Jump to content

rubixcube

Members
  • Content Count

    104
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rubixcube

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @stoner123 http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...0&start=900
  2. Iemand een/meerdere tips voor het knippen van fluffy toppen :/ ?????
  3. @Grow Weed Ja dat is een vliegende bladluis! @cannabusinesss Dat is een Royal dane! beide planten waren Royal dane's. De plant die nu dus al geoogst is had veel dikkere toppen dan de plant die nu nog staat. Die nu al geoogst is stond in aarde met vermiculite en deze zonder: Deze word nu omgehakt en zal veel meer knipwerk worden met die fluffy toppen dan de ander wat ook al veel werk was
  4. Zullen we dan maar beginnen? Takken van de stam af halen: Een hele dikke top: Begonnen met knippen: Hangt nu aan het wasrek! Morgen verder met knippen+2de plant oogsten!
  5. Bedankt voor je bericht, dan ga ik lekker oogsten Had 2 weken geleden al wat topjes beneden erf gehaald omdat die toch niet groter werden en daar werd ik ook al echt knetter high van dus dat komt wel goed!
  6. Al een tijdje niks geplaatst hier maar heb een vraag Ik was van plan om mijn planten te oogsten wanneer ik de eerste verschijnselen van amber zou zien. Mijn planten staan nu 46 dagen in de bloei en ik zie al enkele amber verschijnen, kan dit kloppen? Ik heb volgens mij ook ergens op het forum gelezen dat royal dane in een pot veel sneller klaar zou zijn? Mijn vraag is dus of ik inderdaad al kan oogsten omdat ik de eerste amber trichomen zie na 6,5 weken bloei omdat ik de plant zelf er nog niet klaar uit vind zien. Ik wil dus oogsten met een high effect
  7. Lijken de vliegjes hierop?: https://www.wietforum.nl/uploads/1341749462/gal...4164_147755.jpg Dat zijn vliegende bladluis, die wil je niet hebben.
  8. In de serre is veel zonlicht en zal je wiet er niet beter op maken
  9. Jij als website eigenaar kan Google Analytics op je website erbij te zetten. Met Google Analytics Kan de eigenaar van de website bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers hij ontvangt en hoelang de bezoekers op de website blijven. Ook kan je zien hoeveel % van de bezoekers chrome als webbrowser gebruiken en nog veel meer! Maar Google kan dus ook zien wat jij doet en onthoud dit op servers. Als de Nederlandse overheid iemand ervan verdenkt zouden ze volgens de topic starter bij Google mogen aankloppen om te vragen wat jij dus op internet allemaal doet (Ik wist dit niet). Google Netherlands B.V.
  10. Lowryder rot nu helemaal weg buiten
  11. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p51...0x&_sacat=0 Die heb ik! Met 40x is het nog net te zien . Verzend tijd is zo'n 2-3 weken
  12. Ik heb wel vaker die vliegjes en had vandaag ook 3 luizen eraf gehaald. Dus ik ga nu nog even me beide planten helemaal doorzoeken naar die kut beestjes.. Me framboos zat eerst helemaal vol maar onder gespoten met water + zeep en een groot deel is nu al verdwenen.
  13. En hoe me 2 plantjes er nu bij staan: En allebij vrouwtjes Met een vliegje erbij die een waterdruppel drinkt?
  14. Top! De grote bak waar het mannetje nu in staat heb ik er 2 van dus daar komen de 2 andere plantjes in en nu maar hopen dat die 2 dan vrouwtjes zijn en nog lekker groot worden!
×
×
  • Create New...