Jump to content

MarcosNursery

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MarcosNursery

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Beste mensen, Paar korte vraagjes. Ik wil tussen de mais gaan kweken. Wanneer kan ik het beste beginnen met ontkiemen en wanneer uit zetten? Ik ben op dit soortje gestuit: http://www.hy-seeds.nl/northern-light-autoflower Staat me nog iets in de weg?
  2. Ah oke. Mijn oog is gevallen op dit soortje: http://www.sanniesshop.com/killing-fields-fem.html Is dit het soort dat iknodig heb?
  3. He, bedankt. Ik was daar inderdaad van op de hoogte. Heb al goede research gedaan hier op het forum, en mooie spots heb ik ook al gevonden. Vanaf wanneer kan ik ongeveer beginnen met ontkiemen (in een ruimte van een graad op 17-18.
  4. Hoi Marco, hoe hoog is te hoog voor jou? Ik ga voornamelijk tussen de mais kweken, en daar moet hij niet te erg bovenuit steken. Zie hier in de guerilla sectie bomen van 2,5-3 meter voorbij komen. De Guerilla corner houd ik al een jaar in de gaten en heb heel veel informatie gelezen. Het is voor mij als beginner moeilijk om de juiste zaden op internet te vinden. Bedankt voor de link, die stel ik op prijs. Als iemand anders nog goede tips heeft. Ik ben van plan zo'n 40-50 planten te gaan zetten.. Bedankt voor het grote aantal snelle reacties btw!
  5. Hallo, Ik ga dit jaar voor het eerst buiten kweken maar zie ''door de bomen het bos niet meer'' als het om zaadkeuze gaat. Het liefste koop ik feminised soortjes, die een hoge opbrengst in grammen hebben met een hoog thc gehalte. Het moet ook een soort zijn die al snel in bloei staat, en als het enigzins kan niet te hoog wordt. Welke soort kan ik het beste kopen voor de buitenkweek (feminised please)? Alvast bedankt
  6. Hallo gebruikers, Ik ben Marco, jaar of 25 oud en woonachtig in een gehucht in de buurt van Den Bosch, Brabant. Hier in de buurt worden aan de lopende band binnenkwekerijen opgerold. Ik zelf houd van de natuur en een jointje, dus guerilla-kweek spreekt me erg aan, mede ook door het lage risico van pakkans. Houd het forum trouwens al een jaar in de gaten. Dit seizoen ga ik het ook proberen met een guerilla, en daarvoor heb ik ook een apart topic aangemaakt.
  7. Goeiemiddag dames en heren, Komend seizoen wil ik plantjes gaan kweken op het platteland van Brabant, samen met nog iemand. We zijn al veel aan het lezen en hebben o.a. via dit forum veel research gedaan naar buitenkweek. Hoe we het willen aanpakken? Locatie Aan de rand van uitgestrekte maisvelden, en op mooie afgelegen plekken aan bosranden enzovoorts. Niet te grote vlakken, want het zwerm hier 's zomers van de wietcopters . De precieze spots hebben we al een heel eind bedacht, dus we zijn bezig de grond zachtjes aan te bewerken. Waar haal je kippenmest? Wat? We hebben heel veel gelezen, maar een aantal dingen hebben we nog advies over nodig. We zoeken een outdoor soort, als het even kan feminised, en het liefste een vroege korte bloeier, want dat is het handigste. Wat we willen is uiteraard een flinke opbrengst goeie wiet Ik hoor heeeel graag welke soorten jullie ons aanbevelen, en waar we deze kunnen kopen (mag ook via PM). We willen beginnen met tussen de 20 en 50 zaadjes, afhankelijk van de prijs, want we vinden 50 zaadjes van 5 euro per stuk erg prijzig. Materialen We hebben al het e.e.a. aangeschaft; - Zaklamp - Potten - Potgrond - 2 mountainbikes (binnenkort) - Slakkenkorrels (binnenkort) Het volgende moeten we nog aanschaffen maar we zijn er nog niet over uit wat - Zaadjes, welk soort? waar verkrijgbaar? - Mest, welk soort? waar verkrijgbaar? Het wordt onze eerste kweek, en we hebben gelukkig groene vingers, maar tips zijn heel hartelijk welkom en als we vragen hebben stellen we die graag . Foto's van potten/zaadjes/enz. komen zodra we zaadjes hebben gekocht. We zijn van plan om onze ervaringen te delen door middel van foto's, via dit forum
×
×
  • Create New...