Jump to content

Joenerz

Full member
  • Content Count

    703
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Joenerz

  1. Dat zijn inderdaad mooie fikse Polder! Helaas wel een beetje boven ons budget denk ik haha. Het zal dan ook lastig zijn om er 1 van glas onder de 100 euro te vinden denk ik die rond de 75cm zal zijn. Deze is 80cm en minder dan 30 euro, maar denk dat hij qua kwaliteit niet zo top zal zijn en het is ook acryl..: Het mooie lijkt ons vooral dat wanneer hij groot is, je de bong op de grond kan zetten en dan er zitten gebruik van kan maken!
  2. Dag beste mensen, Een vriend en ik zijn sinds kort opzoek naar een mooie grote bong, nou weet ik dat smaken verschillen dus is mooie bong misschien niet helemaal goed gevraagd. Maar een tweede punt is dat hij ook groot moet zijn Nu zijn er op internet talloze adresjes waar bongs worden verkocht, maar nergens en dan ook nergens zijn er echt mooie grote te koop! De grootste zijn 65cm (wat op zich aardig is), maar er zijn er weinig te vinden en die er zijn vallen niet bij ons in de smaak. Hebben jullie ideeen, tips en/of suggesties waar grote bongs te vinden zijn? (ik hoop dat het mag op dit forum, anders hoor ik het en gaat dit topic niet door) Of wil je laten zien wat voor bong je hebt?
  3. Komt wel eens voor dat ze zonder de kartelblaadjes opkomen (niet een heel goed teken volgens mij) Maar vind deze inderdaad ook niet echt op een ontkiemend wietplantje lijken eigenlijk De lobblaadjes lijken ook wat anders. Maar kan een kwestie van wat geduld zijn. Ben benieuwd
  4. Beste opmerking! Het is ook een kwestie van soortjes uit proberen om erachter te komen welke jou het best ligt. Ik denk inderdaad dat de Royal Dwarf wel een mooi begin is! Lekker in een 10L pot. Of misschien Lowryder als soort. Topic is wel in de verkeerde sectie gepost! Had beter bij outdoor kunnen staan
  5. De Frisian Dew zonder te verduisteren zeker! De Durban Poison heb ik zelf geen ervaring mee, maar heb in het verleden toch aardig wat kweekverslagen gezien waar deze in voor kwam en kan me herinneren dat die het zonder verduisteren ook goed deed. (of ik verward hem even met de Auto Durban Poison) Maar ik geloof dat DP en de Hollands Hope ook wel vroege soortjes zijn. Stel je zou een Haze of White Widow oid nemen dan zou verduisteren zeker aan te raden zijn. Als je al vroeg begint en ze gaan de volle grond in zullen het wel echt reuze van planten worden. (met goede verzorging en een goede zomer )
  6. Goede rustgevende muziek uit dit tijdperk!
  7. Misschien door de plant veel te toppen en te buigen dat het zal lukken?
  8. Oei oei oei 3 gram wiet, de bak in met die maatschappij verziekers! .. Wat een artikel zeg, valt niet veel uit op te maken..
  9. Nee dat gaat over de trichomen, waar je op moet letten! De haartjes zeggen niet veel over of je moet oogsten of niet, die verkleuren ook al door regen en vocht etc. Het is zo niet echt duidelijk te zien, ik heb zelf ook een WW staan en die moet nog wel minstens een maand... Ben benieuwd of die het gaat redden.. (kan gelukkig naar binnen en in de kas) Ik zelf zou pas beginnen met denken over vroeger oogsten als er al sprake is van rot, anders zou ik hem sowieso nog wel laten staan als hij nog moet!
  10. Geplaatst 25 Oct 2010, 19:31 Denk inderdaad dat die niet meer echt zullen afrijpen
  11. Tja, het hele filmpje is sowieso al een beetje... Als je ook al ziet wat voor mensen er allemaal op af komen
  12. Ben het hier ook mee eens, Media bestaat al langer dan een tijdje en we weten allemaal wel hoe het gaat, dat zij de aandacht vergroten is al langer bekend. De schuldige zijn gewoon die achterlijke relschoppers. En dat er drank in het spel is hoeft van mij niet eens genoemd te worden... niks is een reden voor zulke vernielzucht en dergelijke.
  13. Had het een beetje verkeerd getypt maar bedoelde: En het ergste is idd 'niet weten' wie het gedaan heeft Had maar al te graag al bij een schuldige aangebeld..
  14. Ze waren inderdaad net zo mooi ja.. En erg veel tijd en vreugde in gestoken.. achja, het is allemaal wat tegenwoordig. Zo'n sensor is wel een goed idee, alleen deze keer was het voor buiten wel handig. Toen de planten gestolen werden, was het licht beneden en op meerdere plekken ook nog gewoon aan want het was pas 12u snachts.. Er zat ook nog iemand beneden voor de tv, dus ze zijn al eens in de tuin geweest om het met lef op dit tijdstip te doen.. En het ergste is idd wie het gedaan heeft, ik ga er achteraan en heb er eigenlijk best wel hoop in het te ontdekken.
  15. Inderdaad dat gaat goed ruiken ! Haha misschien toch een tip om dat wel een beetje van te voren te bedenken het drogen?
  16. Zoo, ik zet het hier ook nog maar neer... 3 planten van me zijn dus geript, de 3 Frisian Dews die het verst waren.. Had ook al impulsief een topic aangemaakt: http://www.wietforum.nl/Ook-geript-t95457.html Hopelijk kom ik erachter wie hierachter zit en dat ze de voeding nog mogen proeven in mijn wietje. Het ziet er zo uit: (lag eerst een stuk meer zooi) Ik denk dat ik vandaag ga oogsten wat er nog over is (niet veel) Ben benieuwd of ze nog een keer terug komen
×
×
  • Create New...