Jump to content

Madara

Members
  • Content Count

    272
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Madara

  1. Ik denk zelf dat ik daar zelf een zaadje heb laten vallen uit mn broekzak ofzo ooit.. Ik denk dat ik er niet veel mee doe, maar ik wou em ergens neerzetten bij de maas ofzo iig niet thuis want dat willen mn ouwe niet meer en ik ben al een half jaar ofzo gestopt met blowen..
  2. Hier stond de tuin vol met onkruid dus ben ik gaan schoffelen en ik zag ineens een wietplantje ertussen staan.. een gestrekt plantje met 3 verdiepingen ofzo weet niet of het nou nog zin heeft om die uit te graven en op een zonnig plekje te zetten? Kan momenteel geen foto maken.. maar volgens mij is nu officieel al de bloeiperiode toch? hoewel ie nog geen bloei laat zien.
  3. WTF man.. had het opgestuurd naar mij.. ik rook ergere troep in tijden van nood.
  4. ik had het groene gescheiden van het bruine, maar was niet mijn wiet.. maar die klootzak heeft zonder mijn weten iedere keer die bruine wiet in de toeters gedaan onder het mom van anders gaat die niet op... dat heb ik net ontdekt toen het smerigste topje van allemaal in de cruncher zat.. maarja nu is die bruine zooi bijna op. Jack is daar normaal gesproken ook goed, AK hebben ze volgens mij niet meer, maar weet k niet zeker, maar als ik nog vaker rotte wiet zie daar ga ik ze boycotten en dat laat ik ze dan ook weten, ook al haal ik daar al 5 jaar wiet.
  5. Ik ga altijd naar dreadlock/jetset en ik ben er gister geweest, 5 gram jack herrer gehaald.. helft van de zak is rotte wiet.. kan toch niet zoiets..? gaat waarschijnlijk gewoon opgerookt worden hoewel het niet echt lekker is en goed aanvoelt in de longen.
  6. Kan het zijn dat bij een plant van mij, de plakkerigste van allemaal, waar ik volgens mij al ooit 1 of 2 balletjes vanaf heb getrokken er een hoop mannelijke balletjes door de hele plant zitten waar geen stuifmeel uit is gekomen maar een bosje vrouwelijk haar?
  7. Kan nou ff geen foto plaatsen, maar de plant waar het zaad vanaf kwam was geen paarse wiet, of hij zou door een paarse bevrucht moeten zijn ofzo, de andere planten uit zaad van diezelfde plant waren ook niet paars.. behalve degene die er nu nog staan, een in het bijzonder, die is echt helemaal paars. Maar ik had ergens gelezen dat je elke wiet paars kon maken, als je binnen kweekte moest je dan snachts de temperatuur op koud zetten.
  8. Hallo ik heb nog 3 plantjes in de tuin staan, die planten zijn zo goed als kaal omdat ze lang in een pot hebben gestaan zonder voeding.. De toppen zijn naam helemaal paars geworden. Komt dat door de kou en is dat slecht of maakt het niet uit?
  9. Ok, de volgende plant.. is mn kleinste, maar enige enigzins fatsoenlijke plant.. in vrijwel elke top zit wel een beetje rot dus ik denk dat ik moet gaan oogsten, denk sowieso niet dat het veel meer zal worden.. Heb een beetje met fototoestel wazige foto's zitten knippen in de hoop de trichomen erop te krijgen.. beter als dit is het niet geworden..
  10. Madara

    trichomen

    From the album: Madara's planten

  11. Ik heb bij mijn beste plant in een tak een beetje toprot zitten, moet ik dat er gewoon uit plukken met mn vingers of gewoon een heel stuk van de tak van de plant af halen? heb op die plek al eerder een beetje rot eruit getrokken, maar neit goed genoeg denk ik. Plant staat ook aardig krom door dat stormachtige weer.
  12. Die wiet is goed te roken, maar je word er totaal absoluut NIET stoned van.. hoeveel je ook rookt.. Je word er eerder nuchter van.
  13. ja maar in de serre heb ik geknipt.. nou zijn ze (de takken met toppen) op mn slaapkamer.
  14. ik knip ze gewoon weer net als vorige keer grof rondom.. alleen vorige keer moest ik wel steeds als ik toeter ging draaien het blad ertussenuit halen.. maarja boeie..
  15. ik heb em nou op de kop hangen hier in de serre, maar hoe doen jullie dat.. mijn idee was de takken die van de hoofdstam afkomen eraf te knippen en daar dan de toppen eenb beetje knip maar wel aan de tak laten hangen zodat ik die takken op kan hangen.. halen jullie gelijk al het blad eraf?
  16. ok ik laat em nog een paar dagen staan.. net een stickie gerookt van het groene wat ik ervan af getrokken heb toen ik rot eraf getrokken heb.. best stoned van nog en voelt best goed, maar ik kan het me verbeelden (dat het tussen de oren zit)..
  17. @GroeneWiede Beter als dit heb ik het er niet op gekregen: Het is ook nog maar te hopen dat er niet teveel zaad tussen zit..
  18. Madara

    trichomen

    From the album: Madara's planten

  19. Ben ik weer.. Zoals jullie weten heb ik geen voeding ofzo en hebben mn planten last van voeding gebrek.. nou is een plant die ik een tijd terug al in de volle grond heb gezet vanwege voedinggebrek er goed uit gaan zien in mijn ogen, mooi donkergroen, zoals een wietplant gekleurd hoort te zijn.. en sindskort heb ik ook 3 andere planten een plekje in de volle grond weten te geven.. waarvan ik bij 2 enigzins goede hoop heb, de ander wat minder, maar die begint er ook weer iets beter uit te zien.. Maar mijn hermafrodiet die al heel wat bevrucht heeft etc. heb ik als enige nog in de pot staan, is ook de enige plant met toppen zeg maar.. Mijn idee was om hem/haar gewoon weg te laten rotten zeg maar.. oftewel hem/haar de voeding nog uit haar bladeren laten trekken om em als ie zo goed als kaal is te oogsten.. Heb er al een hoop geel blad afgetrokken.. hij ziet er ondertussen zo uit. En hier een foto van een top.. Heb her en der wat rotte stukjes ertussenuit getrokken.. Maar wat denken jullie.. kan ik em beter gewoon nu oogsten of nog even laten staan.. of zal er niet veel meer aan verbeteren?
  20. Madara

    hermatop

    From the album: Madara's planten

  21. Madara

    herma

    From the album: Madara's planten

  22. ik was in de toppen van mijn hermafrodiet aan het kijken en er zaten ziekelijk veel zaden in aanmaak bij.. en laatst waren ineens van de een op de andere dag alle haren bruin.. nou was mijn theorie dat die bruin zijn geworden omdat ze bevrucht zijn.. maar dan zou iig 90% van de plant bevrucht zijn.. Ik dacht dat ik em voorgoed gecastreerd had omdat ik een tijdje geen balletje gezien had daarna heb ik er een maand ofzo niet naar omgekeken of er balletjes in zaten.. en nou zag ik bij de minitakjes balletjes zitten overal.. en wellicht zitten ze ook tussen de toppen. maar kan het zijn dat al die dingen in een nacht bevrucht zijn geraakt en dat dat de reden is dat die haren bruin zijn geworden? het heeft niet geregend ofzo... Hij ruikt wel naar citroen.
  23. Zijn bladeren met ook maar een beetje gele randjes van kalium gebrek hoe dan ook verdoemd?
×
×
  • Create New...