de eerste keer dat ik kweek,en het betreft een kweektent secret jardin 120 Ik vind de planten nogal vrij hoog opgeschoten terwijl de lamp er altijd vrij dicht tegen stond,en ook zijn ze weinig vertakt. De soort is WW. Begin maart heb ik ze gezaaid,18maart op 12/12 gezet, en volgens ik uitgerekend heb zou ik rond 10 mei moeten oogsten.
  10. Bedankt voor het antwoord. Nee,ik zie nergens geen banaantjes,en licht kan er nooit binnen,want de rolluik is altijd naar beneden van de kamer. Vind het gewoon raar dat het de enigste is van de rest. De mannetjes heb ik er op tijd uitgedaan. Het viel me wel op dat het de kleinste plant is van de tent,maar was ook wel de mooiste. Die plant is zeer sterk vertakt. De gele bladeren die je ziet,dat zijn gewoon de onderste paar. Volgens mij zien ze er toch allemaal voor de rest gezond uit. grt Kurt
  11. Hier zijn de foto's dan,sorry voor jullie geduld. Ik vind dat hier gewoon wat ingewikkeld.
  12. https://www.wietforum.nl/uploads/1334522983/gal..._13811_9440.jpg https://www.wietforum.nl/uploads/1334522983/gal..._13811_9577.jpg https://www.wietforum.nl/uploads/1334522983/gal..._13811_8361.jpg
  13. 1uur zoeken is meer dan genoeg voor mij,geef het dan maar op.
×
×
  • Create New...