Jump to content

zwart zonder suiker

Members
  • Content Count

    108
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About zwart zonder suiker

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Vooral door blijven posten die hokken hier en straks allemaal huilen geblazen , gaat niet lang meer duren.
  2. De reflectors lijken zgan glimmend en zonder enige beschadiging en verder in goede conditie ..... Dankje Pod
  3. Top voor het reageren mannen ,ze komen gereviseerd uit de kas en draaien nog 100% kan ze voor 2 tientjes compleet meenemen . Is het nog wat om op te hangen of zeggen jullie , wel of niet doen... Als je er 2 wilt op hangen kan je beter de nieuwe hebben dat snap ik , maar wil je er meer is het een prikkie natuurlijk. nogmaals bedankt.
  4. Avond heren , ik zou graag wat info willen weten over deze gravita lamp en of het wat is ? Edit : er schijnt een printplaat in te zitten en dat houd in ? bvd.
  5. Goede morgen dames en heren . Ik zit nu a een tijdje topics te lezen van zurimi,Dr livingstoned,choppie over het ontkiemen van zaad en merk dat de beste methode voor ieder persoonlijk is . En lees dan ook dat de 1 een HPI lamp erop zet de ander Tneon en de buurman een HPS. Als de zaden net boven komen kan ik toch gewoon een 400 watter er op zetten ? Maar lees ook dat als je ze niet wil laten strekken je de lamp er kort op moet zetten maar met een 400 watt hoe kort is kort ?40cm? Hier nog is iets wat ik niet snap, is dat ze zeggen dat zaadjes niet van licht houden ,maar als je kijkt in de propagator van sannies bv daar zitten ledjes in( neem aan voor de warmte )kan iemand dit uitleggen . En zodra de zaden zijn uitgekomen op wat voor uren zet je je licht, ik lees veel verschillende dingen zoals licht 24 uur aan de ander laat hem op 18/4 staan. Mijn excuses voor het zoveelste topic over ontkiem vragen ,maar heb het wel degelijk uitgezocht en wil hier graag een beetje feedback op. Thanks anyway's
  6. Thanks groninger . Dit was een ook een leerzame ronde. groetjes
  7. Dat was ff voor een foto te maken Thanks iniedergeval.
  8. En de laatste update . De bubbels schommelt tussen 60 gr nat tot 130 gr nat per plant aardig verschil dus ,voor het eindgewicht moet ik nog wachten . De lemons heb ik nog niets van gewogen moet nog een stuk neerhalen maar verwacht er ook geen wonderen van Hier het rommeltje bij elkaar . Tot het volgende rondje dan maar
  9. Week 8. zeer matige ronden . Ze staan er super gezond en mooi bij, alleen doen we het niet voor een schoonheids prijs.
  10. Hee Alex , Ik ga het even uitzoeken hoe of wat ,kreeg ook een goeie tip van amnees dus ben ff aan het zoeken geblazen . Thanks .
×
×
  • Create New...