Jump to content

Skunk015

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Skunk015

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. waar ik de opti vandaag heb zeggen ze dat cool@night altijd aan moet staan!
  2. ik zal vandaag even kijken of het probleem met de lv nu verholpen is moet nou cool@night aan of uit
  3. achja shit happens.. nooit problemen hiermee gehad.. ik heb ook de verwarmingselementen aangezet en de nacht temp naar beneden gehaald ( 20 graden ) ik zal binnenkort even kijken of dit heeft gewerkt.. want ik had de nachtemperatuur eerst ingesteld op 24graden toen hield ie hem op 22graden ... dus hij was hard bezig met verwarmen.. misschien dat ie zich nu kan richten op ontvochtigen.. cool @ night stond altijd al aan.. slow cool down ook en pre heat ook.. hygrostaat vervangen.. dus als dit niet werkt ( nacht temp omlaag ) zodat ie
  4. wordt dus een dryfast kopen om de nacht lv omlaag te brengen
  5. dat had ik al gedaan voordat ik hier met mijn probleem kwam.. heb slow cool down altijd al aan gehad, en slow heat ook. ik denk dat de ontvochtiger gewoon stuk is?? ik snap wel dat ie overdag ontvochtigd omdat hij aan het koelen is maar in de nacht stijgt het tot 90%.. zal dit voor problemen zorgen?
  6. met co2 s 70% goed.. maar 90% in de nacht??
  7. omdat de lv zo hoog is in de nachtperiode 90% zakt het naar 65-70% wanneer de lampen aanstaan dus dan ontvochtigd het wel blijkbaar maar in de nacht alleen niet...
  8. hij draait goed alleen hij ontvochtigd niet
  9. @capitano het draait goed zo.. gekoht bij airsupplies @dragon ja ik snap het niet @scricco wat zou er da niet moeten klopeen?? of gewoon defect?
  10. beste forumleden, mijn setup : opti 10000 pro 3 16 x 600w uitblaas 1500m3 met 1500m3 filter ( onderdruk ) Haze zaadplanten co2 kachel + techgrow regelaar co2 waarde week 5 650ppm het probleem is nu dat in de lichtperiode de luchtvochtigheid op 70% blijft, en in de nachtperiode op 90% ik heb cool @ night aan en alle verwarmingselementen aangezet.. nachttemp is 22 graden en overdag 27 graden ik zit al in de 5e week en wil geen toprot krijgen wat kan ik hieraan doen? heb nagevraagd waarom hij niet ontvochtigd maar blijkt een kwaal te zijn van de opticlimate.. ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen anders ben ik genoodzaakt om een ontvochtiger te kopen alvast bedankt!
  11. als je niet van plan bent om ze te toppen kan je het netje al spannen nu je er nog bij kunt
×
×
  • Create New...