Jump to content

b0ne

Members
  • Content Count

    56
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About b0ne

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Profile Information

  • Location
    Nederland
  • Interests
    Genieten. :P
  1. Gewoon water en zo'n bruistabletje waar je kunstgebitten mee schoon maakt.
  2. Alles is volgens mij ook relatief en subjectief. Neem nou en vlieg, die heeft een heel ander zicht op de wereld. Is die van hem of van ons dan echt? En is die van mij wel hetzelfde als die van jullie? Wie zal 't ooit weten?
  3. Hét voordeel is de hereniging van de blower met de natuur, waarmee hij/zij wat afstand neemt van de dominatormaatschappij waar wij tegenwoordig in leven.
  4. Ik blow alleen in 't weekend, draai meestal m'n eerste vlak na 't eten, heerlijk is dat. Dan rook ik er twee a drie op een avond denk ik (uurtje of 1/2 naar bed), met m'n puurpijp kan ik met veel minder toe. /edit: Ik voelde een keer dat ik echt aan m'n max zat toen ik met een maat smoorde. Na twee joints samen draai ik nog een vette, zegt hij ineens dat hij niet meer hoeft terwijl ik dat ding aansteek. Toen heb ik 'm maar opgerookt. Tegen het eind van de joint gaf die gast z'n gezicht licht.
  5. Goeie slome maroc hasj doet 't bij mij ook goed tegen de pijn.
  6. b0ne

    Thuis smoken

    16 jaar oud hier, ik smoke joints gewoon op m'n kamer, zet vaak wel ff m'n balkon duur open. Beneden wil ik nog wel eens een puurpijpje roken, onder de afzuigkap.
  7. Ik had 't vrijdag nog. Een hele week slecht geslapen, en vrijdagavond lekker ff op mezelf wat jointjes roken. Door de avond heen drie flinke hasjjoints gerookt en toen om 11 uur al naar bed gegaan. Toen ik in bed lag deed ik m'n ogen dicht en viel ik ineens voor m'n gevoel. Ineens lag ik op m'n bank in de huiskamer en keek naar de tv, die overigens uitstond. Er begonnen allemaal spinnen/langpootmuggen over de tv te kruipen, tot ik weer dat vallende gevoel had. Dit keer viel ik zo hard dat ik van de schrik m'n ogen opendeed, en toen lag ik dus nog gewoon in m'n bed.
  8. Ik ga binnenkort voor 't eerst in m'n leven kweken! Waarschijnlijk met (niet al te dure) stekkies. Ik ben van plan ze neer te zetten op mijn zonrijke dakterras aan de zuidkant. Het enige probleem is dat ik nog niet weet wat ik als grond ga gebruiken.
  9. b0ne

    pijpje

    Zo rook ik ook vaak m'n wiet en hasj, alleen toen ik laatst oude hasj er doorheen rookte kreeg ik toch wel hoestneigingen. Waterpijp blijft naar mijn mening het lekkerst roken, maar een puurpijpje is heel fijn soms.
  10. b0ne

    L-tje draaien?

    sorry Maar de L staat bij ons toch bekent als een L Van grote vloei... Hmm, bij ons doen altijd de sukkels die geen lange vloei hebben het. L van lange vloei is natuurlijk wèl leuk.
  11. Volgens mij bedoel je dat de rook na het volzuigen van de pijp een beetje onderin blijft liggen. Volgens mij komt dat doordat de rook sterk is afgekoeld door het water.
  12. Die is mooi man. zelf verzonnen?
  13. Ik denk dat we klaar zijn voor anarchie als we écht beschaafd zijn. Ik denk helaas dat dit nooit zal gebeuren, maar we kunnen altijd blijven hopen. Als iedereen alvast met zichzelf begint schieten we al op, waarmee we gelijk het image van de cannabisten verbeteren. Twee vliegen in één klap!
  14. Euhm, tabak is al verderfelijk spul. Volgens mij wordt het alleen maar droger hoor, verder niets aan de hand lijkt me.
×
×
  • Create New...