Jump to content

boyofwax

Members
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About boyofwax

 • Rank
  Kind aan huis lid

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Arnhem
 • Interests
  psytrance plantjes auto's krachttraining natuur
 1. Als Bill Gates doneert kunnen we ook in ons klimaat kweken in de kas van Windows.
 2. Velen zullen het met mij eens zijn als ik zeg dat ik vind dat de drug in kwestie binnen het wereldje van gebruikers dient te blijven. Als we kijken naar psychedelica dan hebben we het over een kleine groep gebruikers die hun weg naar de drug zelf weet te vinden. Velen expirimenteren ook zelf met de bereiding van deze veelal zeer exotische drugs uit natuurlijke bron. Psychedelica zijn zeker niet voor iedereen geschikt, en het zou waanzin zijn om het in onze huidige maatschappij voor eenieder vrijlijk beschikbaar te stellen. Ik vind het goed dat deze drugs bij wet verboden zijn om zo zorg te dragen voor eventuele maatschappelijke ontsporing voortvloeiend uit gebruik bij het publiek. Kijk naar de financieele gevolgen van alcohol en tabak in de gezondheidszorg. De werking van psychedelica waren niet goed bekend in de tijd dat ze verboden werden. Gezien de globalisering in onze moderne wereld is het ondenkbaar dat een land zal legaliseren met het oog op verdragen en relaties met andere landen. De conspiracy theorie met als thema "de ogen geopend" inzake burger vs overheid is een immer terugkerend item bij gebruikend publiek, zeker waar het legalisatie betreft. Wie politieke debatten volgt zal zien dat vele partijen lijnrecht tegenover elkaar staan qua standpunt. Laten we dankbaar zijn in NL te leven waar gebruikers hun weg naar de psychedelica zelf vinden, en hen in staat stelt een sterk inzicht in "het zelf" en de beleving van de wereld rondom te verwerven.
 3. Idd max. 2 buizen per VSA, een zogenaamde "tandem" schakeling. Bij meer TL's in serie word de start spanning te laag en zullen de buizen knipperen of geheel niet opstarten.
 4. De wet maakt onderscheid tussen hard en softdrugs. Waarschijnlijk word dit onderscheid gemaakt op grond van het functioneren van de dagelijkse gebruiker. Ik vind het zelf totaal onbelangrijk een drug als soft te typeren, elke drug heeft immers een andere uitwerking en ik vind ze onvergelijkbaar. Van belang is ook de hoeveelheid die genomen word. Dus, wettelijk is wiet geen harddrug. Maar ... het is wel geestelijk verslavend.
 5. Doe je met een berg wiet als je gestopt bent en niemand kent die het wil hebben ? Weggooien of toch bewaren ?
 6. OK thanks, ik heb de paddestoel zojuist geindetificeerd als de Conocybe Tenera. Die is dus giftig, maar lijkt er enorm veel op.
 7. Kan iemand mij met zekerheid vertellen of dit kaalkopjes zijn ? Ik zag ze net in de wijk, ff snel een foto met de GSM gemaakt, dus sorry voor de kwaliteit. Als het klopt ga ik ze binnenkort ff shoppen.
 8. Idd goed gesproken. Wat mij ook opvalt is dat er alleen jongeren in voorkomen, tot 20 that is. De jonste is zelfs 14. Waarom zijn er geen ouderen ? Mensen die pakweg 10 of 15 jaar gebruiken ? En dan nog, wanneer weet je of het verslavend is, of dat je het gewoon onwijs kan waarderen ?
 9. Nope, maar 2 uur trainen per dag is wel erg veel :S
 10. Benzeen en tolueen. Benzeen is zeer ----EDIT----verwekkend. Maar met een schilderbeurtje krijg je veel meer binnen dan een jaar blowen ofzo.
 11. Plant omhakken, paar verse toppen mooi knippen en binnen drogen als voorraad. Fan leaves (bladeren aan de stam) verwijderen en de hele plant op z'n kop langzaam laten drogen in het donker, bij voorkeur in een droge schuur omdat de lage buitentemperatuur de plant langzaam laat drogen. Als de plant goed droog is (enkele weken) binnen een dagje nadrogen, in stukken knippen en in een weckpot opslaan. Een stoner knipt nooit meer dan een kleine voorraad. Sla je rookvoorraad voor de komende weken of maanden op in een (weck)pot, door er steeds wat uit te halen om te roken vind er een cure plaats. Samen met het lange drogen geeft dit een wiet waarin veel van het chlorofyl is afgebroken, de wiet ziet er goudbruin uit en heeft een zeer milde smaak. Tevens komt het aroma sterk naar voren. Uiteraard zul je zulke wiet nooit in de shop vinden.
 12. Ik smoke ook puur uit een zelfgemaakt one hitter. Geen tabaksverslaving, en ongewenste rook binnen.
 13. Die Thai zal wel zeker import zijn. Die wiet is vaak slecht verduurzaamd. Als de zaadjes er goed uitzien kan je ze ze zaaien. Verwacht er niet teveel van, de vegetatieve fase en bloei fase duren extreem lang bij Thai !
 14. Is methamfamine (crystal) dan hetzelfde als PCP ?
×
×
 • Create New...