Jump to content

Oblomov

Members
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Oblomov

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ze zien er goed uit! Gaat een toppenkermis worden Ik had bij mijn laatste ronde ook Kolossus staan, en ze drinken je echt arm. Veel succes nog alvast!
  2. In de buurt wonen van school of jeugdvereniging lijkt me wel een verzwarende omstandigheid te zijn. De aanwezigheid van minderjarigen in je onmiddellijke omgeving vergroot de kans dat ze met je kweek/stash in contact komen, door jouw dealen of per ongeluk(nog steeds jouw schuld). In Nederland hebben ze toch ook gezegd dat koffieshops die te dicht bij een school liggen nu moeten sluiten.
  3. Goed stoken plus ventileren en dan zal de vochtigheid wel dalen. Ontvochtiger helpt ook. Dit weer is alleszins niet bevorderlijk. Verder staan de dames er wel mooi bij. Sterke genetica, die shackzillas!
  4. Hoi Gupsel! Laat nog es wat zien. Mijn kolossus zijn nu omgelegd op dag 72 12/12. Helaas niet aan een primo camera geraakt, wel wat fotos van lage kwaliteit genomen. Die zal ik eerstdaags posten.
  5. Ik volg je verslagen al een tijdje, Blowsterke, en altijd zoveel moois om te bekijken! Ziet er goed uit allemaal. Veel succes nog met deze ronde!
  6. Goed dat er tenminste over gedebateerd wordt ergens. Wel spijtig dat hun voorstelling van de FACTS zo onvolledig/onjuist is. Ik vond de oncoloog goed die bijna van zijn stoel viel toen ze het lijstje toonden met dingen waar het zeker niet goed voor is zoals bv. stress. Als het pijn en ongemak verlicht, dan toch ook stress hé jongens? En dat de link tussen paranoia en wiet niet eens besproken wordt, is ook spijtig. Niet iedereen wordt paranoia van wiet; het heeft wel nefaste gevolgen indien gebruikt door iemand met aanleg voor de ziekte, en op jonge leeftijd. Anyhow, vraag me af wanneer de EU tot een regelgeving ten voordele van wiet gaat komen
  7. Ik heb er nu vier in mn tentje staan. Groeien echt beenhard nog tijdens begin bloeifase. Ze staan nu 65 dagen op 12/12; eentje is bijna klaar, de rest kan nog wel een week easy. 1 feno ziet er net PP uit met van die bonkige toppen. En erg sterke citroengeur
  8. Vanaf 12/12 geteld. Nu dus dag 65. Kan nog wel een weekje. Ik zal in de toekomst zeker nog wel een verslag bijhouden. Heb alleen geen goeie camera. Das mss iets om voor te sparen! Zal wel proberen wat einde-ronde fotos te posten binnen een week ongeveer.
  9. Mooie score Krasi! Veel succes alvast met de volgende ronde, en moge je gespaard blijven van achterblijvers!
  10. Mijn kolossus staan nu 61 dagen, en ziet er naar uit dat ik de 70 makkelijk ga halen. Je veldje ziet er mooi uit hoor!
  11. Voor een keertje maakt dat niet zo veel denk ik.
  12. Daar heb ik ook wat problemen mee gehad. Als ze te droog staan schiet de EC omhoog. In de bloei rijkelijk wateren, of zoals de grote PH Donner zegt: Water mag geen beperkende factor zijn!
  13. Ziet er goed uit Gupsel! Die gaan nog wel eventjes blijven groeien hoor. Op naar een mooi resultaat!
  14. Je hebt je aarde opgewaardeerd met myco, buffertablets etc ? Dan zou ik tot in de derde week bloei enkel water geven en 1x per week bacto. Je aarde produceert zo al meer dan voldoende aan groeistoffen voor de plant. Overdaad schaadt wel degelijk! Geef ze nu ook niet te veel water en laat de aarde droger worden tussen waterbeurten (geen modder!). Je hebt geen Yucca; dat kan je eventueel vervangen door een druppeltje afwasmiddel, werkt ook. Veel succes verder!
  15. Oblomov

    Gepakt? En dan?

    Zodd bedoelt dat google je hele surfgeschiedenis (=daar zit dus ook in wat je hier post) bijhoudt, waarschijnlijk veel langer dan ze zeggen. En dat kan dan weer opgevraagd worden door overheden. Het aantal verzoeken om zulke info te ontsluiten zit ook in de lift wereldwijd. Mss beter niet te veel delen hier. *edit: zoals zodd hierboven al uitlegde
×
×
  • Create New...