Jump to content

Dope_Joop

Members
  • Content Count

    91
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dope_Joop

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 06/04/1982

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ergens onder de rook van Rotjeknor
  1. Dag 48 op 12/12 dus 63 dagen na planten Daar zijn wel. De AK is nu klaar om geoogst te worden.. dus daar ben ik vandaag aan begonnen. De bubble staat nog lekker door te bloeien. nu een weekje lekker laten drogen... daarne wegen.. ben benieuwd.
  2. Dope_Joop

    2e kweek

    2e kweek van 5x bubblegun en 1x AK
  3. Ik heb de planten even uit de kast gehaald.. om de AK goed te bekijken. De toppen hebben inderdaad mooie bruine haartjes, maar de 'achterkant' van de toppen nog niet zo. We zitten nu aan het begin van week9 van de AK, dus nog een weekje aankijken.
  4. Dag 46 op 12/12 dus 55 dagen na ontkiemen, 61 dagen na planten Daar ben ik weer. Ik blijf op mijn gemakje doorgaan met het kweken van mijn plantjes. We zijn inmiddels al wat verder en ik denk dat de AK (de oudste) klaar is om geoogst te worden. De foto van de AK laat dat denk ik wel zien. Weer even wat impressie foto's schrik niet van de verbrande top van de AK. Maar ik mag niet het belang van 1 AK boven dat van 5 bubble stellen. Ik ben benieuwd naar jullie mening als je naar onderstaande foto kijkt. Overwegend bruine haartjes dus ik denk dat er een oogst gepland staat binnen nu en een paar dagen? Het is niet uber goed zichtbaar. maar dr zitten echt wel veel bruine haren in. als je goed kijkt zie je een paar stukjes die niet overbelicht zijn waar het dus erg goed zichtbaar is. Ik hoop dat dit weer een mooi beeld heeft gegeven van hoe ze er bij mij bij staan. Nogmaals bedankt voor al jullie info verspreid over dit forum. Ik heb er veel van geleerd.
  5. oO ik vind dat zo mooi he! Een zee aan mooie toppen. K'houd het ff in de gaten, ben benieuwd
  6. Dag 29 op 12/12 De dames gaan lekker hun gangetje in hun hok. Ze zijn bijna een meter hoog en vol met zijtakken, bladeren en toppen. Een paar foto's ter illustratie. Ik maak alleen foto's met het licht aan.. de vorige ronde heb ik veel zaadjes gehad in mijn toppen.. waarschijnlijk van de stress.. Daarom zo veel mogelijk stressfactoren zien te voorkomen In Excel houd ik een beetje bij hoe of wat. Zo zie je maar mooi dat ik veel te veel voeding had ingepland. Je gaat het toch op gevoel doen. Vragen, opmerkingen of suggesties zijn altijd welkom
  7. Dag 18 op 12/12 Daar zijn we weer. Ben nog steeds wel regelmatig online, maar wil jullie niet teveel lastig vallen met foto's van plantjes die er eigelijk altijd hetzelfde uit zien. We zijn nu echter wel een stap verder, want de ene AK is duidelijk groter dan de bubble... en we hebben topvorming... Kblijf het verbluffend vinden dat deze planten nog geen 25 dagen oud zijn.... en het zijn nu al monsters.. Heb een hoop geleerd van jullie comments en verslagen. Dank daarvoor. Ik heb deze week wat grote bladen eruit geknipt. max 1 per plant.. maar wel die bladen die precies het licht van de lagere topjes blokkeerde. btw, dr zitten zelf 11 vingerige bladen tussen.. kvind het prachtig En de kleintjes.. ze staan er maar verloren bij. Achja.. het zijn auto's dus dr zal vast wel wat vanaf komen... en ze zijn later gekomen dan de rest.. dus tegen het einde van hun leven krijgen ze nog zat licht... Zie je wat geks, roept u dan maar. Ik ben in ieder geval erg happy met hoe ze erbij staan.
  8. Dank u. Zeer nuttige tip. En ik noem het bloei omdat het een mijlpaal is. van 18/6 naar 12/12... Uiteindelijk maakt het nie uit hoe je het noemt, we willen gewoon het groene goud
  9. Bloei dag 3 De dames hebben 9 dagen op 18/6 gestaan. Geen idee of dat lang of kort is, maar voor mij als beginner en lerende vond ik het belangrijk om te zien dat ze er gezond en sterk uitzagen voordat ze op 12/12 gingen. Na 9 dagen was ik ervan overtuigd dat ze gezond en sterk waren en heb ik de lamp op 12/12 gezet. Nu zitten we in dag 3 dag de bloei, totaal 18 dagen na het planten van de zaadjes. Er staan nu ook 3 auto AK plantjes bij. de ruimte was er en ik had nog net genoeg aarde. Ik dacht, waarom niet. deze zijn nu 3 dagen oud en steken nu al hun kopje boven de grond. Zoals ik altijd probeer sluit ik af met bovenstaande foto' de schuine totaal foto Als de plantjes geoogst zijn maak ik een post met al deze totaal foto's. Geeft een mooi beeld van het hele groei proces
  10. Iemand? Zou het zonde vinden als deze ronde ook een slechte start heeft.
  11. Dag 6 (na ontkiemen) Voor mn gevoel gaan ze lekker. bladeren beginnen groter te worden, volgende verdieping is in de maak. Misschien valt het iemand op, in foto 2 is te zien dat de randjes van de bladen gaan 'golven'.. Iemand een idee wat daarvan de oorzaak kan zijn?
  12. DAG 3 (na ontkiemen) Lamp en 2 etappes lager gehangen en afstand is nu 55cm Thermometer schoot naar de 30 graden. Heb nu de deur van de kast op een kier met een fan die frisse lucht inblaast. Als eind januari de filter geleverd word zal het beter te managen zijn terwijl het hok dicht is.
  13. Sommige zullen zich mijn eerste kweek nog herinneren ergens in de lijst met mooie verslagen. Nu pakken we het iets anders aan. Ik heb veel geleerd, het een en ander aangeschaft en vol goede moed begin ik aan de 2e kweek. Setup: Zelf gemaakt hok (wat gratis marktplaatskasten verzaagd)(80x120x190) Davin 12 (ja eindelijk) 400w vsa philips 400w bulb Afzuiger (335 m3) (wordt pas eind jan geleverd ivm... je weet wel.. geld lol ) 6x 7L potjes (5x bubblegun 1x AK) De kast onder schuin dak In de kast: Leefomstandigheden licht aan: Een van de jonge dames: Dat ding in het midden is een bakkie water.. vardampt op het gemak om de LV wat hoger te houden... gratis oplossing dacht ik zo. Ik doe in excel netjes bijhouden hoe en wat.. 2 kolommen.. gepland en werkelijk, kan ik mooi zien hoe ze het doen. Ook de voeding kan ik dan bijhouden om over/onder-voeding tegen te gaan. Vragen of opmerkingen? brand maar los.
×
×
  • Create New...