Jump to content

mt.shmirksss

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mt.shmirksss

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ty, met al deze tips wordt het amsterbedampt!
  2. allright! een dikke merci! Mijn dagen zijn alvast goed gevuld. extra thx aan zodd voor de live-menukaart nu we toch bezig zijn. kent er iemand ng een leuke 'smokefriendly' bar?
  3. goed, bedankt voor de reacties. Zijn er eventueel locals die goeie coffeeshops kunnen aanraden. Met goeie coffeeshops wil ik zeggen waar het aangenaam is om te zitten, vriendelijk personeel en schappelijke prijzen. Coffeeshops zoals barneys, dampkring, bulldog,...ken ik al maar deze vind ik nogal duur en toeristisch. Kan er iemand een leuke shop in of rond amsterdam aanraden waar de meeste nog niet van gehoord hebben?
  4. ok, ty. Ja inderdaad en indien er moeilijk gedaan wordt heb ik nog altijd een geldig identiteitsbewijs. Maar ik wou het toch zeker zijn want hier aan de grensgemeenten kunnen ze zeer moeilijk doen over paspoorts of beter: 'deden' ze moeilijk over paspoorts. Nu geraak je er als belg zelfs helemaal niet meer binnen. Denken jullie dat die wetgeving er ook door komt in Amsterdam in 2013?
  5. geachte medeblowers, Ik ben een belg en ga deze zondag naar Amsterdam. Nu zit ik met een probleem. Ik heb net opgemerkt dat ik mijn identiteitskaart kwijt ben. Een nieuwe identiteitskaart kan niet meer geregeld worden tegen zondag...Nu ben ik wel in het bezit van een geldig internationaal paspoort (waar foto, geboortedatum, geboorteplaats, naam,...duidelijk op staan), ook wel reispas genoemd, en een vervallen identiteitskaart. Mijn vraagt is nu of dit volstaat om de coffeeshops te betreden? thx
×
×
  • Create New...