Jump to content

Stampertjexx

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About Stampertjexx

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Vast veel tekorten haha, niet echt een idee verder, maar het maakt me allemaal niet zoveel uit. Ik vind het mooie planten ongeacht hoe ze eruit zien <3
  2. Vanochtend weer ff foto's gemaakt. Het zullen geen dikke toppen worden.. maar dat maakt me niet zoveel uit. Heb er uiteindelijk ook voor gekozen om niet 1tje in de volle grond te zetten en het gewoon zo te laten, toch wel fijn om ze te kunnen verplaatsen als het nodig is. Ik heb alleen niet echt een afdak, alleen een parasol waar ik ze bij veel regen dan onder zet. Ze krijgen ook te weinig licht denk ik, denk dat de bladeren daarom zo scheef staan? Ze kunnen helaas maar een paar uur licht per dag krijgen. Als ik ze op de zonnigste plek zet dan zal heel de buurt ervan mee kunnen genieten en ben ik ook bang dat ze gejat gaan worden, nu staan ze uit het zicht. Vind het wel nog steeds opmerkelijk dat ze zo verschillend zijn, de zaden kwamen immers uit dezelfde top en ik heb de planten ook niet getopt ofzo, gewoon lekker de natuur z'n beloop laten gaan.. wel steeds de (erg) gele bladeren verwijderd. Iemand een idee waar het verschil in kleur van de stengels mee te maken kan hebben? Vast een tekort aan iets, maar heb zelf geen idee wat dan precies.
  3. Vraagje.. denken jullie dat het nog nut heeft ze over te zetten naar de volle grond? Of eventueel één van de twee, ik zou dan zelf voor de rechterdame gaan omdat die het kleinste is. Misschien moet ik toch nog maar iets van voeding gaan geven en volgens mij was ik ook gewoon veel te laat met zaaien. Net foto's gemaakt en ik vind ze een beetje klein en karig, maar ik merkte ook dat ze te dicht op de schutting staan, ik heb ze nu ff 180 graden gedraaid. 8 augustus:
  4. Hallo allemaal! Dit jaar heb ik weer een kweek kunnen starten, maar eigenlijk iets te laat. Toch leek het me wel leuk om deze kweek nog te delen. Het plan was initieel om 2x Hobbit Autoflower te gaan kweken, deze had ik volgens mij in 2014 gekocht if memory serves, maar deze zaden waren helaas niet meer levensvatbaar Ergens in 2018 had ik wiet gehaald in de shop (Holy Grail Kush) en hier zaten erg veel zaden in en na het verwijderen van deze zaden was het wietje echter super goed, naar mijn idee de sterkste en lekkerste Indica die ik ooit heb gerookt dus ik dacht, laat ik deze dan maar zaaien, ze zagen er iig levensvatbaar uit! En inderdaad, hier heb ik nu 2 mooie planten van staan en inmiddels zijn er bij beide ook bloeiverschijnselen te zien. Ik kweek eigenlijk altijd natuurlijk, met simpele bio grond van het lokale tuincentrum en ik geef ze enkel water. Inmiddels ben ik ook geen regelmatige blower meer. Ik ben gestopt met sigaretten roken (sinds 2 januari dit jaar) en eind april ook met tabak bij joints te doen. Gebruik nu enkel nog de vaporizer zo 1 á 2x in de maand, dit bevalt prima moet ik zeggen, de smaak vind ik wel iets minder. Soms draai ik nog wel eens een jointje, maar dan met een tabaksvervanger uit Israel die de smaak van de wiet erg goed naar voren brengt, terwijl de tabaksvervanger zelf redelijk neutraal blijft, het geeft enkel een ietwat scherpere smaak mee. Al hoor ik van verschillende vrienden die nog wel tabak roken en dit geprobeerd hebben, dat er toch een ietwat grassmaak aan zit haha, maar zelf vind ik dat wel meevallen. Ok excuses, even terug naar het kweekverslag.. - Eind mei zaden ontkiemt in een glas water zoals ik altijd doe. (ongeveer half mei geprobeerd de Hobbit zaden te ontkiemen op dezelfde manier) - 9 juni: - 22 juni: Overpotten 28 juni: 12 juli - Het begint wat te worden Links gaat iets sneller dan rechts, maar rechts is een stuk voller en bij rechts kwamen er iets eerder de eerste bloeiverschijnselen zoals te zien is op de foto erna. 18 juli bloeiverschijnselen van de rechterdame: - To be continued..
  5. Stampertjexx

    Budget Binnenkweek 2014

    2x Dark Devil + 1x Hobbit
  6. haha dat had ik nou ook vandaag, wilde iets checken, kwam erachter dat ik al account had sinds 2011 Anyways, welkom in het land van de zelf-getypte tekst. Groetjes!
  7. Wow flinke binnenkomer, Kan helaas niet meepraten over de jaren 70, maar als ik het zo hoor dan is het een tijd geweest die ik helaas heb gemist. Ik hoop dat je aanstaande mooie plantjes je goed kunnen helpen in je lastige en pijnlijke weg op dit moment sterkte en welkom! al ben ik zelf ook nogal nieuw Groetjes!
  8. Jow allen, In 2011 heb ik hier geregistreerd maar ik heb me eigenlijk nooit voorgesteld, dus bij deze dan ook maar gelijk. Mijn naam is Jasper, 27 jaar en ik kom uit Brabant, heb wel wat kweekervaring, maar heb eigenlijk altijd gewoon gezaaid met enkel water erbij zonder voeding. Ooit een keer 3 stekjes van iemand gekregen, 2x NLx en 1x Amnesia Haze, dit was wel leuk, maar ik vind van zaad tot plant een veel mooiere weg om te volgen In 2011 toen ik had geregistreerd had ik een kweekverslag willen maken van m'n planten van toen, maar dat is helemaal misgelopen door een storm toen, waardoor er uiteindelijk maar 1 plant is overgebleven die ik op gegeven moment ook maar binnen heb gezet, met echt heel erge noob verlichting erop: Toch rookte deze erg lekker weg:> Vorig jaar heb ik niks gekweekt maar dit jaar gaan we het weer proberen, onderstaande heb ik in een Propagator Pro zitten: 3x Ice Lady Gefeminiseerd Gen: Afghan x NL x Skunk x Shiva 2x Blue Grape Dream Gefeminiseerd Gen: Blueberry x Grapefruit 1x Amnesia Haze Gefeminiseerd 1x Arjan's Ultra Haze #2 Gefeminiseerd Gen: Neville's Haze x Mango Haze x Laos 1x Northern Light (gevonden in een zakje wiet lol) Het zijn er helaas meer dan je mag hebben en vorige keer waren al m'n gefeminiseerde zaden uitgekomen, maar mogelijk zet ik er een paar ergens in een bos nog mocht dat weer zo zijn Haal eigenlijk altijd zaden van planten die binnen en buiten kunnen, de planning is dan ook 2 of 3 binnen en 2 of 3 in de tuin, moet ff kijken met plek nog enzo, maar tijd zat, eerst maar eens wachten op het ontkiemen Staan meer namen bij dan alleen wiet HBWR 2de van boven en waar RC staat is Rivea Corymbosa, weet niet of ze uitkomen maar heb nog zat van beide dus we zien wel Zal nog wel een kweekverslag beginnen hiervoor wanneer er meer te zien is dan alleen grond :> Groetjes, Stampertje
  9. Stampertjexx

    Kweek 2013 mixx

    5 verschillende soorten proberen
  10. Stampertjexx

    Fotos oude kweek

    foto's van planten die ik ooit gekweekt heb
×
×
  • Create New...