Jump to content

Muppet

Members
 • Content Count

  198
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Muppet

 • Rank
  Kind aan huis lid

Profile Information

 • Location
  Deventer
 1. mischien worden de wortels verdrongen door de andere grotere en sterkere planten.. maar haal em er in ieder gevaal NIET uit! dan beschadig je mischien de wortels van de andere planten. ohja, als jullie de foto's willen zien moet je gewoon ff op zo'n driehoekje rechtermuisklik doen en dan eigenschappen ff de link kopieëren en in je browser plakken, dan doen ze het wel
 2. mischien heb je ze op een niet zo geweldige plek staan, probeer ze ergens neer te zetten waar de zon al erg vroeg is (dus niet in de schaduw) maar waar die 's avonds laat pas helemaal verdwenen is... met andere woorden ff op een andere plek zetten, en van die witte sliertjes hoef je je niet alteveel aan te trekken, de plant gaat vanzelf weer uit de bloei en begint weer te groeien:)
 3. uhm, je moet natuurlijk gewoon beavis and buthead gaan kijken... dat is het ultieme wat er is!
 4. ik ook, thee was best te doen... moest je er wel een kilo suiker bij in pleuren maar oke !
 5. van de 11 planten die ik heb zitten er mischien 4 hennep bij, andere zijn wel echte wietplanten kun je gewoon echt zien ! het ruikt anders en het ziet er heel anders uit !
 6. hahaha nee niet echt moest een beetje ( heel erg ) improviseren.... vogelzaad planten, maar volgens mij is het wel goed spul... ( hek zo'n gevoel van )
 7. kvond het wel is tijd om wat foto's te plaatsen ! wat vinden jullie ervan? Getopt en is dus lekker vol met blad ! Vanaf de bovenkant andere plant ook lekker vol, maar niet getopt... hoogte is niet alles.... wel hoog maar niet vol, zou dat aan die knake emmer liggen? hoog en breed... best mooi en ruikt ook geweldig !! hangt nogal slapjes... een dag geen water gehad volgens mij 2 andere planten van onderen gemaakt 1 van me mooiste plantjes, deze ruikt zo lekker ! weer zo'n hoge, maar zonder veel blad... naja.
 8. een vriend van mij heeft ook santa's maar die zijn veeeel breeder....
 9. ziet er wel lekker uit
 10. ik wil ongeveer 400 gram per plant eraf halen, maar ben al tevreden met 399
 11. Van een rots gesprongen ? die spoort niet !
 12. plaats anders wat foto's van je plantjes
 13. heb ik ook wel is gehad, bij mij zaten er toen 2 White Widow zaadjes in
 14. Muppet

  Enkele vraagjes

  dat lijkt me echt goor..... oww muppet zo weinig kennis dus ik stel voor dat je je mond houd elke keer als ik een reply zie van jouw is iet dom of een minuscule opmerking, nu dak er over nadenk kan ik mij niet een keertje herrinere waar jij goede advies ebt gegeven zonder et van iemand anders te ebben gehaald meestal door een domme : "ja ik vind dat ook" of "dat lijkt me echt goor" te ebben gezegd en je avatar zegt echt al genoeg over je ik weet niet wat je probeert te doen de meest mogelijke posts te halen ofzo maar als je iets zegt zeg dan iets nuttig, tuurlijk iedereen zegt wel is "van ja mooie plantjes" en "ow die zien er cool uit" maar plz doe dit niet constant [stakkermode] jij hebt zeker niet genoeg posts van mij gelezen ofwel [/stakkermode]
×
×
 • Create New...