Jump to content

Queecker van Wiedensteyn

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Queecker van Wiedensteyn

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hahaha, wat een sketch! Als ze mij zo'n kaartje in m'n handen zouden douwen zou ik echt m'n lach niet in kunnen houden...
  2. Is het niet zo dat de stroomleveranciers per definitie grote stroomverbruikers controleren? Helicopters enz enz enz.... Laat ik het zo zeggen: als ik een juut was, zou ik de Nuon sommeren om dit doen, omdat je zo makkelijk veel kwekerts pakt. Ik kan me ook gewoon niet voorstellen dat het niet zo is... Al die verhalen van jullie; ik begin bijna te denken dat ik me druk maak om niets........
  3. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Dit is precies waar ik rekening mee probeer te houden. Je moet naar mijn mening juist midden tussen de mensen in gaan kweken, en een goede dekmantel hebben. Half jaar geleden had ik nog een perfect woonhuis voor een dikke kwekerij op funda gevonden, maar kon helaas 't geld er niet voor los krijgen. :-(
  4. Je kunt creatief zijn wat je wilt, maar als je geen geld hebt, kun je die creativiteit niet in werkelijkheid omtoveren. Zonder geld creatief zijn? Uhm, in het riool kweken? Lekkere pislucht die er dan aan je wiet hangt. Voor een bescheiden budget (5.000-20.000) is mijn kweekstrategie dik in orde, alhoewel ik zeker niet aan zou raden om zo jarenlang door te gaan. 2 oogsten draaien en wegwezen, 2 oogsten draaien en wegwezen, 2 oogsten draaien en wegwezen, eigen pand kopen, relaxed kweken. PS: wat betreft creatief zijn: begin je eigen vracht-vliegtuigmaatschappij, en koop een 25 jaar oude Tupolev 154 (mag niet meer dan een paar ton kosten). Laat hem in een hangar wegrotten, prop hem vol met planten, en niemand die er omkijken naar heeft. Misschien dat je voor nòg minder een Chinees vliegtuig zou kunnen krijgen.
  5. 4-5 uur slaap per nacht is geen lol hebben, neem dat van me aan. Kan niet wachten totdat ik genoeg geld heb om het in m'n eigen pand te doen; ik heb het gevoel dat ik met elke dag er een grijze haar bij krijg...
  6. Wat menigeen hier schijnt te ontgaan: ik verbruik meer stroom dan alle andere bedrijven op het terrein tezamen (tenzij er ergens nog een stiekeme kwekert zit, wat natuurlijk hilarisch zou zijn). Snappie? PS: en nee, vraag me niet op wat voor bedrijventerrein ik precies zit. Het is bij lange na niet ideaal, maar ik was al 9 maanden aan het zoeken, en dacht dat ik niets beters zou vinden. Tegen de tijd dat ik me over m'n stroomverbruik zorgen begon te maken, was het al te laat. Dus: roeien met de riemen die ik heb, en doen alsof ik Osama Bin Laden ben.
  7. Ten eerste: je hebt een éénmansbedrijf nodig. Kies een logische naam (die je hoge stroomverbruik e.d. rechtvaardigd), en doe alsof je een flinke jongen bent, die voor bergen aan mensen producten levert. Hoe minder argwaan je opwekt, hoe beter. Verder gewoon een verdiepingsvloer erin pleuren. Bij de bouwmarkten kunnen de ervaren medewerkers je precies uitleggen hoe je zoiets doet. Een loodgieter hier en daar wat schoorstenen laten aanleggen, en al je apparatuur achter meerdere isolatielagen verbergen. Het geheel sluit je natuurlijk weer met een muur af, met een luik, inclusief hangslot (voor als je de deur open laat en de andere huurders stiekem komen pottenkijken). Dit werkt uiteraard ook vertragend voor als je verhuurder even wil komen koekeloeren. Op de eerste verdieping pleur je zoals gezegd al je apparatuur neer, en je zorgt ervoor dat deze verdieping alleen met een ladder bereikbaar is, die je op diezelfde verdieping achter het luik met slot verstopt. Als je verhuurder echt naar binnen wil, kan hij natuurlijk gewoon een ladder pakken, maar wat mij betreft moet je het hem zo moeilijk mogelijk maken, in de hoop dat hij te lui is om de moeite te nemen. Uiteraard ben jij overdag nooit aanwezig, omdat je ander werk hebt (in werkelijkheid lig je te maffen/smoken/je vriendin te palen/whatever) Als hij je dan echt sommeert om zsm de boel van 't slot af te halen, zeg je dat je de volgende ochtend komt. Je haalt je maten erbij (die hun mond kunnen houden), en haalt in de nacht ervoor je hok leeg. Je pleurt je hok vol met je dekmantelzooi, zodat je verhuurder het allemaal wel best vind (wat mijn dekmantel is ga ik je natuurlijk niet vertellen..je weet maar nooit wie meeleest). Daarna gelijk weer je hok volstouwen. Noot: 200+ planten nemen flink wat ruimte in beslag, dus houd hier rekening mee i.v.m. aanhangwagens e.d. Als het kan, je aanhangwagens in je bedrijfsruimte rijden, zodat de eventuele beveiligingscamera's je niet zien. Zorg er trouwens voor dat de openbare weg op een flink einde van je hok is. 's Nachts kunnen de juten op minimaal 30 meter van m'n hok komen, terwijl m'n schoorsteen door omringende panden verscholen wordt. Doe aardig en normaal tegen je collega-huurders => je verdacht gedragen is verdacht zijn, en verdacht zijn is een pet voor je deur. Probeer een ruimte te nemen die langwerpig is, waarvan de deur aan een kopse kant is. Op deze manier kun je een voorzetwand met deur achter de overheaddeur maken, waardoor je hok er minder verdacht uitziet. Elke keer als je naar binnen en buiten gaat, moet het op de één of andere manier overduidelijk zijn dat je met je dekmantel bezig bent. Voorbeeld: je bent een alternatieve kunstenaar? Ga naar binnen met een doek, besmeur jezelf met verf, en ga zo naar buiten. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld, maar je snapt wat ik bedoel. Observeer nauwkeurig welke huurders op welke dagen van hoe laat tot hoe laat werken, en stem je lichtcyclus daar op af. En zo kan ik nog wel even doorgaan.
  8. dat er zometeen er toch niet meer is door de komende crash Namaste Al mijn winst vervoer ik in m'n reserveband van m'n auto naar het buitenland. Daar gaat het voor 50% in goud en 50% in zilver. Maar zoiets had je van mij natuurlijk wel verwacht. De economie mag er van mij op los crashen.
  9. Ik zou je gezichtsuitdrukking wel willen zien als de petten je hok uitruimen. Spelen met vuur moeten we aan circusartiesten overlaten.
  10. Lekker veilig Het internet cafe heeft 3 pc's, waarvan er één in een donker hoekje zit. De eigenaar is m'n jeugdvriend, die van 's morgens vroeg tot 's avonds laat retestoned is en halflam in z'n stoeltje patience zit te spelen...... Als dat niet veilig is weet ik 't ook niet meer. PS: relaxed je dingen doen is leuk ja, maar je geld afgepakt zien worden, en vervolgens 240 uur lang bejaarden hun luiers verschonen......hmm, dan kies ik toch voor überstealth. En o ja...m'n ouders komen er dan achter. Ben natuurlijk geen 18 meer, maar het is en blijft schandelijk en kneuterig (gepakt worden dan he!).
  11. Ik was m'n password van m'n oude account vergeten, en moest opeens met m'n email adres inloggen. Probleempje: ik was m'n email adres vergeten... Heb onbeschrijfelijk veel stress, dus ik vergeet vaak het één en ander.
  12. Je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn; elk risico is er één te veel, en je moet niets aan het toeval overlaten. Om nog maar even voort te borduren op het eerder gezegde: ik post hier louter en alleen maar als ik in het buitenland zit, en dan ook nog vanuit een internet-café. Slimme juut die mij weet op te sporen.
  13. Personen die bij mij willen werken laat ik eerst door 3 verschillende privé-detectives screenen, waarna ik ook nog eens stiekem zendertjes in hun auto's plaats, alhoewel ik ze sowieso niet in hun auto naar m'n hok laat komen. 't Is naar een verlaten boerderij rijden, uitstappen, je kleding uittrekken (inclusief rectaal onderzoek om op zendertjes te controleren), en bij mij instappen (in de kofferbak dan hè), en om 3 uur 's nachts door mij ernaartoe gereden worden. Uitstappen gebeurt uiteraard met blinddoek om. Interesse?
  14. 55.000kWu per jaar?????? Jij verbruikt dus gewoon op je dooie gemak meer dan VIJFTIEN keer meer dan een gemiddeld huishouden, en dat kan zomaar?!?!?! Wat de fuck man? Hardcore kwekert... "pluk ze" is voor mij genoeg reden om para te zijn. Zelfs m'n eigen moeder weet niet waar ik mee bezig ben. De persoon die me de bedrijfsruimte verhuurt weet ook van niets...ook dat zorgt voor veel slapeloze nachten. En tsja...die juten, ik gun het ze gewoon niet. Hen 't minste van iedereen. 15cm gipsblok, 1cm gipsplaat, 7cm steenwol, 1cm gipsplaat, 7cm steenwol, 1cm gipsplaat, ingredient X, 1 cm gipsplaat, 7cm steenwol + 7cm steenwol, 2cm MDF, 1mm staal, + 4 geluiddempers, en 20m aan Sonodeck + schoorsteen, en last but not least een rubberen vloer = redelijke geluidsisolatie.
  15. - M'n generator loopt 14 uur op 1 tank Diesel. Niets aan het handje dus. - Uitlaasgassen zijn risicovol ja. Ik heb een koude inblaas, en vervolgens meerdere geluidsdempers die uit m'n generatorbak omhoogkomen en vervolgens 10m sonodeck slang naar de schoorsteen toe. De openbare weg ligt trouwens op zo'n 30 meter van m'n hok af. Nu draait er 24/7 een soort apparaat in een bedrijfshal naast me, en hoor ik tot diep in de nacht mensen ouwehoeren, dus dat zou camouflage kunnen zijn. Tenzij m'n schoorsteen een oorverdovend kabaal produceert, waardoor ze toch eens meld misdaad anoniem gaan bellen. Het probleem is dus dat ik aan de andere kant niet kan komen, en niet weet wat zij horen. Van mijn toegang is het alleen bij absolute nachtstilte te horen, en kan het als een ventilator/koelunit afgedaan worden (ik draai 's nachts). Desalniettemin blijft die stroomrekening voor veel koudzweet zorgen...
×
×
  • Create New...