Jump to content

RedNoseRob

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About RedNoseRob

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Ned!
  1. Waar het te weinig over gaat als we dan toch de discussie aangaan over de eventuele inhoud van de div. Partijen, is het EU beleid van de verschillende partijen, hun motieven en hun kennis aangaande de EU en alle veranderingen binnen het EU apparaat. Er zijn zeer grote vraagstukken over de nieuw ontstane EU politieke macht, de nu al langslepende kwestie Griekenland en de verdere zwakke Zuid-Europese eurolanden en het overdragen van nationale beslissingsbevoegdheden naar Europese beslissingsbevoegdheid! De hoofdkeuze die je jezelf zou moeten stellen is: hoe sta ik in het vraagstuk de nieuwe Europese politieke macht, ben ik voor of tegen een snel intredende alles overheersende Europese politieke macht? Waar het op nationaal niveau nog over miljoenen ging, gaat het bij de nieuwe Europese politiek over miljarden, waar wij dan wanneer het over onze Nederlandse miljarden gaat géén vetorecht in hebben. Voor mij is het hele softdrugs gebeuren maar een bijzaak, de hoofdzaak is bovenstaande. Aangezien er momenteel nog géén enkele duidelijkheid vanuit de EU politiek heerst, ben ik dus voor een normale partij van de gevestigde orde die een afremmende houding aanneemt tegen de nieuw te vormen Europese politieke macht! De SP heeft deze afremmende EU houding, verder ook nog een gunstige houding naar het softdrugs gedoogbeleid en potentie om de grootste te worden. En ja, waarschijnlijk zal de SP het ook wel géén 4 jaar volhouden maar daar gaat het mij dan ook niet om, het is gewoon tijdwinst om zonder al te veel gekke beslissingen (Rutte/VVD) af te wachten wat de ontwikkelingen zullen zijn met de EU politiek/Griekenland/etc., en als bonus blijft het softdrugs gedoogbeleid bij het oude!
  2. @amnees, die kans is zeer groot en geldt momenteel voor waarschijnlijk elke zetel verdeling die kan ontstaan, als je momenteel nog vertrouwen hebt in de (EU) politiek van vandaag spoor je niet (niet persoonlijk bedoeld)!
  3. Er valt eigenlijk niet veel te kiezen momenteel, er zijn allemaal afspraken gemaakt net voor het zomerreces die na 12 september weer herzien en eventueel ingetrokken zullen worden! Er zijn allemaal beleidswisselingen binnen bepaalde partijen en vooral binnen het CDA, verder is de PVDA ook stuurloos met Diederikje Samsom, hij wordt binnen de kamer gewoon niet serieus genomen, Groenlinks met Jolande Sap is ook niet meer wat het geweest is, daar hebben ze het waarschijnlijk nog druk met de naweeèn van de interne machtstrijd van Dibi, etc. Aangezien er dus vanuit de verschillende partijen gèèn duidelijkheid heerst over hun toekomstig beleid, bepaal ik mijn keus middels de volgende criteria; een positief softdrugs (gedoog)beleid, een afremmend EU beleid, een geloofwaardige partijleider met oog voor het solidariteitsbeginsel. Kort gezegd: het wordt deze keer dus voor of tegen de VVD stemmen en zo als het er nu uit ziet kan alleen de SP met Emile Roemer iets tegen weer de VVD inbrengen, dus voor mij is het duidelijk dan: Ga stemmen en stem SP!
  4. Top gedaan , over je vraag: zoek normale raambedekking die je hele raam afdekt en daarachter kan je dan (eventueel makkelijk verwijderbaar) verduisteren!
  5. Inplaats van op een forum miepen was ik al aan het ruimen geweest!
  6. Leuke test , ik ga jullie volgen, succes.
  7. Rook nu iets wat voor Amnesia door moet gaan , smaak kan beter wel goed stoned.
  8. Het is ook niet gauw goed hè! , denk ik de oplossing te hebben met Smoking Brown, zit er weer loog in, ik geef t op.
  9. Ik heb nu Smoking Brown die zijn wel chloor vrij, ik weet nog niet wat ik er van moet vinden , ze zijn vrij dik, het rolt wel erg makkelijk, ik twijffel nog of ik het lekkerder vind dan normale gouden Smoking.
  10. Als dit verschijnsel gebeurt ga je de volgende keer dat je blowed zitten wachten of het weer gebeurt, waardoor het waarschijnlijk alleen al daar door idd. weer gebeurt!
  11. Zilveren Smoking is uiteraard ook goed maar hier niet overal verkrijgbaar, je hoeft natuurlijk niet teveel vloei te roken met de gouden smoking want je kunt er altijd een stukje afscheuren. Maar idd. misschien maar is een doosje Zilveren Smoking bestellen.
×
×
  • Create New...