Jump to content

jeroenHAFC

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jeroenHAFC

 • Rank
  zomaar een lid
 • Birthday 10/18/1990

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Netherlands
 1. Thanks Paashaas maar is wellicht op de foto's niet goed te zien, maar lijkt me echt geen THC. Gaat om kleine groepjes veel te wit spul.. Besloten om de dames vanavond om te hakken voordat de andere dames er ook zo uit komen te zien.. Meneer Janssen, bedankt voor je reactie.. Leek mij dus ook, kan het alleen echter niet veel op internet en forums vinden, normaal gesproken komt meeldauw het meeste op het blad voor.. Afijn, het ziet er niet zo aantrekkelijk meer uit om te roken dus denk dat het de besmette toppen weggooien wordt, de rest ook maar knippen 1 deze dagen voor de ze allemaal ''dauwtrappen'' zijn..
 2. Bij deze nog een keer een afbeelding van de (vermoedelijke) meeldauw..
 3. Thanks, ik ga het in de gaten houden.. Dat is echter de paarse plant die het in mijn ogen het beste doet.. Op foto 1231 staat de ''schimmel'', die eigelijk de hele plant heeft bedekt, de rest van de planten (3) hebben hier gelukkig geen last van en staan afgezonderd.. Thanks Paashaas! Ze staan er naar mijn idee ook wel goed bij, de paarse kleur is dus niet zon ramp, en eerder een voordeel? Heb je ook enig idee wat de witte uitslag op de plant op foto 1231 zou kunnen zijn? Thanks alvast!
 4. Jep, of er moet bij de levering iets mis zijn gegaan.. Volgens de eigenaar van de Growshop zou het een Ph tekort zijn.. Kan dit kloppen of maak ik me gewoon te druk om de vrouwtjes? haha
 5. Beste Medecrowers, Ik heb al een aantal tips van deze nuttige site kunnen halen maar zit nou toch een beetje met mijn handen in het haar en hoop dat jullie mij met een aantal tips kunnen helpen! Ik ben in mei begonnen met mijn 2de balkon kweek, ik heb Northern Light zaadjes (Lowryders, eigen merk) van Dutch headshop laten ontkiemen. Inmiddels zijn we 73 dagen verder en staan mijn planten er goed bij, op een aantal puntjes na.. Ik heb in het begin wat last gehad van de mineervlieg, deze heb ik grotendeels kunnen bestrijden en na afgelopen weekend een weekendje te zijn weg geweest zijn mijn planten er uit zoals op de foto's. Ik heb 4 planten staan, waarvan er 2 in 1 pot staan.. De potten hebben een inhoud van 15 liter. De Grootste plant met de meeste toppen ziet er gezond uit, echter beginnen de bladeren paars te worden, ook de toppen beginnen een paarse gloed te krijgen, is dit een probleem, of moet ik ingrijpen m.b.t. PH-waarde? De 2de plant heeft witte plekken op zijn toppen, echter is deze ''witte uitslag'' minimaal op de bladeren, gaat het hier om meeldauw, en is dit vrouwtje nog te redden? Ik hoop dat jullie ervaringsdeskundigen mij enig zins kunnen helpen.. Reacties en tips worden zeer op prijs gesteld, alvast bedankt!
×
×
 • Create New...