Jump to content

boyofwax

Members
  • Content Count

    161
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by boyofwax

  1. Als Bill Gates doneert kunnen we ook in ons klimaat kweken in de kas van Windows.
  2. Velen zullen het met mij eens zijn als ik zeg dat ik vind dat de drug in kwestie binnen het wereldje van gebruikers dient te blijven. Als we kijken naar psychedelica dan hebben we het over een kleine groep gebruikers die hun weg naar de drug zelf weet te vinden. Velen expirimenteren ook zelf met de bereiding van deze veelal zeer exotische drugs uit natuurlijke bron. Psychedelica zijn zeker niet voor iedereen geschikt, en het zou waanzin zijn om het in onze huidige maatschappij voor eenieder vrijlijk beschikbaar te stellen. Ik vind het goed dat deze drugs bij wet verboden zijn om zo zorg te dragen voor eventuele maatschappelijke ontsporing voortvloeiend uit gebruik bij het publiek. Kijk naar de financieele gevolgen van alcohol en tabak in de gezondheidszorg. De werking van psychedelica waren niet goed bekend in de tijd dat ze verboden werden. Gezien de globalisering in onze moderne wereld is het ondenkbaar dat een land zal legaliseren met het oog op verdragen en relaties met andere landen. De conspiracy theorie met als thema "de ogen geopend" inzake burger vs overheid is een immer terugkerend item bij gebruikend publiek, zeker waar het legalisatie betreft. Wie politieke debatten volgt zal zien dat vele partijen lijnrecht tegenover elkaar staan qua standpunt. Laten we dankbaar zijn in NL te leven waar gebruikers hun weg naar de psychedelica zelf vinden, en hen in staat stelt een sterk inzicht in "het zelf" en de beleving van de wereld rondom te verwerven.
  3. Idd max. 2 buizen per VSA, een zogenaamde "tandem" schakeling. Bij meer TL's in serie word de start spanning te laag en zullen de buizen knipperen of geheel niet opstarten.
  4. De wet maakt onderscheid tussen hard en softdrugs. Waarschijnlijk word dit onderscheid gemaakt op grond van het functioneren van de dagelijkse gebruiker. Ik vind het zelf totaal onbelangrijk een drug als soft te typeren, elke drug heeft immers een andere uitwerking en ik vind ze onvergelijkbaar. Van belang is ook de hoeveelheid die genomen word. Dus, wettelijk is wiet geen harddrug. Maar ... het is wel geestelijk verslavend.
  5. Doe je met een berg wiet als je gestopt bent en niemand kent die het wil hebben ? Weggooien of toch bewaren ?
  6. OK thanks, ik heb de paddestoel zojuist geindetificeerd als de Conocybe Tenera. Die is dus giftig, maar lijkt er enorm veel op.
  7. Kan iemand mij met zekerheid vertellen of dit kaalkopjes zijn ? Ik zag ze net in de wijk, ff snel een foto met de GSM gemaakt, dus sorry voor de kwaliteit. Als het klopt ga ik ze binnenkort ff shoppen.
  8. Idd goed gesproken. Wat mij ook opvalt is dat er alleen jongeren in voorkomen, tot 20 that is. De jonste is zelfs 14. Waarom zijn er geen ouderen ? Mensen die pakweg 10 of 15 jaar gebruiken ? En dan nog, wanneer weet je of het verslavend is, of dat je het gewoon onwijs kan waarderen ?
  9. Nope, maar 2 uur trainen per dag is wel erg veel :S
  10. Benzeen en tolueen. Benzeen is zeer ----EDIT----verwekkend. Maar met een schilderbeurtje krijg je veel meer binnen dan een jaar blowen ofzo.
  11. Plant omhakken, paar verse toppen mooi knippen en binnen drogen als voorraad. Fan leaves (bladeren aan de stam) verwijderen en de hele plant op z'n kop langzaam laten drogen in het donker, bij voorkeur in een droge schuur omdat de lage buitentemperatuur de plant langzaam laat drogen. Als de plant goed droog is (enkele weken) binnen een dagje nadrogen, in stukken knippen en in een weckpot opslaan. Een stoner knipt nooit meer dan een kleine voorraad. Sla je rookvoorraad voor de komende weken of maanden op in een (weck)pot, door er steeds wat uit te halen om te roken vind er een cure plaats. Samen met het lange drogen geeft dit een wiet waarin veel van het chlorofyl is afgebroken, de wiet ziet er goudbruin uit en heeft een zeer milde smaak. Tevens komt het aroma sterk naar voren. Uiteraard zul je zulke wiet nooit in de shop vinden.
  12. Ik smoke ook puur uit een zelfgemaakt one hitter. Geen tabaksverslaving, en ongewenste rook binnen.
  13. Die Thai zal wel zeker import zijn. Die wiet is vaak slecht verduurzaamd. Als de zaadjes er goed uitzien kan je ze ze zaaien. Verwacht er niet teveel van, de vegetatieve fase en bloei fase duren extreem lang bij Thai !
  14. Is methamfamine (crystal) dan hetzelfde als PCP ?
  15. Optie 2, een mannelijke en vrouwelijke plant verschillend van ras. Als de vrouwelijke plant bestoven is door een man van een ander ras is het zaad dat daaruit onstaat een kruising. Een ent is nooit een kruising, omdat er geen genen bij gemengd raken, het zijn slechts 2 plantdelen die met elkaar vebonden worden. Ik raad je juist aan te expirimenteren door kruisingen te maken, wellicht ontwikkel je zelf een plantje waar je gek op bent. Zeker met de huidig verkrijgbare genetica.
  16. Lowryder females usually grow no taller than 16-20 inches. 12-16 inches is typical. 16-20 inch = 41-51 cm 12-16 inch = 31-41 cm Een ander stukje wat ik las had het over een monster 2.5 feet (ongeveer 75 cm).
  17. Is er trouwens iemand die lowryder al geprobeerd heeft ?
  18. @ Citroax : waarom zou je een plantje uit zaad wortelstimulator geven ? Denk je het dan beter te kunnen dan de natuur/plant zelf ? Zelfde geld voor de pk 13-14, ik zou pas mest geven als de plant het nodig heeft, dat kan je zien aan haar gezondheid, de tekorten aan voedingsstoffen staan overal uitgebreid besproken. De prof's weten uit ervaring wanneer een plant iets tekort gaat komen en kunnen dat voor blijven.
  19. Je kan de rijpheid beter bepalen aan de hand van de toestand van de harsklieren. Helaas is overgrow.com down, want daar stond een goed artikel over. Misschien staat hier op het wietforum nog een artikel over oogstrijpheid. Als je te vroeg oogst hebben de toppen nog niet de maximale grootte, en de verhouding THC en CBD in de hars ligt anders dan als je de plant nog wat langer laat staan. Misschien kan iemand anders daar meer over vertellen, geeft te vroeg oogsten para-wiet ? (Wiet waar je paranoide van word.)
  20. Psytrance is idd de muziek voor als je gebruikt hebt, artiesten zoals Silicon sound, Infected muschroom, Holyman, Analog pussy, Astrix, Alien project, Xerox, enz. Planet caravn is het ultieme nummer om stoned te zijn. Maar ook Fleetwood mac en Diana Krall zijn lekker om naar te luisteren.
  21. 2 tot 3 uur idd, daarna blijf je nog wel in een roes hangen (trance), en een roes moet je uitslapen, houd er rekening mee dat je de volgende dag duf bent, en als je wat gaat eten dat het weer lichtjes op kan komen zetten.
  22. Gewoon in een flinke pot met aarde zetten, of in de volle grond, dan hoef je er niks aan te doen. Het is een klein plantje, dus veel extra voedingsstoffen zal ze niet nodig hebben, tenzij je in een koffiebeker kweekt. @ Citroax : Having no vegetative stage, Lowryder can’t be cloned or regenerated, for all intents and purposes. Replanting seeds is a must. Wortelstimulator lijkt mij een beetje overbodig.
  23. Marihuana is alleen een betere benaming. Qua spul om te roken is het precies hetzelfde
  24. boyofwax

    Bloei

    Je bedoeld 18 uur donker en 6 uur licht ? Dat is leuk bedacht, maar voor een weederige bloei is toch echt energie nodig en die haalt de plant uit licht (en voeding). De ideale verhouding ligt uiteraard in het aantal licht en donkere uren die van nature voorkomen op die breedtegraad op aarde waar het plantje oorspronkelijk vandaan komt.
×
×
  • Create New...