Jump to content

yim

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About yim

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. yim

    Opticlimate PRO 3

    meest opvallende vond ik het formaat ( heb alleen de 10,000 even goed bekeken ) , deze is echt een stuk kleiner geworden .....Druk meter aan de voorzijde vind ik ook een verbetering.
  2. Onze Ragdoll is vorig jaar op 16 jarige leeftijd overleden , prachtig beest met het karakter van een hond !
  3. yim

    PUK support

    Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Dit is alleen voor het buitenland , binnen Nederland is boven de 30kg met postnl geen probleem .....
  4. yim

    afscheid...

    Man man , ik weet niet wat ik lees ..... Vorig jaar zelf die k*t ziekte mee gemaakt , maar ben er gelukkig nog ...... heel heel heel veel sterkte !!!!
  5. Alleen de intense lijn kun je aan elkaar ritsen .....
  6. Afhankelijk van het soort , en hoe groen de vingers zijn , komt er gemiddeld tussen de 0,8 en 1,2 kg uit het tentje !
  7. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Misschen beter een DR150 nemen , deze heeft aanzienlijk meer in en uitlaat gaten !
  8. Vandaag de nieuwe Secret Jardin DR150 revision 2.5 in elkaar gezet ......... moet zeggen dat tent echt een stuk steviger is geworden door de dikkere stangen, met name het plafond/ophang gedeelte is echt een verbetering ! Wat verder opvalt is zijn de nieuwe hoekstukken , ander reflectie materiaal , en ook de plafond stangen zijn nu met eindstukken ipv. de omgebogen lipjes ....ook de manier waarop de stangen met elkaar verbonden zijn is meer solide geworden ! Kijken of het me lukt om wat fotos te plaatsen !
  9. Gecondoleerd en heel veel sterkte !
  10. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Kijk ook even in het "gat"van die condens afvoer ...bij zat er laatst een opstaande rand in van verf ..... ik ben sowieso geen fan van de bij geleverde slang aansluiting , het gat daarvan zit in het midden ipv aan de onderzijde van de condens afvoer ... tip : pe puntstuk duims binnendraad past er ook op .... op die manier kan je het afvoertje geheel van tyleen maken !
  11. Klopt , Floramite kost wel 600+ euri's .....
  12. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Ik snap niet helemaal wat je bedoeld met onverdunde Vertimec ..... Vertimec moet je nl. altijd aanlengen met water ( verhouding is 1a2 ml per liter water ) . Vertimec is trouwens ook veel imitatie van te koop , de verpakking lijkt echt , maar er zijn verschillen . Roofmijt uitzetten na een Vertimec behandeling is ook niet handig , je kan dat beter met floramite spuiten ..... maar nogmaals , deze zware giffen spuiten in de 5de week bloei kan eigenlijk niet .... Promanal-r kan nog wel en werkt prima om je oogst uit te zingen .
  13. Vertimec helpt niet echt meer tegen de spintmijt van tegenwoordig , maar al was dit wel het geval mag je die in stadium van de plant niet meer spuiten .... Wat nu nog goed helpt , en niet zo heftig is , is Promanal-r van Ecostyle ...gewoon verkrijgbaar bij de tuincentra , prima middel !! Voorbeeld doosje : http://www.bestrijdingsmiddelenshop.nl/ins...anal-r-ecostyle ps: wat is PVP ?
  14. Dit zeg ik niet om reclame te maken , maar om je op weg te helpen .... Puk Support heeft een relay kastje op speciaal voor de 1000w Gavita pro line , deze heeft ook een ingebouwde tijdklok en een kachel contact . ( staan nog niet op de site , maar zijn wel op voorraad ) Maar ook ik denk dat je oude schakel kastje voldoet !
  15. Man man man , doe is niet zo achterdochtig ..... Whazzup is niet op de hoogte van mijn inlog naam ! Er is absoluut geen sprake van een één tweetje , ik vind je aannames dan ook beneden peil ........
×
×
  • Create New...