Jump to content

groenethee

Members
  • Content Count

    204
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About groenethee

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey Hempy, thnx! De evsa wordt iig een stuk minder warm dan de oude magnetische ballast. Op de bulb en het klimaat in het tentje heeft dit verder geen invloed. Wel geeft de nieuwe evsa mij een stuk veiliger gevoel en das ook belangrijk. Ik zit zelf ook aan een 40x40 tentje te denken, de Homebox Growlab zag ik voor 75 euro ergens. Wil je knallen en ben je een stevige smoker? Dan zal ik niet voor een 70 watter gaan. Doe je het alleen voor de fun of als side-project dan zeg ik doen! De Lemon Kush dame is afgelopen zaterdag omgegaan op dag 78 12-12. Ik vond het wel welletjes zo. Zo stond ze erbij voor het knippen. En de grootste top. Een dezer dagen doe ik nog een update met het te drogen goed en als afsluiter natuurlijk nog het droog gewicht. Fijne jaarwisseling!
  2. Mac, Panc, wietje is prima. Nog niet heel bijzonder. Lekker af laten rijpen aan de plant dus en vooral doorgaan idd! Wel potent rokertje hoor, heerlijk geslapen..
  3. Dat wordt lopende band kweken mac! Als ik het goed zie kan je kan je ook nog een extra etage creeren? Of heb je dan te weinig hoogte? Hoe dan ook leuk projectje.. Ik heb ook nog zo'n kast staan hier.. Wie weet..
  4. Soepel gaat het niet maar het is me toch gelukt een paar foto's te uploaden. Foto's zijn van gister. Ondanks dat ze bijna bejaard is is ze voorlopig nog niet klaar.. Zoals reeds vermeld 1 topje geknipt en bijna droog. Niet super compact maar ziet er toch wel smakelijk uit al zeg ik het zelf.. Fijn weekend en tot de volgende update!
  5. Vandaag al dag 68 12-12 en het lijkt er op dat ze nog even mag.. Helaas is mijn pc kapot en uploaden van fotos met ipad lukt me niet.. 1 topje is al geknipt omdat deze tegen de lamp aan kwam.. Morgen nieuwe poging pc aan de praat te krijgen dus hopelijk dan fotos..
  6. Dag 58 12-12 Het is even geleden maar hier ben ik weer met een update. Met het plantje gaat het goed. Ze zou volgens de info van Female Seeds bijna klaar moeten zijn maar ziet er nog niet zo uit dus laat haar voorlopig nog staan. Ze is al reeds een week op dieet van enkel kraanwater. Het is haar echter nog niet af te zien. Trichs kijken doe ik niet aan, ze gaat om zodra ze er rijp uit ziet. @ Elmo: Ook ik kan niet wachten tot je je tentjes weer op zet en we weer van je verslagen kunnen genieten. Foto's:
  7. Dag 48 12-12 Deze week begonnen met een beetje Green Sensation. Verder geen bijzonderheden. Plantje blijft mooi groen. Dit weekend nog 1 keer een beetje voeding en dan alleen nog water. Foto's
  8. Als je een tentje met verlichting ed aanschaft geen probleem. Voor buiten moet je nog een half jaartje geduld hebben..
  9. Dag 43 12-12 Mini update.. Zie dat ik nog niet met jullie heb gedeeld hoe krap het is geworden in het tentje.. Fijn weekend!
  10. Beide, Het topje is verwijderd. Wel zonde want onder het feak gedeelte was zich mooie wiet aan het ontwikkelen. Geen mannelijke bloemen ontdekt dus dat scheelt weer..
  11. Niemand een idee over het freak topje? Zit er aan te denken haar te verwijderen zodat de energie naar de gezonde topjes kan..
  12. Succes deze ronde Mac. Hou je het bij 3 plantjes of heb je meer versterkende troepen klaar staan?
  13. Dag 40 12-12 Ze heeft zojuist weer een controle ondergaan en wederom geen mannelijke trekken te bekennen! Verder niks nieuws te melden.. Wel foto's.. Twins En het freaky toppie.. Iemand enig idee wat hier gaande is?
  14. Ik ken orange bud als een goedkoop wietje van de sky, coffieshop in zwolle. Blijkbaar altijd pp ofzo gekregen, want lijkt in geen velden of wegen op jou oranje lekkers!
  15. Zat 16-11-2013, 36 12/12 In verband met de forum update enigzins verlaat.. Maar beter laat dan nooit dus bij deze.. 1 keer in de 2 dagen onderzoek ik haar grondig op ballen, heb er na de eerste ontdekking nog 1 gevonden dus valt mee. Wateren doe ik ook om de dag, zit nu op 750 ml per keer. En dan ene keer water, andere keer water + bac. En af en toe beetje bacto. Het hele plantje (beetje wazig, heb niet beter..) En een paar afzonderlijke topjes Ik weet niet wat hier gebeurt is maar ziet er vreemd uit. Misschien te dicht op de lamp gegroeid? Tot de volgende keer maar weer!
×
×
  • Create New...