Jump to content

DeNotulist

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About DeNotulist

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @Kantklos, ik had het al bekeken maar ik heb niet het idee dat het hierom gaat. Ik zal kijken of ik vanmiddag even een foto kan maken van de criminelen. @andy, hmm. Als dat zo is dan hou ik het zo inderdaad.
  2. Ik heb vanochtend even goed geinspecteerd en ze hebben geen zwarte kop. De beschrijving die Klaproos gaf is het meest accuraat. Het zijn kleine wit/geelige beestjes die een beetje krioelen en half twitchen (springen). Ik zie op het moment niet de optie of veel te investeren in deze plant gezien mijn eerste niet de moeite waard is gezien de kleine toppen en aantal hiervan. Of is het gif wat je hiervoor moete gebruiken geeneens zo duur? Want is het mogelijk om me plant nog paar weken te laten groeien en wat eraan zit er nog weten uit te halen? Of verpest ik mezelf hierdoor door de springers te laten leven hier en zo waarschijnlijk een soort plaag te krijgen? bedankt voor alle reacties nog!
  3. lange weg te gaan vind ik ook wat ver gaan. luister breder/dieper dan de gemiddelde user hier druf ik te zeggen. Over smaak valt niet te twisten. En the Doors is top, alleen ik hoef geen lijst met 1000 cliches. Variatie en overgang zit hem in deze lijst. Maarja, dat kan ik nog wel een keer uitlegge
  4. leuke! ik zoek hem gelijk ff in spotify @twindaddy, welke raad je aan dan? Ga geen CH solo lijst maken natuurlijk
  5. bedankt voor alle reacties! Ik zit nu even te denken wat handig is... Tis inderdaad maar één plant en het enige wat me tegen houdt dit project op te geven is omdat het me eerste ooit is. Maar het was toch al geen topper geworden dus miss maar opnieuw proberen. Wat raden jullie aan? Bevechten of uitzwaaien?
  6. heb nu de youtube links in de eerste post gezet. (je kon trouwens ook zonder FB dacht ik inloggen) Maar ik vind Journey wel chill hoor. Ok, miss wat te vaak gebruikt en niet voor iedereen chill om op te smoken, maar ik vind hem wel chillend erbij. Merk je wel als je de rest van de nummers kent Maar tips zijn welkom! Ik kan altijd goede muziek appreciëren.
  7. Dag iedereen, Ik maak met een blowmaatje van mij altijd een leuke playlists voor alles en nog wat... dus ook voor het blowen. Nu hebben wij na veel man-uren en verscheidende soorten tot 1 lijst gekomen die perfect is haha. De playlist! [edit] Hier de link in Youtube! Gypsy Kings - Hotel California (alle rechten geclaimd, geen muziek hiervan op youtube) (muziek bij de bowling scene van The Big Lebowski) Journey - Don't Stop Believing Jose Gonzalez - Heartbeats The Stranglers - Golden Brown Beluister en test hem graag eens uit als je gaat blowen. Verder zijn we al tijdje bezig met lijst twee. Gezien de eerste playlist, wat zijn volgens jullie goede nummers die in de lijst passen? Moet wel lichtelijk in de trant zijn van de vorige dus als die lijst je goed bevalt, geef ajb jouw tips! Thanks, De Notulist
  8. Dag iedereen, sommige links in het sticky werken niet meer en ik heb ge googled maar een duidelijk antwoord kon ik niet vinden. Ik keek net ff bij me plantje en toen zag ik alleen nog in de pot grond een aantal kleine witte beestjes. Je zou ze kunnen beschrijven als kleine dunne streepjes van nog geen milimeter lang. Ik zag er ongeveer een stuk of 10 alleen over en in de potgrond. Wat zijn dit voor beesten en hoe kan ik deze tegen gaan. Mijn plant staat nu ongeveer 3 weken in bloei. Met vriendelijke groet, de Notulist.
  9. @LPS, nooit gezegd dat het een goede kweek was, in tegendeel zelfs Je hebt gelijk hoor. @Groninger, ik gelijk even een foto op die manier in de eerste post toegevoegd, dankjewel!! En ik ga inderdaad even goed alles volgen hier... ivm mijn stage heb ik al wat minder tijd voor dit soort dingen maar ga het proberen
  10. DeNotulist

    Eerste plant

    Eerste plant
  11. Stond in mijn tweede reactie, hier nogmaals.
  12. Bedankt allen voor de reacties, en excuus dan voor mijn niet al te beste vraag. foto van me inloopkast haha Een koolstof filter had ik wel al gelezen ja maar het gaat hier dus om een klein project-tje. Er staat dus nu 1 plant van een meter hoog. Het is mijn eerste plant dus ik was nog een beetje aant klooien enzo. Als dit een beetje ging wou ik er 2 naast elkaar zetten (dan wel niet 3), maar ik vroeg me af om dan zulke investeringen of apparaten voor grotere kweken aan te schaffen. En ik heb dus ook volgens mij de meest simpelste lamp ooit... eentje die je in je badkamer hangt. Tis alleen dat de kleurcode klopt. Deze lamp Niet lachen
  13. Zoals beloofd (excuus voor de vertraging ;P) Mijn brakke kweekkast haha: Link close up: link
  14. ik zal morgen even leuk foto-tje maken! 'Josefine' slaapt nu haha.
  15. Dag iedereen, Ik kon niet zo snel in de sticky's een antwoord vinden en de zoekfuntie werkte bij mij niet optimaal dus ik hoop zo tips te krijgen. Mijn vraag gaat over de geur die mijn plant gaat maken. Zij staat nu zo'n 2 weken in bloei en de eerste witte haartjes zijn te zien. Omdat ik nog een supernoob ben heb ik zo gehoord dat in de bloeifase een plant het sterkst gaat ruiken. Omdat ik nu in een huis woon met 7 andere wil ik de geur zo beperkt mogelijk houden. (zij weten ervan, vinden het niet erg, maar sommige willen geen sterke witlucht door de gangen, wat ik goed kan begrijpen) De plant staat in mijn kast en er staat een deurtje voor. Maar mijn vraag nu; Is er een manier waarop ik de geur van de wietplant kan maskeren of zelfs kan neutraliseren zodat hij niet zo erg ruikt. Hopelijk heeft iemand een mooie tip voor mij Met vriendelijke groet, DeNotulist.
×
×
  • Create New...