Jump to content

Peedweed

Members
  • Content Count

    88
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Peedweed

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey, Ik checkte net even mijn planten en zag dat de calyxes al best wat aan het aandikken zijn! Blij als ik was kneep ik er van een oksel, maar ik voelde er iets hards inzitten Dit zit er dus in: Het dingetje wat erin zit kan ik wel makkelijk kapot maken met m'n nagels of als ik er even overheen wrijf. Iemand enig idee wat dit is? Ik zat misschien te denken aan een beginnende calyx die uit een calyx groeit, foxtailen dus. Ik heb gezocht, maar ik heb niks qua banaantjes gevonden! Groet!
  2. Ik zit nu in de 3e week bloei en ik zie dat de onderste bladeren (ook fan-leaves) geel worden en afsterven! Soortje: Kalashnikova (AK47xWW) Week Bloei : 3 Zaaiing of stekje: Zaad Medium(aarde/mapito enz): Aarde PH van water: 5.8 Temperatuur: 26-28gr stabiel met lamp, lamp uit 21-20 Luchtvochtigheid: 48% Het lijkt op een N tekort, maar heb vorige watergift een dosis NPK27-0-0 (groene fles?) en het lijkt niet veel te doen... M'n voedingslijn bestaat uit Hypro A/B met Aptus Regulator, Startbooster, Topbooster Super PK en K boost (ik hou 't schema aan) Is het een kwestie van ondervoeding? ik zit nu op de aantallen die ze aangeven op de Hypro Jerrycans (50mL per 10L water) Zal vanavond even een foto maken! Groeten
  3. Als je je stash als verloren ziet, kun je proberen te watercuren! Dit verwijderd bijna 100% van alle resten die in je toppen zitten. Je pakt een bak met water, en zorgt ervoor dat je toppen ONDER het wateroppervlakte blijven. (door bijvoorbeeld een kleinere bak in de grotere bak te zetten en daar als je toppen in te doen) Nu zul je denken "hoe zit het dan met rot?". Omdat er onder water nauwelijks tot geen zuurstof is kan de wiet ook niet gaan rotten maar zorg ervoor dat er geen luchtbellen bij komen! Als je dit een dag of 4-5 doet en elke dag het water ververst hou je een erg schoon wietje over die perfect te roken is! Na 4-5 dagen kun je de wiet laten drogen, dit duurt maar een dag of 2-3 omdat je alle sappen die normaal in de wiet zit heb vervangen door niks anders dan water. (water verdampt toch ook sneller dan stroop? ) Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen! -edit- En ja, je geliefde tetrahydrocannabinol blijft netjes op de top zitten aangezien water geen THC oplost
  4. Hey, Bij m'n dagelijkse controle kwam ik ineens een zijtak(!) tegen die 2 buds aanmaakte. Deze split ineens op en er groeien nu dus twee buds aan het uiteinde. Ik zelf heb deze tak niet getopt (lijkt me sowieso niet zo handig in de bloei ) Iemand enig idee hoe dit kan? Ben benieuwd!
  5. Dus gewoon 2/3 weken voorgroeien en dan de 3e/4e week met voeding beginnen? En nu alleen water met startboost afgezuurd naar PH 5.5/6?
  6. Ik heb de openingspost even aangepast Als basisvoeding gebruik ik Hy-pro A/B gebruiken. Één vraagje, ik kweek op Atami lightmix. Wanneer kan ik ongeveer beginnen met voeding geven? Startbooster vannaf dat ze boven zijn toch?
  7. Aye! Ik heb zojuist 14 Kalashnikova's te ontkiemen gelegd (Waarvan er 12 van geselecteerd worden), één in een steenwol startblok (als experiment) en 13 tussen een paar vellen toiletpapier. Deze ronde ga ik de planten voorzien van de producten die Aptus opgenomen heeft in zijn "Gevorderden" schema. Ik ga jullie op de hoogte houden!
  8. Heyhallo, Ik heb nu een paar Superbuds staan van The Greenhouse seeds en iets viel me op. De planten zijn allemaal ontkiemt, al heb ik 2 planten die last hadden van whorled phyllotaxy. Dit betekent dus dat er 3 bladeren zijn per internode, inplaats van de gebruikelijke 2. Ik heb gelezen dat dit na de 2e, soms 3e en met uitzondering 4e internode het meestal wegtrekt. Dit is bij de 1e plant ook het geval, hierbij is het volledig weggetrokken maar bij een van mijn planten zit het er nog steeds in! Dit is hoe de gehele kweek er nu uitziet: Heeft dit nadelen op mijn opbrengst? Groeten!
  9. Teasertje, vanavond knal ik de nieuwe foto's erop!
  10. Ik zal vanmiddag even foto's posten van de huidige staat. Ze staat nu onder een 600watt'er
  11. Jazeker! Zal vanmiddag even een foto uploaden, gaat erg lekker nu aangezien ze lekker in de bloei is geschoten!
  12. Ze staat nu ongeveer een week op 12/12, hierbij even een update! Iemand enig idee wanneer ze ongeveer in de bloei schiet? Phayce!
×
×
  • Create New...