Jump to content

Life

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Life

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik was vanavond langs de 4floors, even kijken of ze een lekker wietje hebben. Kijk ik op de kaart White Whidow 10,50... Achterlijke prijzen heb dus niks gekocht en snel naar de witte de with gelopen.
  2. Life

    drugs hond

    Er zijn maar 10 echte drugshonden in Nederland en die worden het meest gebruikt op de vliegvelden, sommige bij grote invallen waar het om coke of andere hard drugs gaat. '' Drugshonden '' die je bv op feesten ziet, zijn helemaal geen drugshonden maar letten op gedrag. Sta jij in de rij bij een feest met een paar gram wiet of coke ofzo en je loopt onrustig en zenuwachtig te doen dan gaat de hond bij je zitten. Loop jij gewoon rustig door en geef je geen krimp kan je gewoon door lopen zonder aangehouden te worden. Ze gaan echt niet met een drugshond door een bepaalde wijk lopen op zoek naar een kwekerij, politie onderschept liever kilo's coke bij de vliegvelden met zo'n hondje dan een klein kwekerijtje ergens.
  3. opvallend dat washington belasting wilt gaat heffen er over en verkoop gewoon reguleert.. Die obama is stiekem gewoon heel de dag stoned hehehe
  4. Heey vanheezik mooi planten man, hoe groot zijn die Big Devils? Ik zit er aan te denken om dat soortje ook eens te proberen maar heb een kleine homebox xs.
  5. Ik schat 10 gram droog Een Royal Dwarf in m'n raamkozijn heeft het zelfde opgeleverd
  6. Komt het niet gewoon door de opgefokte coffeeshop wiet dat je vriend para wordt? Ik zelf heb dat wel van bepaalde soorten, daarom ben ik zelf gaan kweken en als ik naar de shop ga laat ik die soortjes links liggen.
  7. http://www.growcenter-noord.nl/ 2x 75 watt Tneon 67euro en met bloei lampen erbij 75
  8. Een paar jaar terug kwamen de Amerikanen altijd naar Nederland voor de coffeeshops etc binnekort kunnen wij op vakantie naar hun om in vrijheid een blowtje te kunnen roken.
  9. Life

    geruimt

    Doen ze tegenwoordig ook al moeilijk als je er een paar buiten heb staan? Wordt steeds triester hier in dit land.
  10. Het zijn autoflowers, maakt bij autoflowers niet echt veel uit hoeveel licht ze krijgen. Kijk maar eens bij topic van Chillum die heeft twee Lowryders op 24/0 gekweekt.
  11. Waarom laat je hem niet gewoon voor het raam staan? Doe ik ook met mijn plantjes als het kut weer is en als het mooi weer is gewoon buiten. Heb btw ook autoflowers. AK 47 van 4 weken en een Royal Dwarf van 8 weken die vol in bloei staat.
  12. Wat een mooie foto's en mooie planten, nog nooit van Black Domina gehoord enig info er over?
  13. Net heel deze verslag door gelezen, wat een mooie planten zeg en dat voor je eerste keer Dat worden een paar lekkere rokertjes
  14. Die Shiva is echt een mooie plant, mooie toppen zitten daar aan Jammer van het mannetje, hopen dat er een vrouwtje over blijft Ik volg deze topic met plezier 1 van mn favo topic's hier in de buitensectie. Gr, Life
  15. Mooie plantjes, tneon setje doet goed z'n werk. Las ergens dat je deze bij growcenter noord dat setje gehaald heb, ik heb hem online besteld bij ze. Weet jij ongeveer wat de afmetingen zijn van dit setje? Op hun website stond het er niet bij en het zou handig zijn om te weten voor dat ik begin aan een kastje bouwen haha
×
×
  • Create New...